icon

Vyšlo vám IVF na prvýkrát?

kejty283
29. jún 2024

Ahojte chcem sa opýtať vyšlo Vám IVF na prvý krát a dostali ste sa do úspešného konca?

Strana
z3
monita25
2. nov 2024

@martaatram hej keď pôjdem do 4 tak určite prístupim na tom aby som mala všetky vyšetrenia. No v mojom centre je prvý vklad zdarma as naten druhi tretí sa plati 400 e plus metoda 200e jasom si stále dávala embrio glue a keď je embrio genetické ties ponúkajú nejaké metódy či ??

monita25
2. nov 2024

@martaatram uvidíme ale učíte bes všetkých vyšetreniach a bes genetike embria sa ani na vklad ne pustím. dnes som spravila tehu test ešte pozityvni 🙉🙊

martaatram
2. nov 2024

@monita25 tak ale ty dokazes otehotniet ako vidim gratulujeeem🙂 len ked potracas niekde bude chyba .. beries aj progesteron alebo dufaston?

monita25
2. nov 2024

@martaatram ved práve že niektoré vklady boli úspešné a neiktore . Nie Tak momentálne us neberiem nič od v Stredi som všetko visadila . Brala som prolutex estrofen a amelgen podľa teba vyzerá test na biochemické? Prikladám aj foto

martaatram
2. nov 2024

@monita25 prečo svojvolne vysadzaš? 🤦🏼‍♀️ foto neprislo a pokial testy tmavnu nemusi byt biochemicke treba ist na krv

monita25
2. nov 2024
monita25
Autor odpoveď zmazal
monita25
3. nov 2024

@martaatram ahoj us aj prišla dnes ráno návšteva 😥😞

martaatram
3. nov 2024

@monita25 mrzi ma to ..

monita25
7. nov 2024

@martaatram už len čakať na tie genetické vyšetrenie

martaatram
7. nov 2024

@monita25 ale genetika paru nenapovie tak ako genetika embryia a niekde bude chyba ked potracas .. myslim si ze aj ta krv..

monita25
8. nov 2024

@martaatram hej us sa chystam aj na hematologiu amas pravdu misa strašne bojime pustiť do tych 3torch embria vsetky 3 maju kvalitu 4AB aj predošlé take boli okrem jedneto Ten mal krvatiltu 4AA

bendik3
17. mar 2025

@andrea_82 ahoj Adi toto taka malinka nadej pre mna 🙂 mam za sebou odber min stvrtok v piatok mi volala embryologicka ze sa podarilo oplodnit alr nevyvijaju sa a ozve sa mi v sobotu ak by sa prebrali ..v sobotu vola so slovami ze sa nepodarilo ani oplodnit hovorim ze ste vcera povedali ze sa oplodnili len sa nedelia bunky..ked som sa pytala na dovod tak ze nevie. Chystame sa akurat RF Brno verim ze tam sa nam to podari mam cerstvo 29 rokov od stvrtka, endometriozu asi 1-2 stupen ale som po laparke kde mi s kuskkm vajecniku odobrali aj moju zasobu a tak z novembra kedy hodnota bola 1.8 mam dnes 0.2 :(

andrea_82
17. mar 2025

@bendik3 my sme v prvom IVF mali velmi malo odobratych vajicok. Zmenili sme centrum a oni ma super nastimulovali, tak pri druhom sa to podarilo. Aj ked tusim zo 16 vajicok boli len 2 embryjka. Drzim palce, aby to na druhy raz vyslo.

bendik3
17. mar 2025

@andrea_82 to ste mali krasne ja myslim, ze s mojim AMH budem rada za 2-3 vajicka :( som zvedava co nam povedia v Brne. Nemame urobene zatial ziadne vystrenia samozrejme diagnozy su ale vraj u partnera celkom zanedbatelne. Ale modlim sa aby druhy krat doslo uz ku vkladu 🙂 dakujem Ti pekne za povzbudive slova

monita25
15. apr 2025

@martaatram ahoj moja man dobre spravi. Bola som znova na vklad vkladali 2 embria jedno sa nechitilo ato druhé hej som us 9 tt tehotenstva🥰🧡 chcela som sa sebou podeliť o moju radosť 🥰🙂

martaatram
16. apr 2025

@monita25 super gratulujem🙂 verim ze nasadili správnu liecbu a vsetko bude v poriadku😊

monita25
16. apr 2025

@martaatram ano verim a dufam že to dotahneme as do konca 🙏🙏

mariasky
10. jún 2025

Áno, z prvého vkladu mám teraz už 16 mesačnú dcéru a z druhého vkladu už čakám druhé bábo.

Strana
z3