Všetko o KET: Ako prebieha a koľko trvá?
ahojte,chcela by som vas poprosit,aby ste mi napisali nieco o KETe. Ako prebieha cela liečba,kolko dni,kedy je transfer,či je po tom potrebna PN.
zuzi asi budem testovat v pondelok, lebo mm povedal, ze ak nic aby sme zbytocne nesli do KE
ahoj zuzi. utrog. môže niekedy spôsobovať špinenie pri vkladaní. hovorili mi to v centre. v tom prípade odporúčajú užívať cez ústa. ale určite najprv konzultovať s dokim. mne sa to stalo pri IVF a toto mi povedali.
jeee ahoj afrika, aj ty si spinila po ivf?
chrobi ono to neni nejak moc ale az ma zaludok boli z toho stresu ...
zuzi ja som vám vtedy o tom nepísala. bolo to jeden deň, tiež vlásočnica. doki povedal, že sa to niekedy pri vklade z utrog. stáva a mám brať perorálne. prešlo mi to. a s tím zuzka môj potrat vôbec nesúvisel ak ťa napadlo to. toto viem na 1100000 percent 😉 .
afrika fakt? asi to ma fakt vela bab ... mala by som sa ukludnit ... dakujem
len ked to uz druhy den je ... uz mi asi aj sibe ...
@chrobacek ani si to nepripustat ... aj ked viem ze nie vzdy to ide ... ja si vzdy poviem, ze ja to teraz aj tak nemozem nicim ovplivnit a tym stresom len zhorsim, ale ako pisem nie vzdy sa mi to podari ... mam hodiny ked uplne prepadnem tejto panike a potom vyjde opat slniecko a tesim sa ...
chrobi to ti verim ... ale teraz klidek ... nohy hore ... horuce kakao a predstava ako budu asi vase malinkate vyzerat 🙂
ahojte... chcem sa spýtať.. kedy ste boli - koľkí deň na kontrolu pred KET... pri užívaní tabletiek myslím... mne doki povedal že od 16 do max 19 dňa sa mám ukázať .... ale 16 vychádza na sobotu... a 19 sa mi zdá už trošku neskoro... kedže vraj cca 21 deň sa robí KET... kedy ho robili Vám????.. vopred ďakujem..
78marcela .... no ja som am bola asi tak cca 2-3 týždne... dostala som rozpis ako užívať lieky.... a teda od toho 16 do 19 sa mám ukázať na utz.... tak teraz neviem... nerada by som zase niečo prešvihla.... už sa mi to predlžilo zbytočne skoro o 3 mesiace... mala som OHSS a potom som čakala na mrchu, potom som sa dohodla že ešte jeden mesiac pre istotu si dáme pauzu.... teraz mi zase týžden meškala mrcha.... a ked som si vypočítala tie dni.. skoro ma porazilo.... začína sa to komplikovať... :(
@derylka Mě naordinovali pauzu jeden měsíc. Budu brát norethisteron 10 dní, pak vysadím, dostanu ms a pak mám brát zase estrimax a asi po té kontrole (13.den cyklu) zase dostanu utrogestan navíc. A u vás v caru tě nechtějí objednat na sobotu? u nás dělají téměř nonstop, sice je omezenější provoz o víkendu, ale stále tam někdo je, tak třeba u vás taky, ne?

awe, ved to som myslela🙂 😉