icon

Veriace snažilky a IVF. Ako to vnímate?

kamilkka
27. apr 2010

Ahojte baby,
týmto chcem osloviť veriace snažilky, ktoré sa snažia a nedarí sa....
Ako to vnímate v duchu viery?
A ako ďaleko ste ochotné zájsť v medicínskej pomoci?
My sa snažíme skoro rok, ja mám za sebou nejaké vyšetrenia a keďže sú v poriadku teraz nasleduje spermiogram.
Ale cirkev predsa nedovoľuje ani toto vyšetrenie!
Čo si o tom myslíte?
Máte nejaké skúsenosti?
PPR pomáha orientovať sa v cykle ženy, ale čo ak je na príčine muž? V dnešnej dobe je to predsa 50 na 50!
Teda čo ďalej?

mircalla
17. máj 2019

@katharines Pokial su kompletne informacie masaze brucha ci tie nefungujuce prirodne metody (sama si toho prikladom) co tu odporucas, tak dakujem pekne....

katharines
17. máj 2019

@mircalla uznavam vsak, ze som v tych diskusiach bola jedina, ktora pisala o vsetkych rizikach, tak som sa ti zapisala do pamati 😃.
Nuz, vdaka tym "nefungujucim metodam" su uz niektore zienky tehotne.
A je zaujimave, sky mas "dar" prekrucat veci

bodka1234
17. máj 2019

@katharines to vazne 😂. Mám ti ja začať vypisovať urivky s mojej oblubenej knižky? Prečo sa aj ty nejdeš liečiť, vážne známa robí v pinelke viem ti dať kontakt na dobrého psychiatra. Teba ocividne chlap nepretiahol už dobre dlho, keď máš toľko zlosti v sebe.

A ženy IVF vám určite odporucam, medicína dobre pokročilá, netreba sa toho vobec báť nieje to nič strasne. Práve sa mi kultivuje 5 embriok v pondelok idem na ET tak mi držte palce nech sa to moje malé satanča uhniezdi ❤

katharines
17. máj 2019

@bodka1234 zjavne ti hormony udreli na mozog 🤔🤓🤦‍♀️

bodka1234
17. máj 2019

@katharines daj si 10x zdravas za urážku blížneho svojho 😘

katharines
17. máj 2019

@bodka1234 uz som sa za teba pomodlila, aby ti Pan dal svetlo 😇. A nebola to urazka, myslela som to ako fakt.

mircalla
17. máj 2019

@katharines Ziadne zazracne metody neexistuju, precitas si nejaky clanocek o zarucenych prirodnych meotadach publikovany pochybnym autorom niekde v Bangladesi a slepo tomu veris. Achj jaj. Na tomto fore (kde su realne pripady) z toho nikto neotehotnel. Ano, urcite pomahaju niektore pripravky na spermie a aj sa zadarilo. Opat pravdeposobnost. Ostatne ako tvoje masaze brucha na spriechodnenie vajcovodou su ciste sarlatanstvo a medicinsky nezmysel

katharines
17. máj 2019

@mircalla na spriechodnenie su prvotne priefuky. Masaz a enzymoterapia to maju podporovat.

bodka1234
17. máj 2019

@katharines svetlo mám zo ZSE ale ak by ho mal lepšie ceny tak nech sa zastaví 💡

mircalla
17. máj 2019

@katharines To by si mohla vediet, ze aj priefuky maju minimalnu sancu uspesnosti. Pokial su vajcovody zablokovane tak, ze ti ani kvapocka kontrastnej latky nepretecie, mozes prefukovat kolko chces.

katharines
17. máj 2019

@mircalla preto pisem, ze je potrebne podporit liecbu viacerymi sposobmi.

bodka1234
17. máj 2019

@katharines moja žiadne priefuky neexistujú v medicíne, to je len ľudový názov pre vyšetrenie priechodnosti vajcovodov nerobí sa za účelom niečo spriechodniť ale zistiť či je priechodné. Kontrastná látka ktorá ktorá sa do vajcovodov vstriekne málokedy niečo pretlačí.

mircalla
17. máj 2019

@bodka1234 Presne tak.
@katharines Mne priechodnost vysetrovali ani tuk, ci si myslis, ze sa nieco zazracne opravi? Tak to nefinguje. Este tam moze byt aj sactosalpinx

katharines
17. máj 2019

@bodka1234 to je len 1 z viacerych metod.
Mna zaujala tato:
Hysteroskopia

Používa sa pri nej podobná optika ako pri laparoskopii a kuldoskopii, s tým rozdielom, že je podstatne tenšia. Bez ťažkostí sa zmestí cez krčok maternice, čím môžu lekári prehliadnuť priamo dutinu maternice, dokonca odstrániť možné vady, ktoré bránia uhniezdeniu vajíčka, ako sú napr. zrasty, polypy, myómy a iné drobné nádory tvorené svalovými bunkami, septá – svalové alebo väzivové priehradky, ktoré môžu čiastočne alebo úplne predeľovať dutinu maternice a pod.

bodka1234
17. máj 2019

@mircalla
@katharines hlavne asi každá z nás to absolvovala, je to stardantny postup. IVF je posledná možnosť z radu vyšetrení.vak máš raz zarastené tkanivo vo vajcovodov tzv zrast tak si môžeš mastickovat koľko chcete vajcovody nepriechodis. Navyše prirodzenie otehotniet pri všetkej snahe ti žiadny lekár ani neodporuca nakoľko je pri takomto stave je veľmi vysoké riziko mimomaternicoveho tehotenstva a žiadne sarlatanske mastičky ti nepomozu. To už podľa teba nie je vražda???? Zabit nevinne embrijko ktoré sa proste nedokázalo len a len tvojou chybou dostať do maternice, každý normálny gynekolog ťa na to upozorní. A museli by ti nariadiť kyretaz to je v pohode? Že ťa hanba nefackuje moralizovať tu nad IVF a vedome hľadať iné metody čím tisícky nenarodenych deti odsudzujes na smrť?

bodka1234
17. máj 2019

@katharines áno na tom som bolatiez to je v skratke HSK aj na HYFOSY som bola a 0 bodov žiadny problém to neodstránilo

katharines
17. máj 2019

@bodka1234
Je napr. Serrapeptaza, googlit hadam vies, ktora je v tom tiez napomocna a autoimunitny protokol, kedze pricinou su zapaly.
Pre tvoju info, v cechach sa vytvorilo pracovisko, ktore je schopne jednoduchym zakrokom presunut embryo z vajcovodu do maternice
https://www.modrykonik.sk/blog/katharines/messa...

bodka1234
17. máj 2019

@katharines si to moc ľahko predstavujes, keby boli mojím problémom nepriechodné vajcovody tak už som dávno tehotná , problémov je takmer vždy viac, okrem 1 nepriechodneho vajcovodu mám endometriazu a pozitívne protilátky proti spermiam, 18 rokov hypofunkciu štítnej žľazy. Endometriaza sa lieči tehotenstvom alebo antikoncepciu, operačné. Z operácie vznikajú zrasty čo môže znepriechodit ďalší vajcovod. Inak nie je náhodou cirkev proti antike?

mircalla
17. máj 2019

A ako sa vola to centrum? pretoze v tom tvojom linku ziadne nie je. Inak nie som expert, ale plod sa vo vajcovode nema sancu vyvijat, tak kam ho chces presuvat? Zacala by som nazvom toho centra - len tak len daky vseobecny kontakt ze centrum pomoci, to je vsetko
@katharines

katharines
17. máj 2019

@bodka1234 Ja viem, ze vzdy ide o komplexny problem, preto len 1 vec nemoze zabrat.
A ty sa nemas koho opytat, ze sa pytas mna na HAK?

katharines
17. máj 2019

@mircalla je tam telefonne cislo, ktore mozes kontaktovat, ked si otvoris stranku lpp.
Je dobre tam ist cim skor. Nahlepsie vysledky su v 6tt.

katharines
17. máj 2019

@mircalla a transplantuje sa do maternice.
1. Uspesna operacia bola vykonana uz v roku 1915.

katharines
17. máj 2019

@mircalla 1.) http://hnutiprozivot.cz/clanky/2664-moznosti-za...
2.) kontakt na Linku pomoci: tel: 800 108 000 nebo e-mail: poradna@linkapomoci.cz

mircalla
17. máj 2019

@katharines Cize sa vyse 100 rokov maju az 2 uspesne pripady. Hm

katharines
17. máj 2019

@mircalla nie ze 2 uspesne pripady, ale nerobili to. Riesili to potratom.

mircalla
17. máj 2019

@katharines 2 uspesne pripady. Bodka. Riesia to potratom, lebo nemaju inu moznost. Hadam ma nechces presviedcat ze mimomaternicove neni pre zivot zeny nebezpecne a ze ten plod ma nadej prezit. Statistika a pravdepodobnost

dancura
17. máj 2019

Kocky, prosim uz sa tolko nehasterte. Tato tema ma pomoct veriacim zenam, ktore tuzia po dietatku a hladaju,ci by ivf nemohla byt cestou. Nikomu nepomoze tu citat hejterske komenty posledne 3 stranky. Ako sa vravi: mudrejsi ustupi. Ak uz druha strana stale podpichuje, zakusnite si do jazyka a neodpovedajte. Nikomu tieto posledne 3 strany nepomozu...fakt.

katharines
17. máj 2019

@mircalla maju inu moznost a dokonca je to jednoducha operacia, no musi sa riesit cim skor. Ja som pocula a citala aj o nedavnom pripade z Ciech. Ako sa hovori, kto chce, hlada sposoby, kto nechce, hlada dovody.

katharines
17. máj 2019

@dancura koho konkretne mysli, kedze prave niektore hejterky ti dali lajk - Kolke pokrytectvo. Kto chce, najde si tam i potrebne info.

tiimka
Autor odpoveď zmazal