Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
Mm nie cm sekla som sa
Dobré ránko krásky lásky .....
... strašnú chuť mam testovať....
@bambi275 Ahoj, ja uz v praci a aj ja, len neviem kedy sa odhodlam
@januska777 ahojte aj ja som práci aj ja mam nutkanie ale asi skúsim zajtra ráno 😬😬
Ja som mala strašnú chuť už na 4 deň sa otestovať... Ale teraz sa už bojím
Uvidím zajtra 🙈
Ja by som chcela vydrzat do štvrka ale neviem či to dám.
Mam doma len jeden test Pepino....
Baby ešte je skoro testovať. Ja som mala až 1,5 injekcie ovitrellu tak som chcela zistiť či to mám ešte v sebe tak som si v nedelu rano na 6 den spravila test a mala som // čiarky. Tak som si aj dnes spravila test a už je uplne biely. Čiže počkam najbližšie si test spravim az na 10 deň ako aj doktor hovoril a uvidime. 🙂 ale sama som zistila že ešte je to strašne skoro ale neodolala som :D
@lienka_9 ja som od inseminacie mala stale bolesť vaječníkov, zrejme z tých hormonov. A asi na 4 5 deň sa to upokojilo iba pri nejakom pohybe zlom ma to zabolelo a cez víkend som mala pichanie tak 3 krat do dňa ale už nižšie v maternici nie vo vaječníkoch. Ale žiadne bolave prsia, ani vytoky nič špecialne. Je to moje prvé IUI.
Baby!
To vydrzime do štvrtka!! Musíme.... to dáme
Mňa začalo pobolievat podbruško..vy ste ako natom? Žiadne zmeny stále?
@verka138 mne tiez stacil dnes jeden den v praci, cele doobedie som mala neprijemny pocit akoby mali prist kramy ale na to maju este cas

@alex1656 ja sa sprchujem s intim hygienov jemnou.... No ja som mala na na 17dc 8,3 cm a na 22 DC som mala vklad a to my len povedali ze je krásna tak neviem..... Neviem ani koľko musí byť aby sa dal spraviť vklad..... V car my povedali ze niektoré centra nehľadá na výšku sliznice a potom to nedopadne dobre ze my si radšej počkáme ja som pred vkladom jedla grep že ten je dobrý na rast sliznice a píla 100% džús grepovy.... Dúfam že teda sliznica bola ôk