Veriace snažilky a IVF. Ako to vnímate?
Ahojte baby,
týmto chcem osloviť veriace snažilky, ktoré sa snažia a nedarí sa....
Ako to vnímate v duchu viery?
A ako ďaleko ste ochotné zájsť v medicínskej pomoci?
My sa snažíme skoro rok, ja mám za sebou nejaké vyšetrenia a keďže sú v poriadku teraz nasleduje spermiogram.
Ale cirkev predsa nedovoľuje ani toto vyšetrenie!
Čo si o tom myslíte?
Máte nejaké skúsenosti?
PPR pomáha orientovať sa v cykle ženy, ale čo ak je na príčine muž? V dnešnej dobe je to predsa 50 na 50!
Teda čo ďalej?
@baby2 sorry, pri všetkej úcte, ale čo ty vieš? Nechápem, prečo máš potrebu sem prispievať, keď sama nemáš ujasnené základné veci. A najmä, nás, čo nemáme a nemôžeme mať deti, vôbec nechápeš! Mohla by si si nájsť, prosím, inú tému, v ktorej by si sa mohla realizovať? Táto to rozhodnie nie je, aspoň podľa mňa. My sa tu snažíme vyrovnať sa so situáciou, ktorá je tebe neznáma. Snažíme sa prijať veci, s ktorými sa apriori nestotožňujeme, nechápeme ich, nevieme, prečo sa to deje práve nám, ale v pokore sa ich snažíme prijať... Je to veľmi ťažké... mňa osobne tvoj prípad nepovzbudzuje.
Lakrimosa, podľa mňa to baby2 nemyslela zle 😔
Chcela nás povzbudiť.... 😔 že jej povedal že je to nemožné a stal sa zázrak 😔
Sekundárna sterilita je rovnako frustrujúca a bolavá ak primárna 😔 To že čaká druhé dieťa je radostná správa... 🙂
Radujme sa s ňou. Dostala veľký dar 🙂.
My sme nedostali taký istý dar, ale som rada že sa máme ešte na čo tešiť 😵
baby, hned ako som videla tuto temu, nakukla som, hoci tento problem neriesim, ale pred svadbou mi vsetci Dr hovorili, ze urcite budem (dnes cakam 2.dieta, obe na 1.sup), takze asi tak medicina 🙂
Boh je nad vsetkym naozaj.
velmi velmi Vas vsetky povzbudzujem a smutim s Vami, ze to nejde. tazko mi je pochopit preco je to tak, a nechcem sa k tomu ani moc vyjadrovat a vysvetlovat postoj Boha...neviem, nerozumiem,
ale stale v srdci nejak verim, ze sa Vam to podari, idealne normalnou cestou a ak cez IVF, nikto Vas za to nemoze odsudzovat. drzte sa,
@bambulka814 Ďakujeme 😵
lakrimosa - vdaka, uvidím, ako sa to vyvinie, lebo dnes bol test negat. ale som len 9.DPO. Ja mám pocit, že som.... Budem testovať každé ráno...
gratulujem 🙂 naaaaaaadrehna caaarka len nech tmavie ........ 😵 😵
aj ja gratulujem 🙂 🙂
dakujem Vám 😵 😵 dnes pridám dalsiu fotečku 😉
Zajtra idem k dokimu, ale len kvoli tomu, že na týžden sa dam vypísať, potom plynule prejdem do 21 dní dovolenky a potom v práci vyrukujem s novinkou(musím), lebo robím v prítomnosti žiarenia na radare a to v tehu nemožem takže budem preložená dole do svojho kanclu, kde sa budem len vyvalovať a pospávať, lebo tam pre mna niet roboty 🙂
@tortelinka už si bola v tom Vrbovom?
tak ahojte, pridávam aj dnes 🙂
ahojte 🙂 mozem sa k Vam pridat? ja tiez riesim tuto dilemmu :( nakoniec som sa rozhodla poslat ziadost... vlastne som este neodoslala mam to tu doma....raz som rozhodnuta ze zajtra to poslem na schvalenie, a pride zajtrajsok tak si zase poviem, ze zajtra... 😕 tak ze poslem to tento tyzden.... schvaluje sa to asi 4 tyzdne??? a potom aky je postup?
cathy77 gratulujem z celeho srdca 😵
este som v tom vrbovom nebola, neviem, momentalne som v stave ked sa mam chut na to vsetko vy....proste mam pocit ze mne sa to nikdy nepodari
@tortelinka neprecitala som zatial vsetky prispevky, ale co si mala vo vrbovom ?
chystam sa tam k ludovej liecitelke, aj ked moc neverim
franina, inak vitaj v klube...tvoj nick ma nieco spolocne s FJ?lebo aj ja som podobne "postihnuta" 🙂
@tortelinka jaaaaaj aha liecitelka, avsak vyskusat mozes, uvidis co to bude...
hej hej som postihnuta aj ja franinou 😀 😀 😀 😀
tak mame daco spolocne, pracujes s tym?
nie nepracujem, ja som len taky amater :D a je to moja srdcovka 🙂
a ty? pracujes s tym?
ano, zivim sa tym....
uff vazne...? tak klobuk dole 🙂 a v akom smere? myslim, ci ucitelka, prekladatelka ....
a este mi povedz ze tam byvas 🙂
@franina vitaj 🙂 !!!! a čo ťa brzdí podať žiadosť???
@tortelinka tak to sme už dve "neveriace tomášky" , ale budeme sa navzájom povzbudzovať 😀 😀 😀
@cathy77 to je sila 😵 😵 😵 , želám ti to úprimne! A inak sa ako cítiš???
franina - robim viac veci, ucim, preklady, kurzy...a uz tam nezijem, stacilo 😒
inak podat si ziadost, ani neviem ako to vlastne funguje, ja som sa sa este neodhodlala

no mozno....neviem..ale asi je to jedno