Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
@lienka_9
Ahoj moja
No ja mám ešte Estrofem 4x2
Ten mi zvýšil ako pridal clexane.
Clexane mi pridal lebo mi začalo bývať dosť zle, take závrate, na odpadnutie pocit stále.
Teraz už lepšie, oveľa
Našťastie
Posledný vklad, ktorý nevyšiel bohužiaľ som mala Estrofem a amelgen tiež.
Tam mi ale nebývalo zle
Tieto lieky ak som to správne pochopila a správne to napíšem, sú aj na podporu vytvorenia dobrého prostredia v maternici pre embryo.
Tak ja dúfam a predpokladam že naši doktori teda vedia čo robia a všetko nám dali a predpísali ako mali
Dúfajme že to klapne
A inace??? Ako sa cítiš??
@mirunka76 cítim sa tak normálne, nič zvláštne... Ja práveže neviem ako sa mam cítiť, je to moj prvý vklad a dúfam ze aj posledný. Povedali mi ze 3 dni sa uhniezduje tak mám oddychovať, mam pri tom uhniezdovani niečo cítiť?? Ty sa ako citis? Ja som akurát asi cca hodinu po vklade cítila taky hrejivý pocit v podbrušku a párkrát ma pichlo inak nič
@lienka_9 ahojte baby.... Tak to hriatie v podbrušku po vklade som mala aj ja teraz ináč nič len v noci som sa prudko otočila v posteli a tak ma strašne pichli ale ako keby vo vaječníku že som myslela ze od bolesti prerazim aj stenu dúfam ze sa tam niečo nepokaslalo ináč necítim nič...... No ja embrioglue to asi u mňa v car nedávajú aj asistovany hacking som chcela a povedali my že to ony nerobia len v Martine ja chodím do BB takže aj na odber by som musela ísť tam tak sme to nechali tak..... Akú ste mali noc?
@lienka_9
Aj ja sa cítim normálne
Nič nezvyčajne
Včera trocha taký zvláštny pocit v podbrušku.
A večer únava riadna
Ale to s tej nervozity určite
Áno zahnezdenie nie je hneď. Mne doktor povedal tiež 3-5 dni
Tak už len čakať a byt pozitívne nastavená
My sme vložili naše posledné embryko
@andrea_r016 tak to som bola asi ja. Dr.ma viezol na voziku do k posteli na 3ku izbu.
Koľko ste ležali na sále po vklade? Ja v Reprofite asi 10 minút som ležala a potom som mohla ísť, aj hneď na wc ale to som samozrejme nešla až po hodine.
Dobré ranko všetkým čakateľkám.
Ja som mala hroznu noc, stale som sa mrvila nevedela sa ulozit a 3x ma prehnalo. Tak snaď je vsetko OK potom som uz od strachu nevedela zaspať. Toto je moj 3 vklad ....
Ja som sa pytala dr.ako je to s uhnieznenim, ze ci uz dnes bude a ( ak sa uhniezdi) a povedal ze hej že dnes uz bude.
Pred vkladom som užívala este Dčko ( to mam z reproimuno) a železo, ale zabudla som sa spýtať ci si to mozem dávať aj teraz.🤷🏼♀️
Je to prvy deň a uz som nedočkavá
Akurát som začala cítiť taky mierny tlak a stále to hrejivé
@lienka_9 ja som aj na boku tak sa my lepšie ležalo ale nie stále vykladať som si ani ja nevykladala ale ne ležala som stále napríklad kávu som išla vypiť von trosku na vzduch tam som na terase sedela.... Moja mamina hovorí keď sa to ma podariť tak sa podarí dúfam ze nám všetkým to víde teraz...... Normálne stresujem a to len 1 deň po vklade 😂😂😂😂 ci som spravila všetko správne 🤰
Ja necítim nič je tam ticho 🙉🙈🙉

@mirunka76 načo je to lepidlo? Mne to ani neponúkli.