icon

Vložili mi 2 embryá

lilli202
23. nov 2012

Ahojte. V stredu som mala vklad vlozili my dve. Co poviete vam to vyslo hned NA prvy pokus??len odychujem cely den. pijem dene 3-4litre vody prsia ma bolia ani dotknut sa nemozem ..napiste my bojim sa ci to vyslo alebo ....

pancuska
7. jan 2013

@lilli202 no dneska som bola na ondokrinologii a ze to co mam zvysene s tou stitnou ze to tehotne mavaju a tak mi zobrala krv a ked pridu vysledky tak uvidi co bude dalej...... 🙂 uz som aj pocula taku vec ze komu je zle bude dievca a komu nie je zle bude chlapec..... a aj taku fintu ze 1 cajova lyzicka do nadobky zmiesat s mocom a ked bude penit tak je chlapec a ked nebude penit je dievca 🙂

renataspacirova
7. jan 2013

Tak neviem =D Ja som mala naraz chlapca aj dievča, tak neviem 😉

lilli202
autor
7. jan 2013

@pancuska no ja neverim takymto fintam.svagrina grcala celych 9mes. a ma chlapca.ja som pocula také ze ked ty chuty maso tak bude chlapec ale komu lepsie chuti ovocie tak dievka.o tej lyzicke som este nepocula.mozno my je preto zle niekedy a niekedy dobre ze bude párik hahhahha.taká som zvedava co budú.tak by som chcela párik tfuj tfuj.ty???ale ja asi nebudem mat jednovajecné,lebo na sone boli osobitne nie v jednom vies ako myslim.uvidime.ja sa od porodu bojim alebo od sekcii jajjjj.ako bude ked ma uspia vies také halucinacie uz mam dobredu.ty by si chcela rodit ale cisársky???

lilli202
autor
7. jan 2013

@hadassah ahoj moja treba pozitivne mysliet odychovat vela vela.ja som po prenose len lezala pod ritou vankusit aj na noc a pila a pila a pila vodu.a mysli pozitivne ze sa to musi podarit a hotovo.

renataspacirova
7. jan 2013

Aby sa embryá udržali, pila som nejaké bielkovinové výživové doplnky z lekárne

pancuska
7. jan 2013

@lilli202 myslím si že budem mať párik,od začiatku to tak cítim a určite budú 2vaječné lebo mi vložili 2 embrya uchytili sa a aj gyn mi to potvrdil lebo že mám 2 placenty a každé má svoju! 🙂 ale nech sú len zdravé no nie?!inak ja sa neviem ovocia dojesť,jedla by som to na kilá 🙂

hadassah
8. jan 2013

@renataspacirova tie bielkovinové výživové doplnky to bude asi nutridrink. To si chcem tiež kúpiť.

renataspacirova
8. jan 2013

Áno, naozaj to bol nutridrink 🙂 Ako človek zabúda 😕 Neviem, či zabralo aj to, ale určite to neuškodilo 🙂 Držím palce 🙂 🙂

lilli202
autor
8. jan 2013

@pancuska aj ja tak citim ze bude párik a dobre.tak to ani ja sa neviem dojest.teraz mam velmi rada pomaranc a jablko banán mnam.a niekdy cokoladky hehhe

pancuska
9. jan 2013

@lilli202 veď keď pôjdem koncom mesiaca ku gyn opýtam sa či sa už nedá pozrieť pohlavie,to by som mala byť 16tt a chcela by som to 3D 🙂 ty berieš niečo na udržanie tehotenstva?ja som mala utrogestan a brala som ho do konca 12tt,no mala som už špinenie z neho tak som ho veľmi rada vysadila!

lilli202
autor
10. jan 2013

@pancuska na 3d aj ja chcem ist .ja beriem duphaston este.

pancuska
3. feb 2013

@lilli202 no ahooj ako sa mas? 🙂 ako to leti.... uz ma dobiehas ....

lilli202
autor
3. feb 2013

@pancuska ahoj dobre sa máme a vy? ?uz citis kopanceky? ??

pancuska
4. feb 2013

@lilli202 ahoj 🙂 aaaaale kdeze.... ziadne kopanceky sa este nekonaju.... to budu asi spachtosi ako ich otec 😉 inak sa mam dobre az na to ze obcas nemozem spat,ako nahle idem v noci na wc tak uz nemozem zaspat a potom nemozem cez den fungovat,boli ma vsetko hlavne hlava 😉 bola som u dr (v 16tt) a robil mi sono inak sa ze vraj nemusi robit,ale ja som mavala strasne krce a bolesti v podbrusku tak ma pozrel ale vsetko bolo ok a tak mi dal magnezko a uz je to ok,vraj sa mi roztahuje maternica.......este idem zajtra na krv lebo su to tie triple testy a ma sa to robit medzi 16tt-17tt tak som radsej este par dni pockala aby to bolo presne lebo sa bojim .... potom sa budem modlit aby vysledky boli ok!!!!

lilli202
autor
4. feb 2013

Ahoj.este budu kopat neboj aj plakat budeme..tak my sme rovnake aj ja ked idem v noci na wc tak uz len baranceky pocitam potom. Ale teraz uz asi 5-6dni nechodim na wc v noci ked idem vecer spat dobre sa vicikám a uz my netreba len ráno. Mne teraz brali na vrodene chyby az 20-ho idem do poradne mne sa zda raz za mesiac malo ist do poradne. Ty ako chodis??ja som uz taka zvedava co to budu. Kedy sa dozvieme??

pancuska
4. feb 2013

@lilli202 tak som rada ze nebuntosim v noci sama ale vzdy sa bojim ze muza zobudim ale na stastie spi ako poleno 😉 no vies co mne ta poradna vychadza ze bola som v 8tt potom 12tt a potom 16tt a teraz mam ist 20tt len na tu krv zajtra behnem....asi to ma kazdy doktor inak,ale aj mne sestricka povedala ze teraz v 16tt ze mi sono robit nebude a urobil mi ale my po IVF by sme mala byt pod vacsim dozorom ako co su prirodzene som vycitala 😉 no nebolo este vidiet co to je.... ale brusko mam asi tak velke ako ty zhruba,este segra mi hovori ze konecne mi vyskocilo ze na to ze mam dve tak som ho mala male ale sak su dost velke este aj viac nez normalne byva ale asi si beru z mojich tukovych zasob co som mala 14kg navyse 😉

lilli202
autor
4. feb 2013

Tak hej maly by sme byt ale co uz.ja som uz taka zvedava ze co to budu ja chcem mat parik. Tak raz mesacne chodis aj ty. To je podla mna málo aspon kazdy druhy tyzden. Tak aj mne preto nevidno este tak velmi lebo aj ja som mala nejakych par kg naviac hahha. A priberas ty? ?ja som pribrala 2-3kg.

pancuska
5. feb 2013

@lilli202 ja som az teraz zistila ze si pisala 🙂 no ja som pribrala 4kg ale mi dvojickove sa nemozeme prirovnavat s tymi co cakaju jedno 😉 myslim ze priberat zacneme az po 20tt a ked nie tak je to problem a treba to riesit.... do 15kg je pre dvojicky norma teda ak som si to dobre zapamatala.... musime zistit este od skusenych mamiciek dvojiciek 😉

lilli202
autor
5. feb 2013

Nevadi ked si len teraz pisala. Ked tak do 15kg tak este fasa hahha...dufam ze nepriberiem viac.

pancuska
7. feb 2013

@lilli202 aj keby priberieme ..... nevadi len nech su deticky zdrave a vsetko je ok!! 🙂 a aj ty si doma?

lilli202
autor
7. feb 2013

Pravda nech je koniec dobry.hej doma ty???

pancuska
21. feb 2013

@lilli202 ano aj ja som doma 🙂 cicusik len mi musis pisat cez odpovedz lebo potom neskoro zistujem ze si mi napisala 😉 a doma budes do konca ze? 😉

lilli202
autor
21. feb 2013

@pancuska ahoj jaj prepác len ked som na telefóne tak to neviem len cez pc.a ako sa máte???

pancuska
21. feb 2013

@lilli202 ahaaa, aj ja niekedy chodim cez fon a je to horsie.....tak viem o com hovoris!! Buduci tyzden (20tt) idem zasa ku gyn na dalsie vysetrenie a to co mi robili tie triple testy v 16tt tak vysledky este neviem,ale hadam to je dobre a ak nie by mi volali lebo vraj som tam nemusela volat....cim mam vacsie brusko tym viac ma bolieva normalne mam z toho strach....dufam ze bude vsetko ok....a ty teraz musis brat tie tabletky a potom zasa na kontrolu?

lilli202
autor
21. feb 2013

@pancuska hej musim brat tie sprosté lieky od tych som jak neviem co.boli ma hlava aj brucho mozno to má ucinok uz.

pancuska
21. feb 2013

@lilli202 mala si sa radsej opytat ci to nemozes mat aj od toho psika....neviem ci to mozes mat z tych liekov to by ti skor poradili baby co ich mali.... ale neboj vyliecis to!!!

sudabe
8. mar 2013

ahojte kočky, 7.3 mi vložili 2 embrya. mám problém už v ten den som dostala hnacku a dnes je to ešte horsie krce v bruchu a hnacka, moze ich to ohrozit ? ja si velmi prajem byt tehu. Pijem vela vody a dnes som skoro nic nejedla ,nemáte s tým skusenosti? prosím poraďte mi či sa mám obávat a co si možem zobrat ( cierne uhlie) ja som ešte nikdy taku hnacku nemala neviem co robiť díky za rady.

janinah
8. mar 2013

@sudabe myslím,že si môžeš zobrať Hylak kv. to sa aj detičkám dáva,čierne uhlie ti hnačku nezastaví a ešte dietne jedlá,teraz najlepšie len sucháre a čierny čaj,potom ryžový odvar...

mimika1973
8. mar 2013

@kinna to je krasny pribeh! 🙂
Aj ked sa mi moc nechce verit, ze po 7.rokoch nie jeden, ale odrazu 3 zazraky!!! 😀 Ako je to vlastne mozne?? 😕
Preco tych 7 rokov sa nic neudialo, a odrazu sup!? 😵
Boli ste inac obaja v poriadku co sa tyka plodnosti ci lekari tvrdili ze je daky problem? A kolko rokov si mala ked prisla prva dcerka?

martuska00
8. mar 2013

@sudabe ja by som si dala HYLAK alebo SMEKTU