Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri
Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.
@desza17 zbehne ti to uvidis.aj ked viem,ze to cakanie je vecnost..a budes doma, ci chodis do prace? PGD je geneticke vyšetrenie priamo na embryach, ktore sa robi na 5-6 dnovych blastocystach.oni to posielaju po tom do Brna,preto sa dlhsie caka za vysledkom.ide o to, ci male nema nejaku gen. vadu, ktora by mohla sposobit potrat a ak to dopadne dobre,potom je na 95% zdrave, ale aj tak sa nemusi uchytit,hoci je tam vyssia sanca. takze ako nam aj Krajko povedal - niekedy je to medzi nebom a zemou 🙂
@lusesita1312 a to sa co doplaca za to pgd?ale inak mal pravdu,niekedy je to medzi nebom a zemou.verim ze ti to tentokrat vyjde.silno drzim palce,I ked som ti to uz niekolkokrat pisala😉👍💞.ja som doma,hned po vklade ma muz dovezie domov a tri dni nikam nepojdem,budem lezat😆,I ked nazory sa roznia,niekto hovori ze je lepsie sa hybat,niekto oddychovat.ja si myslim ze tie tri dni naozaj by sa malo oddychovat.a este ak ma chyti taka migrena ako pri prvom,tak neviem,mama miaaaa,som myslela ze budem steny skriabat,ani tbl som nechcela,ale potom po par hodinach som si musela,dat paralen.bolo to strasnee,a potom mi jedna pisala ze mala to iste,a to vraj bolo uhniezdovanie😍💕.
@desza17 dakujem a ja držím palce tiež 🙂 tak teda nech bude radšej aj tá migréna, len nech sa to podarí.za PGD sa platí 1200 e za tri embrya.je to dosť ale vie to pomôcť mnohým párom,tak dúfam aj nám 🙂
@lusesita1312 silno veriiiiim ze vam to pomoze.uz nech mas bublinku v brusku.
@lusesita1312 ahoooj tak uz sme po ket😉dr culbova mi robila,je velmi zlataaa.13.3.idem na krv.
@desza17 ahooj moja.tak sa teším s tebou 🙂už si len pekne tehulkuj a hlavne žiadny stres a len pozitívne myslenie.tfuf tfuj,nech sa malemu v brušku páči.a čakám len dobré správy 😍
@lusesita1312 dakujem ti velmi pekneee,myslim pozitivne,ina ani nie😉.uz ma ale ztoho lezania boli vsetko.som v takom napäti,zajtra sa musim niecim zamestnat.
@desza17 tak tak,niečo čítaj alebo aj mala prechádza neuškodí.bude dobreee 🙂juj teším sa,že si sa konečne dockala.ubehne to ako voda uvidíš 😉
@lusesita1312 dufam ze mas pravdu.mam dake krce v bruchu ako zapchu,ci co to je.dufam ze sa nase drobciatko poriadne zavrta.do kolkych hodin by sa malo?48?
@desza17 myslim, ze do 48h urcite 🙂 nebojkaj,krce su ok po transfere..skus sa nejak odreagovat,aby ti isiel rychlo cas. veeeelmi drzim palce 👍
@lusesita1312 ahojko,dnes ma tak boli hlava,ze koniec😢,ani tbl nechcem I ked dr povedala ze paralen mozem.pockam ci to bude horsie a az potom dam.dnes som volala o vysledky z genetiky,9.3.si mam ist prene do BB,do tel sa to nemoze povedat,ale tak hadam ze je vsetko ok.
tak super,mozno dobre, ked hlavka boli.ved to ta aj minule vsak??a bolo dobre.paralen si s kludom daj,a genetika isto ok, tam malokomu daco najdu. juuj uz nech testujes,neviem sa dockat za teba 🙂
@lusesita1312 dakujem si zlataaaa.ano aj minule ma bolela,a hrozneeee.dala som si magnezko.
@desza17 ahojky..drzim palce velmi velmi..ale nie je to skoro??vies, aby ta to potom zbytocne nerozladilo.ale viem, ze je tazke vydrzat 😴
@lusesita1312 uvidime..minule som mala ducha na 6.dpt.tak snad nieco uvidiiiiiim,velmi sa tesim
@desza17 ahoj moja.no ako???dufam, ze mas dobre spravy 🙏
@desza17 juuj tak je tam dušik urcite 😅 tak len nech silnie kazdym dnom, tfuj tfuj.testujes zajtra zas? urcite daj vediet, ale verim a viem,ze to bude taaam.potichu sa tesim s tebou ❤
@lusesita1312 zacala som spinit
@desza17 to snad nie..ale ved to len z toho,ze si male robi miesto,neboj n8c.vrla zien spini..keby bola krv,tak volsj hned fo MT.a testnes rano???drzim palce strasne silno ❤
@lusesita1312 Taky soplik krvavy som mala na papieri a teraz taky slabohnedy vytok,brucho ma boli ako pred ms.
@desza17 to nevadí mojka,neboj.pockaj do zajtra a prípadne zvys program.na 3x denne.to že bruško boli je isto dobre znamenie,veď už si tehulkaaa 😍
@lusesita1312 uz spinenie prestalo,snad uz nadobro.
Tak kocky v piatok sa ide do centra na kontrolu. Dalsi tyzden by mala prist mrcha a uz len odratavat tych 18-19 dni 🙂

@lusesita1312 dakujem zo 💟.uz nas caka len krasne obdobie,uvidis.a co je to pgd?aj mne robila ket v auguste,taka bola odmerana,neprijemna.tam ma male babo,nechapem taketo mamy,ze sa to trepe do roboty...ale uz nech je ako je,hlavne je ze drobciatko pojde do bruska,velmi sa tesim.krmim sa ananasom😉👍.kiezby som potom tych 14dni ktore budu ako nekonecno,prespala😆