Umelé oplodnenie - máj 2020
Ahojte
Je tu niekto, kto sa chystá na IVf v mesiaci máj? Ako sa vám darí? A ako prebieha Vaša stimulka?
Mrazáčikov máte, alebo??
@sofinaa dnes si neskusala test?
@wejuska7910 nie zajtra rano viskusam a ty ako
@sofinaa ja zacinam spinit 😭😭
@wejuska7910 a to je nedobre ci??ved so bola ku doktorke co nato?? Nestracaj nadej bude dobre
Ahojte, chcela by som sa poradit ci niektora z Vas si pichala Diphereline? Ja som pichala dnes 1x a trosku roztoku mi tam ostalo nedalo sa vytiahnut pritom som pouzila tu zelenu ihlu a po pichnuti ma to svrbelo neviem ci to tak ma byt ci mam zavolat do centra? Dakujem
No lebo mna to tak stipe a cele to miesto mam zacervenane a ked si prejdem akokeby take male vyrasticky ktore nevidno tak neviem este skusim zajtra ak znovu to bude asi radsej zavolam do centra, ci je to v poriadku.
@wejuska7910 ako si na tom mislim na teba
@sasenka4 hovorí sa že čas lieči rany, no ja mam pocit že všetko ide strašne pomaličky, narastá napätie napriek bojovnosti a celkovo človek psychic. Upadá. Chce veriť, tešiť sa, dúfať no mne sa nedá netrápiť sa. Stači sa zadívať hlboko v zrkadle do svojích očí a je to tam, strach a sklamanie. V poslednej dobe mi robí velmi zle, ked mám isť na návštevu tam kde majú malé deti. Och áno, ja sa teším s nich , srandujem...no trpím....čím ďalej tím viac, ... radšej idem na predčas do práce len aby bola adekvátna výhovorka... tolko vecí zmenilo moje pohlady na život že sa mi zdá že už to niesom ja.... nech sa ti darí, držím palce
@sofinaa ahoj dobre dobre nastastie 🙏beriem uz 3x progesteron tak spinenie prestalo 😊
@wejuska7910 och chvala Bohu bala som sa o teba a co visledki krvi ako dopadli
@sofinaa dobre dobre hcg bolo vstredu 1185 🤰😍♥️a u teba ako?
@wejuska7910 vies co to as v pondelok visledok budem volat ranoo ....a kedy pojdes do Martina
@sofinaa nemala si vo stvrtok?budu mi volat ja som v gf v za
@wejuska7910 nie ze wraj dnes tak zawolam
@sasenka4 ahoj, presne tak, to pichnutie v srdci"...je to bolestivé. No dúfam ze sa ti raz podarí malý pokladík😍
Zena dnes bola na kontrole, stimuluje uz 3 pondelok, uz je toho moc, v pravom je 7 folikulov , v lavom 3.. zacinala na 125 jednotkach gonalu, teraz má 225 a centrotide() . Dufame ze krv ukaze že v stredu to pojde uz von. Uvidime co bude, moc sa netesime, sķôr to chápeme ako normalnu vec( neprezivať to az tak ) aby prípadny neuspech tak vela nebolel. Ty uz más za sebou tohho asi viac, ako sa ti inak dari? (Vám)
Želam pekný deň🙂
@sofinaa aha daj vediet potom
@wejuska7910 mam hcg 158 to je malo nie ci ja newiem as bojim sa
@sofinaa veru malo 😔mrzi ma to co ti povedalu v centre?mas vysadit lieky?
@wejuska7910 nie ze mam ist v stredu lebo tieto vysledky boli zo stvrtku ze sa mozno zvysilo hcgg tak v sredu pojdem do centra co si myslis
@sofinaa kolky den si po vklade?
@wejuska7910 18 den tak neviemm
@sofinaa tak to ma mrzi,nevyslo to 😔zrejme biochemicke
@wejuska7910 tak uz neni ziadna sanca ze by so bola tehotna

@wejuska7910 😊😊😊😊