Umelé oplodnenie - máj 2020
Ahojte
Je tu niekto, kto sa chystá na IVf v mesiaci máj? Ako sa vám darí? A ako prebieha Vaša stimulka?
Mrazáčikov máte, alebo??
@sofinaa nechcem ti davat zbytocne nadeje,ta hodnota na 18den ma byt v tisickach uz.
@sofinaa sleduju to aby to nebolo nahodou mimomaternicove
@wejuska7910 uz sa bojim
@sofinaa neboj podari sa ked nie teraz,tak nabuduce😊
@wejuska7910 dam ti vediet zajtra
kocky kolkaty den ste skusali test po vklade?
Ahojte môžem sa k vám pridať?? síce ja ešte ani nestimulujem ale začnem tento mesiac čakám na prvý deň menzes mam určený krátky protokol kvôli nepriechodnym vaječníkom, injekcie už mám v chladničke tak už sa neviem dočkať nech ideme na to
@wejuska7910 ja som 6den po ET sem tam na pichne dole dnes pod pupkom take šteklenie ale testovať sa ešte nechcem
@rebelka11 Snad je to dobre znamenie. 😊a kedy ides testovat?
@wejuska7910 neviem či vôbec mám podľa mna až tak 10-11den
@rebelka11 super ze mas taku vydrz
@wejuska7910 no láka ma to veľmi ale chcem vydržať
@rebelka11 drzim palce
@wejuska7910 Dakujem 😘
@zuzankaa2 u nás tiež ma manžel zlý tvar ale najväčší problém som ja jeden vaječník mam úplne nepriechodny druhy priechodný len pod tlakom a aj vajíčka sa mi už tvoria tak sme sa hneď včera po prefuku rozhodli o ivf nemáme už na čo čakať už sa nám nedarí 5 rokov a konečne vieme prečo
dievcata, citam o zlych spermiach a ak Vam mozem poradit z vlastnej skusenosti.?. Manzel mal 0% pohyblivost, degenerovane spermie. v novembri. Zacal brat gynex kvapky a DHEA 25 na 2 mesiace. Vcera sme boli na IUI a spermiogram na jednotku 98% pohyblivost aj tvar super, takze to pomohlo ..
Ahojte , je tu niekto kto chodí do Košíc za dr Hermanom a podarilo sa im umelé ?
@gabinka03 jasne budeme si písať co a ako 🙂 ma sa začať 1-2 deň menzesu, tak až príde, tak podľa toho ktoré sa nám bude viacej hodiť. V práci nám teraz zakázali brat dovolenku, pretože sú nútený nám dat celý august dovolenku,tak by som brala aby niečo vyšlo aj na víkend. Nechcem paragraf. Nechcem aby vedeli, že niečo takéto riešime.
@sasenka4 ahoj, to ma velmi mrzí. U zeny sa to dobre vyvíjalo, potom stop a zacali zvysovať davky. No dnes vybrali a mame 5 vajícok...len aby sa nejake aj vôbec ujali aby bolo co vkladať. Uvidíme. Mne je najviac lúto ženy, je to stres, únava, smútok...a xxx...mne toto najviac reze..kolko si musíte vytrpieť. Och jaj, dufame a cakame co povedia zajtra.. ako to vyzerá. Uvidime... snád sa to podarí...prajem ti aby to vyslo, áno oddýchnite si, zvolnite tempo a nech je stastný koniec. Pekný večer

@wejuska7910 ale to boli vysledky zo stvrtku mozno sa mi zvysilo uz preslo 4 dni