icon

Všetko o KET: Ako prebieha a koľko trvá?

alakova
18. máj 2007

ahojte,chcela by som vas poprosit,aby ste mi napisali nieco o KETe. Ako prebieha cela liečba,kolko dni,kedy je transfer,či je po tom potrebna PN.

chrobacek
16. jún 2010

@jancica74 no já já mám petidenní kultivaci tak podle toho ... ovu byla 15 den takže to vychází přesnš ten KET a zdál se mi horznej se .... uááá

Leničko děkuju a jak vy jste na tom ?

afrika
16. jún 2010

ahojte, moc držím všetkým pršteky, ktoré majú vklad dnes alebo zajtra. všetky chodíte ďalej do práce?
zuzi a walle ako pokračujete? testovať nejdete?

mirm
16. jún 2010

dobre ranko
ja idem zajtra na ket, do konca tyzdna budem doma a potom do prace. 😒

chrobacek
16. jún 2010

já jdu hned zítra do práce 😉

afrika
16. jún 2010

ahoj mirm, ideš ešte aj volať do caru?
ja budem doma celé 2 týždne ak sa dostaneme na vklad, lebo mám fyzicky aj psych. náročnú prácu 😖

afrika
16. jún 2010

chrobacek dnes máš vklad?

chrobacek
16. jún 2010

afriko ano za pár hodin 🙂))

zuuuzana7
16. jún 2010

ahojte kocandy, afrika ja sa priznam, ze som testla vcera vecer a su tam 😵 testik pozitivny 😵 jabadabaduuuuu
afrika ja som hned po et sla s manzelom cestou z car na kavicku na terasu, a na druhy den som sla normalne do prace ...

mirm
16. jún 2010

@afrika
dnes budem volat, ze ci zijeme alebo nezijeme. Este toto cele moze vsetko zmenit 😒
ale verim ze vsetko bude ok, aj ked vysku sliznice ani neviem.

Ale tesim sa na vysadenie liekov, lebo som hrozne zavodnena...

mirm
16. jún 2010

@zuuuzana7
GRATULUJEEEEEM 🙂 🙂 🙂 🙂

zuuuzana7
16. jún 2010

chrobacek, tak zachvilku mas embryska u teba v brusku ... to sa im bude urcite pacit 😵
a mirm od zajtra 😵 ... to sa teraz s ket vrece roztrhlo, tak aby sme vsetky za devat mesiacov drzali zdrave babetka v naruci 🙂

zuuuzana7
16. jún 2010

dakujem mirm ... este sme len na zaciatku, ale verim, ze tento krat to dobre dopadne 😵

mirm
16. jún 2010

@zuuuzana7
urcite to dobre dopadne 🙂
to je tvoje prve KET?

chrobacek
16. jún 2010

@zuuuzana7 gratuluju holka to jsou krásné zprávy

chrobacek
16. jún 2010

@zuuuzana7 kolik jsi po KET a jaký jsi měla ebryjka 🙂

zuuuzana7
16. jún 2010

@mirm, ano je to moj prvy ket 😵 , po prvom ivf ktore nedopadlo dobre ....
@chrobacek, dakujem, mali sme dve blastulky a vcera som bola 7 den 😵 kolko mate vy embyjok? a kolko ides k sebe zobrat?

afrika
16. jún 2010

zuzi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
moc som rada, je to super..............
inak ja mám v noci krče v nohách už teraz- teda druhý deň 😀

mirm
16. jún 2010

@zuuuzana7
tak to ked ti vyslo 7 // tak to mozu byt aj dvojicky 🙂 🙂 🙂

ja mam 2 blastocysty takze ak budu ok tak obidve 🙂

zuuuzana7
16. jún 2010

afrika, tak to je uz teraz tutovka 😵 ... ako som uz pisala teraz je nas cas 🙂

afrika
16. jún 2010

zuzi hádam budú aj dvojčiatka 😉

chrobacek
16. jún 2010

jůůů zuuuzanko to jsi mě potěšila my máme taky blasty tak to já určitě budu testovat taky brzo nevydržím 🙂 a testovala jsi poprvé dnes? ... a já si jdu pro dvě chceme moc dvojčátka bylo by to pro nás po dvou letech opravdové štěstí

chrobacek
16. jún 2010

holky tady mi to dnes dodalo opravdu velmi bojovnou náladu 🙂

afrika
16. jún 2010

zuzi prsia ťa nebolia alebo áno?

zuuuzana7
16. jún 2010

@mirm velmi prajem aby sa blastulkam u teba zajtra pacilo 😵 na dalsich devat mesiacov 🙂
no to som trosku opatrna, len nech je vsetko v poriadku a nech ich je kolko chce 😵
len nech uz toto tehu dopadne dobre 🙂

zuuuzana7
16. jún 2010

chrobacek, testovala som vcera vecer prvy krat, a druha ciarka hned na mna vykukla 😵 este som ani poriadne nedocikala 😀
pri ivf som testovala na piaty den a uz vtedy mi ukazalo po celodennom cakani a proseni ducha, ale ten bol viditelny len pri okne ... len ako som pisala duch ostal vtedy duchom ...
afrika, vobec, prsia ma absolutne nebolia, a brusko pobolieva, ale len k veceru ... inac sa citim tip top vo forme 😉

chrobacek
16. jún 2010

opravdu? tak to jsou dvojčátka jak vyšité 🙂)) určitě 🙂 .. já jsem nikdy neměla ani ducha a to jsem testovala tak od 6 dne...

chrobacek
16. jún 2010

každý mi tu nadává, že nemám tak brzo testovat ale já prostě tuším, že tam budou 😉

zuuuzana7
16. jún 2010

@chrobacek tak tento krat tam proste musia byt 🙂 a aj budu!!! 😵 zachovaj bojovu naladu 😉

chrobacek
16. jún 2010

@zuuuzana7 jasně já jim strašně věřím jsou to ty nejlepší z nejlepších a už se jim u nás bude líbit oběma 🙂

zuuuzana7
16. jún 2010

@chrobacek tak s tymto nasadenim a optimizmom to proste musi dopadnut na jednicku ale s dvoma hviezdickami 😉