Veriace snažilky a IVF. Ako to vnímate?
Ahojte baby,
týmto chcem osloviť veriace snažilky, ktoré sa snažia a nedarí sa....
Ako to vnímate v duchu viery?
A ako ďaleko ste ochotné zájsť v medicínskej pomoci?
My sa snažíme skoro rok, ja mám za sebou nejaké vyšetrenia a keďže sú v poriadku teraz nasleduje spermiogram.
Ale cirkev predsa nedovoľuje ani toto vyšetrenie!
Čo si o tom myslíte?
Máte nejaké skúsenosti?
PPR pomáha orientovať sa v cykle ženy, ale čo ak je na príčine muž? V dnešnej dobe je to predsa 50 na 50!
Teda čo ďalej?
@dadenka1 nech sa stane 🙂 aj tebe 😉
Ach jo.... Práve včera som sa veľmi (nie je tu plačúci smajík) doprosovala odpovede, ako to všetko s tou Jeho vôľou je, a prečo stále nepočujem odpoveď, a prosila som o silu... Jemne so mnou potom celý de§ hovoril, cez každodenné príhody a nič iné, stále len to, čo vravievaš aj ty...dôverovať a trpezlivo čakať... 😔 tak sa snažím...
haha už aj sama sebe píšem.. rachoce mi už v bedni trošku
ahojte, co nove?ja trosku oddychujem, v pondelok ideme este vybavovat papierovacky, snad sa posunieme o kusok dalej 🙂
@tortelinka No my hlavne od teba čakáme, že čo nám povieš nové... Dúfam, že tento týždeň postúpite konskými krokmi vpred...
no, papierovo sme sa celkom pohli, vybavime pre manzela prechodny pobyt, a pockame na pripravu..kolko to asi trva?
@tortelinka To závisí hlavne od vás... Ako budete mať čas... Tuším to bolo okolo 26 hodín, čo sme museli absolvovať... Niektoré sedenia boli 2 hodinové, jedno sedenie bolo také celodenné... V robote som si musela brávať voľná a nie vždy to šlo ľahko.. Ale príprava bola taká pohodovka... My sme začali v januári (papiere, doklady...), v júli sme boli oficiálne zaradení do ZŽ...
no, uvidime ako to pojde, mam problem si bravat volno v praci, dovolenky mame urcene, ale nejako sa to musi zvladnut, nie?dnes nam prisiel papier, ze zacali vybavovat nasu ziadost, som rada 🙂
@tortelinka Som rada, teším sa s vami, hlavne, že sa našlo nejaké východisko... Tak nech vám to rýchlo ujde... A v akom kraji ste nakoniec? Idete cez Návrat alebo UPSVaR?
sme nakoniec v ZA, ale priprava bude cez navrat
@tortelinka Tak verím, že všetko rýchlo prebehne a vy sa už čoskoro budete mojkať s vaším anjelikom. Moc a zo srdca vám to prajem.. A o aké bábanko sa budete snažiť? Alebo vám je to jedno? My sme sa dohodli, že na začiatok chceme čo najmenšie, keďže poriadne ani netušíme, o čom bude výchova, zvlášť keď to bude srdiečkové dieťatko a nie bio.
aj my sme zatial nastaveni na male babo, riesime to pomerne rychlo, nechce sa mi cakat na zazrak 10 rokov, neskor mozno aj starsie, uvidime
@tortelinka Ja osobne veľmi ľutujem, že sme čakali "na zázrak" tak dlho... 😠 Absolútne som si neuvedomila ako mi utekajú roky... Aj ja tak uvažujem, že na začiatok bábo a potom ak budeme vládať tak aj staršie...
neboj, urcite to zvladnete, my sme sa do toho pustili skoro, nechcela som byt na dieta stara, a kedze manzel nemal nic proti tomu, nebolo co riesit
@tortelinka Jasné, zvládneme to... 😉 Potom daj vedieť, ako postupujete... Ja som strašne zvedavá
aj ja som zvedava co z toho nakoniec bude....ale to je este daleka cesta ☹
@tortelinka veru ozaj dlhá cesta... Niekedy mi riadne hrabe z toho.. Furt nejaké zamestnanie si hľadať musím, akonáhle nič nerobím, rachoce mi.. A to mám dve zamestnania a kopec aktivít mimo... 😖

@katarina104 On chce tretie... tak nech sa tak stane... 😉