Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri
Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.
@lusesita1312 dakujem zo srdiecka.a kedy chces ist na ket?
@desza17 asi az v auguste.koncom jula ideme na dovcu,tak to uz nechcem riesit..a ty?az po vsetkzch vysledkoch predpokladam,tak mozno tiez august? 🙂
@lusesita1312 ano tak nejak pocitam,snad to aj cyklus naplanuje spravne😉👍
@desza17 tak to drzim palce..a meskava ti ms stale?mne uz druhy cyklus hapruje,tak neviem co.nikdy som s tym problem nemala.myslim,ze to ta posledna stimulka ma dobabrala ☹ tak uzivajme leto a snad sa na jesen budeme obe tesit.budete mat aj svadobnu cestu?
@lusesita1312 ano,9.teho odchadzame❤,chcem si uzit leto,a potom sup na vklad,snad mi to ten cyklus zariadi ako ma.ja,som nikdy nemala pravidelny..to to pco😞.
@desza17 juuj super, tak to ma byt..vsetko bude uz len dobre,ja tomu verim a velmi sa tesim na vsetko 🙂
@lusesita1312 presne,aj ja to tak citim,ani na chvilu som nezapochybovala ze to nevyjde😉❤😘
@lusesita1312 ahojky,ako sa mas co nove?nejak nestiham nic v lete,ale konecne som sa odhodlala ti uz napisat😊😉.ja,som od pondelka na medrole,dali mi ho na,reproimunologii,mala som jeden cytokin mierne zvyseny,berem 16mg denne,co je dost.bojim sa ho ako certa.dr povedal ze to mohlo byt embryotoxicke ale I nemuselo,tak asi tak.inak vsetko ok.teraz v septembri chcem ist na vklad,len uvidim ako sa somnou zahra zas ms.naposledy prisla na 50.dc a krv nikde len spinenie 13dni.tak teraz cakam kedy sa doraci prist a objednam sa na ket.4.9.mam ist na kontrolny odber cytokinov.zvazujem vklad dvoch embryjok,I ked v mt ma asi poslu kade lahsie..kedze stym niesu stotozneni.
@desza17 ahojky 😆ja som tiez v lete nejak nic tu necitala ani neriesila..neboj,po medrole to bude uz fajn.ale aspon uz vies mozny dovod.s dvoma si to este rozmysli,kedze ty nemas problem s otehotnenim.ale zas dvojicky su zlateee 😃no a ja som bola pred tyzdnom na KET a tak cakam...drzkaj palce moja.
@lusesita1312 jeeeeeej ty si bola na ket????a ja otom neviem😢😞dnes si kolky dpt?testik este nebol?kto ti robil?aka bola sliznica?zvazujem vklad dvoch ale v mt to odcudzuju
@desza17 prepac 🙄nechcela som to velmi riesit,lebo vies tych 11 neuspechov..tak sliznics bola 8,5 mm ale s estrimaxom od 11 dc.vklad robila taka mlada nova doktorks,ona robi inak v KE a bola tam aj Starovecka jak dozor..no a dnes som 7 dpo a veeeelmi sa bojim,aby som to nezariekla.....lebo testik od vcera POZITIVNY 🙏
@lusesita1312 jupiiiiiiii,tesim sa potisku s tebou...vyjde to,som otom presvedcenaaaaaaaaaa.tak velmi ti to prajem,z celeho 💗.uz aby aj mne prisla ms a mohla som ist aj jaaaa.pondelok si idem pre zubky,dala,som si ich robit,tak uz len hop na vkladik.
@desza17 dakukem ti pekne..veelmi opatrne sa tesim po tom vsetkom a stale tomu neverim,lebo test dnes uz je dost pozitivny a pride mi to skoro..no neviem 🙂 tak dam ti vediet isto.o tyzden idem na ktv,neviem ako to vydrzim.juuj velmi to drzim palceky a verimva dufam,ze sa uz obe budeme len tesit 🙏❤
@lusesita1312 a nemas foto?pamatas?aj ja,som mala pekny test na 7.dpt a potom krvicku cez 1000.drzim ti palceky velmi silno.si ma normalne sokovala v dobrom zmysle slova,ze uz si po ket🙏🙏🙏.a ty si nikdy nezvazovala vklad 2?
@desza17 mam dnesne foto,8 dpo 😎 juj no aj sa tesim aj bojim,vselico sa moze stat este..ja som v starom centre mala 2x vklad po 2 a ani raz nic..a ma to uste aj rizika.ale tak skus sa popytat mozno daju 😆jacuz chcem mat po krvi lebo sa zblaznim do stredy..
@lusesita1312 jej mojaaa,tie su nadherneee,hcg bude cez 1000,na 100%.setri sa a potisku gratulujem.tentokrat to daaaaas💗🙏
@desza17 dakujem moja,kiez by si mala pravdu.myslis,ze na 8.dp to staci??nikdy dom tak este nemala,najskor 11.den.:pray::heart: uvidime ako dalej..
@lusesita1312 krasny je skutocne...len tak dalej...pri prvom som mala taky na 13.dpt...a pri druhom tiez na 8.dpt💗💗💗💗
@desza17 dakujem ti moja, skusim aj zajtra 🙂
@lusesita1312 mne nedakuj,dakuj tomu malemu zazraku v brusku🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏.mna dnes pobolieva podbrusko,ze by sa schylovalo k, ms???kiezbyyyyyyy
@desza17 juj no bolo by super a ides na KET 🙂 a po medrole sa necitis zvlastne?ja tiez beruem,ale iba 4 mg preventivne dom si sama nasadila so suhlasom Heliosu..ja uz som inak v strese,ci mam dost silnu ciarku 9.dpo
@lusesita1312 jasne ze mas krasnu ciarku..nemen testy,potom sa zbytocne stresujes.je too paraaaaaada🙏😉💕.ja berem medrol 16mg,je to velka davka..nechapem preco mi dal taku vysoku,kvoli jednemu cytokinu?🤔.berem aj nolpazu,lebo som mala zahu z toho.spat sa mi neda,je aj pol3 kym zaspim.kramy nikde,ani naznak...musim nasadit cervene vino do kelu.stym vkladom som si to rozmyslela,predsa len dam vlozit jedno,veriiiiim ze to bude ten pravy bojovniceeeeek
@desza17 jasne, ze bude..u teba s tymto nie je problem si myslim 🙂 predsa len 2 su vacsie riziko, strach, starosti ...tak šup šup vinko nech sa uz mozes tesit 🙂
ach je to krasny pocit, i ked naplno sa tesit budem az o vela tyzdnov, ak mi bude konecne dopriate 🙏
no medrol je svinstvo, ale oni ti potom znizia davku pred KET si myslim..
@lusesita1312 snad znizia..4.9.idem na kontrolny odber,tak uvidime.nevies mi poradit,ci mozem spolu s medrolom I nadalej papat zeleny jacmen?jedna baba mi povedala ze nie,lebo ze zvysuje imunitu a ja ze ju praveze potrebujem potlacit
@desza17 no tak skusenosti nemam,.ale ja som brala napr. popri tom aj wobwnzym, ktory je tiez na zvysenie imunity a docitala som sa, ze je to ok..ale tak radsej sa informuj u lekara, aby si teda neznizila ucinok medrolu aj ked si nemyslim, lebo ved ten jacmen je prirodny a tak celkovo prospesny pre cely organizmus..o tazko..a v PO co povedali na tie cytokiny, ze neodporucaju vklad,kym sa to neupravi?
@lusesita1312 povedal ze nasadime na 2tyzdne medrol a skontroluje potom odber...nic viac nepovedal.a,este povedal ze,tento cytokin mava viac ludi zvyseny,takze mohol I nemusel byt pricinou MA.a vies co este?teraz mi jedna baba pisala ze na privolanie ms aby som si dala 600mg progesteronu ze to je,ako agolutin,co myslis ty?
@desza17 fuuu no neviem moja, aby si si neublizila, predsa je to hormon..ak niekomu meska ms, tak sa sice picha agolutin, lebo je predpoklad,ze je malo progesteronu v 2. faze cyklu, ked je napr. anovulacny.ale aj nemusi..a tebe dlho uz meska? co ak mas len prirodzene dlhe cykly?

@desza17 jeeej, srdečne blahoželám a prajem veľa šťastia a lásky na spoločnej ceste a nech sa čoskoro tešíte z bábätka ❤ tak to je super,tesim sa s tebou 😎 a co sa týka PO tak nemam slov..cize aj za tými cytokinmi musis cakat teraz dlhsie..ale vie co, ja to uz berem tak, ze vsetko sa deje pre nieco asi a nema zmysel sa rozculovat..mne zas ms nedosla, tak som bola na vyvolavacku znova :(