Umelé oplodnenie - máj 2020
Ahojte
Je tu niekto, kto sa chystá na IVf v mesiaci máj? Ako sa vám darí? A ako prebieha Vaša stimulka?
Mrazáčikov máte, alebo??
@sofinaa a prefuk ani neskusali ci to nepomoze?
Ahojte kočky. Mňa čaka tento týždeň moje prvé opu. Môžem sa vas spýtať na koľký deň cyklu ste boli na opu?
@wejuska7910 nie,bohuzial v Martine mi len odporucali na umele oplodnenie tak som uz nechcela stratit cas,tak este pockam do stvrtku a urobim si test mozno zemi uz ukaze budem uz 10 den
@sofinaa jasne chapem.drzim palce potom hod foto testu 🙂
@wejuska7910 hahh noo len ked bude pozitivny a tysi kolki den po ivf???
@deya123 ja som dnes 5 den po ket.vstredu som mala vklad
@wejuska7910 a este si netestovala??
@sofinaa skusim asi zajtra a ty?
Ahojte , chodíme s manželom do gyncare Košice , môžem sa opýtať ako počítajú cykly ktoré prepláca poisťovňa ? Trosku tomu nerozumiem .... Naše prvé ivf , stimulácia , odber , 1 embryo vložené bohužiaľ nepodarilo sa , a 5 mame ešte zmrazenych . Tých 5 mrazených sa počítajú do 1 cyklu? Dakujem
Dnes som bola na kontrole. Doktorka povedala ze vidi peknu urodu😂😂vyzera ze vajok bude 15. A v piatok odber.
@mirca85 ano vsetky su jeden cyklus
@wejuska7910 dakujem
@mirca85 3 cykly su myslene 3 stimulacie
@wejuska7910 ja som testovala ale negativ neviem co bude ale uz nedufam
@wejuska7910 ahoj tak ja som nevydržala a dnes som skusila test ale zatiaľ negatívny...asi predsa radšej už počkám na krv čo bude.
@sofinaa
@kvetinka5251 a kolky den ste?
@wejuska7910 ja dnes 7 deň a na krv nakoniec idem 27 v stredu tak už nebudem testovať už počkám
@kvetinka5251 to este nic nieje stratene 😉
@wejuska7910 presne tak nádej umiera posledná....a môžem sa opýtať podávaš si do brucha injekcie fraxiparine? Ja som zúfalá doteraz všetko dobre a teraz sa mi urobili take hrče a strašne svrbia ale gély nezaberajú....neviem už čo si na to dať....ďakujem za radu
@kvetinka5251 nie,ja som si ho davala len po odbere.skus zavolat do centra isto ti poradia co a ako alebo gynekologovi
@wejuska7910 ďakujem skúsim zajtra zavolať snáď niečo poradia.
baby, asi odveci sa pytam, ale MS som dostala teraz o polnoci. Stimulka ma byt na druhy den MS.. Takze kedy je druhy den??

@wejuska7910 aha ja som mala nepriechodne vajecniky tak preto nemozem otehotniet prirodzene tak uvidime co bude