Všetko o KET: Ako prebieha a koľko trvá?
ahojte,chcela by som vas poprosit,aby ste mi napisali nieco o KETe. Ako prebieha cela liečba,kolko dni,kedy je transfer,či je po tom potrebna PN.
uz od vcera, supsi tak sa ti to uz blizi 🙂
aj ja uz makam 😅 teda makam ako makam vobec sa mi nechce 😅 uz nech idem na obed 😵
krasny den ti prajem a aby aj tebe cas v praci rychlo ubehol 😉
ahojte dievčatá...
zuuuzka - včera som bola strašne unavená...až k večeru som mohla fungovať normálne. Celý deň som sa iba motala.
- no a v noci ma strašne bolelo brucho a kríže...aj nohy trhalo...po raňajkách sa to ustálilo, ale kríže bolia ďalej...proste ako na menzes... 😖 može to znamenať hocičo, to viem...čo je zaujímavé, máme podobné príznaky, rovnaký deň vkladu aj rovnaký deň krvičky...tak už len zo "štatistického pohľadu" som zvedavá, či budeme mať rovanké výsledky... 😖
Ahoj HOLKY,tak se k Vám připojím,protože za pár dní mě čeká můj první a doufám,že poslední KET po dvou ivf.od soboty menstr a lepím si na sebe tři náplasti estrahexalu100,výměna vždy 4 den,na kontrolu mám jít až 10den od začátku.utrogestan prý dostanu až podle kontroly sliznice,ale s tou já až tak problém nemám ,spíš mám problém vydržet těhotná až do konce ☹ ...a cena ketu prý bude kolem 7000kč.máte některá zkušenosti s estrahexalem???
já jsem brala anopyrin a prednison u ivf..teď mě říkali,že nic takového nemusím????
já jdu ne KET již po 3 ☹ a IVF jsem měla 2x ☹ snad to konečně vyjde,ještě jich mám 8 v mrazáku 😀
aha tak já mám jen MTHFR a na to teda nemám žádné léky... brala jsem ho 3 měsíce a protilátky byly v normě ted beru jen 2,5 mg
ne mám jen MTHFR 😉 Prednison na protilátky proti trofoblastu a spermiím a mě teda nic nedělá horší je teda utroš to jsem jak balon
no tak to máš dost po tom ti fakt může být špatně já měla jen 5 mg denně a utroše mám mín 2-0-2 ale předtím jsem měla 2-2-2 a Prednison 7,5mg a to jsem se taky vznášela 😠
dvě a volám zítra jak se rozmrazily protože máme blasty tak ty se rozmrazují ten den jestli se povedly dvě naráz tak půjdu kolem 10h a jestli ne tak později protože mi dorozmrazí další 🙂) moc si přejem dvojčátka .... kolikátý jsi den? a jakou jsi měla sliznici? a jak velké embrouše ti mrazili?
@chrobacek dnes jsem 17 den cyklu,sliznice 12mm,buhužel nevím co mrazili - na IVF to byly 2 blastocysty,měla jsem PDK - ale nechteli to zaplatit jako jinde v CARU,těch dalších 8 zamrazili,ale já se nezeptala v jakém stádiu - zítra mi to embryoložka určo řekne....pisni tedy jak to dopadlo,já určitě taky,ale až po 17h - budu v práci,víš? 😎
já jsem 20 den a máme 4 takže určo dvě zítra budou u mě v pupíku ... slinici máš supr já měla 14 den 9mm
walle držim pěstičky ,občas na vás koukám v práci 😉 a chrobáčku tobě přeju pěkné gravidnění 😵

utroš mám od včera....držkám pršteky. idem pozrieť našich a potom šup do práce.
tie bolesti bruška- to je celkom fajn znamenie