Veriace snažilky a IVF. Ako to vnímate?
Ahojte baby,
týmto chcem osloviť veriace snažilky, ktoré sa snažia a nedarí sa....
Ako to vnímate v duchu viery?
A ako ďaleko ste ochotné zájsť v medicínskej pomoci?
My sa snažíme skoro rok, ja mám za sebou nejaké vyšetrenia a keďže sú v poriadku teraz nasleduje spermiogram.
Ale cirkev predsa nedovoľuje ani toto vyšetrenie!
Čo si o tom myslíte?
Máte nejaké skúsenosti?
PPR pomáha orientovať sa v cykle ženy, ale čo ak je na príčine muž? V dnešnej dobe je to predsa 50 na 50!
Teda čo ďalej?
no, moje telo sa skratka neche rezat 🙂 snazim sa najst sposob ako sa vyliecit niecim prirodnym
ahojte, obcas si vas citavam -hm, no citavam si vas tusim pravidelne 😉 , niektore poznam z VS 🙂
dnes mi kamoska napisala, ze jej kamoska po 10rokoch snazenia je tehotna [tak ja dufam, ze u nas -vas to nebude tak dlho, hoci Bozie cesty su fakt nevyspytatelne]
co som chcela napisat @tortelinka hovori vam daco detoxikacia organizmu? uplne precistenie tela od vsetkych toxinov, ktore sa do neho chtiac-nechtiac dostali pocnuc nasim prenatalnym vyvinom...
myslim, ze jedna pobocka danej firmy je i v KE. viem, ze je to dost nakladne, jednak financne ale i casovo, ale dobre vysledky su s tym.
ps nie som firma, len mam s tymi preparatmi skusenosti
a neviem, ci to mozem takto verejne sem capnut 😒
skus hodit do IP, pozriem si to
dik
Ahojte moje milé, ste veľmi všekty zlaté, že na mňa myslíte. Veľmí vám ďakujem a každú osobitne zahŕňam do Božej starostlivosti, aby ste všetky trápenia a problémy, s ktorými sa boríte, dokázali zvládnuť s Jeho pomocou.
Cathy, tie tvoje modlitby účinkujú ako guľomety! Nikdy som snáď nebola taká kľudná... vnútorne myslím.
Dnes ráno, keď som sa prebudila a pozrela na Pána Ježiša na kríži, dostala som odpoveď, aby som výpoveď nedávala. No tak zatiaľ čakám a uvidím. Aby ste to pochopili, som šéfka oddelenia, z ktorého mi chcú vyhodiť človeka proti mojej vôli. Nútia ma, aby som ho donútila reps. presvedčila odísť "dohodou", aby nemuseli platiť odstupné. Otras!!! Hienyzmus!!! Hnus, niečo strašné! Pritom je to ten najlepší odborník. Odmietla som to, samozrejme. Ponúkla som seba zaňho, že ja dám výpoveď, aby mohol zostať. Moj nadriadený to nechce prijať. Pred rokmi ma práve ten človek, ktorého ma teraz nútia vyhodiť, prijal do podniku - vtedy tu šéfoval a naučila ma veľa vecí. To by som mu nikdy predsa neurobila!!!! Nemám na to žalúdok!!! Tak uvidím, čo bude. Nechávam to na Pána Boha a prosím ho, aby sme z tejto situácie vyšli bez ujmy na zdraví... lebo to je taký superstres, že sa mi z toho jednoducho zastavil menzes po prvom dni! Baby, vôbec nie som silná a nemáte ma za čo "obdivovať", lebo ten pokoj a vnútorná vyrovnanosť - je to VŠETKO Božia milosť, ktorá mi pomáha a ktorá ku mne prichádza celkom nezaslúžene!!!!!! Určite mi v tom pomáhajú aj vaše príhovory a modlitby, ďakujem vám!!!! Ďakujem ti, Pane Bože!!!!!!! Ďakujem ti aj za to, že som sa tu mohla stretnúť s takými úžasnými babami, citlivými, starostlivými, premýšľajúcimi, zodpovednými, ktorým nie je ľahostajný ani život duše, ducha a že sa tu navzájom podporujeme !!!!!! Sústreďujem sa na to, že ma čakajú dôležitejšie veci a chcem sa na ne pripraviť, ísť na sv. spoved´ a ísť na tú charizmatickú obnovu. Veľmi sa na to teším. Veľa od toho očakávam. Myslím na vás....
@cathy77 tesim sa z tvojich tt 🙂 drzte sa 🙂
@azalka22 ahoj 🙂 ....mna by celkom ta detoxikacia zaujimala....mam dost problemy s pecenou 😝 ....asi by to pomohlo 😕 ....inak ja sa tu citim fajn....lebo stale sa napriek mojim 3 detom citim a som snazilka 🙂 ...a tvojej kamosky kamoske blahozelam 😵 ...povzbudenie pre nas vsetky dufajuce 🙂
@tortelinka i tie zle bacily su na nieco dobre.....asi mas ozaj pockat s laparkou
@lakrimosa moja....tak sa tesim z teba....neviem ale citim u teba taku zmenu....som rada ze som ta spoznala takto 🙂 ....Bozia laska je nekonecna.....
super povzbudenie 🙂 🙂 myslim na vas
dievcata, tak pozrite sem
http://www.joalis.sk/
riadena detoxikacia organizmu.
podotykam, ze je to iny dr.Jonas -nie ten, co rata kalendare 😉
lakrimosa... tak teraz do toho vidím viac a musím reagovať... pravdaže jediné správne rozhodnutie bolo to, ktoré si urobila!!!!!! myslím tým to, že si si toho človeka - odborníka, ktorý ťa tolko naučil a ktorého si važiš, zastala. Si správna šefka!!! a ver že viem, čo hovorím. My sme mali "tiežšefku", neschopnu staru kravu, hlupanu, neodbornu, zapredanu, posratu, ktorá by za cent zapredala hockoho znás... proste špina! a vieš ako skončila??? s kolegynou(nie menej odvažnou, mladšou ako ja a s nie menším citom pre spravodlivosť) sme dosiahli po dvoch rokoch to, že utiekla ako smrad... ona čo mala zadebnenu pozíciu a citila sa neotrasiteľne a my čo sme boli "mladéééé" sme si ju podali tak, že bola rada, že može z armady aspon ujsť a neprísť o vysluhu... ale boli to 2 roky boja na život a na smrť a stali ma 5 rokov života... teraz mame šefa, ktorý si ma váži🙂 Takže preto tvrdím, že si správna šefka, ktorých je malo ako šafranu a Boh tvoju odvahu odmení... ako by sa v tvojej situacii zachoval Kristus? tak ako Ty... nik nemá vacsej lasky ako ten, kto položí život za svojich priateľov.... Ty si bola ochotná položiť ten profesionálny... klobuk dole. Zver tuto situaciu do ruk Božej Matky aj situaciu tvojho podriadeného... podpor to sv. omšou a prijimanim na tento umysel a vyrieši "sa" to k dobru Vás oboch....
smejka, dakujem🙂 v pondelok idem za dokim... konečne budem počuť srdiečko🙂
lakrimosa - správne si podotkla - len z milosti Božej sme tým, čím sme... ja to tak cítim tiež... akoby čím viac vieš, tým viac si uvedomuješ, kolko ešte nevieš... čím si bližšie pri Bohu, zisťuješ, ako málo si ešte obsiahla a aký je nekonečný, tak by asi mala rásť aj pokora pred Ním, ved len prázdny klas sa dvíha a tých je neúrekom... stačí sa poobzerať... a stale viac bojujem s tým, ako vobec vnímať týchto tiežľudí... pretože zhovievavosť a trpezlivosť je v mojom slovníku,žiaľ, skoro neznáme slovo. Všetko je milosť... ako píšeš.
ahojte...my sa zajtra chystame stanovat...okrem salezianov tam budeme jedini bezdetni par 😒 snad to zvladnem...
@tortelinka este stale lepsie ako keby ti na tie bakterie neprisli.... aspon ti to tam preliecia, aj mozno kvoli tomu sa nedari... vydrz moja a uvidis, vsetko dobre dopadne 🙂
ja mam dovolenku ... boli sme sa kupat, cestovali sme tak aj preto som sa odmlcala na par dni... este mam dovolenku aj buduci tyzden tak sa vytesujem 🙂
fiha tu nikto nie je... asi dovolenkujete, alebo pracujete 😕
tu vazne nikto nie je 😲
vdaka smejka, pozdravujem sa 😀 😉 veľa síl Ti prajem... máš veselo...
ja idem zajtra poobede na usg... aj sa teším, aj mam "trochu" strach... potom sa Vám ozvem
zajtra po dlhom dlhom case do roboty... 😒
@tortelinka ja az v pondelok 😉
ahojte, franina tak si este pekne uzivaj dni volna.
smejka, zubky dvojmo istotne velka zabava, drzim palce nech to mrnusikovia polahky zvladnu🙂
cathy, podaj zajtra spravy vsak sme zvedave na prirastok 😵
tortelinka, zas budu dake prazniny aj ked kratke ale lepsie ako prstom do oka. 😀
lakrimosa kdeze si?
Ja som vcera vyfasovala lutenyl tak moja polrocna cisto prirodna liecba skoncila a ide sa na synteticke hormony ale hadam mam uz organizmus trosku precisteny a mozme ist dalej do boja 😉
ja uz mam skoro mesiac antibiotika, takze priroda jak hovado...sa neviem dockat kedy skoncim
tortelinka fuuu, to je zahul. Aj si davas popritom nieco prirodne? Alebo aspon probiotika?
ano, beriem probiotika aj prirodne kvapky, snad sa z toho dostanem

tortelinka - tak máš to veľmi zložité... Boh Ti zjavne doveruje, že zvládneš viac ako "priemerné".... ale prečo Ti toľko naložil, to vie iba On sám