Zmeškaná inseminácia
Ahojte dievcata aj vam sa niektorej stalo ze vam premeskal doktor dni na inseminaciu?Ja som z toho strasne sklamana:(((( Teraz zase vsetko od zaciatku...
@stellamaris tak drzim prsty 🙂 ja som bola na 2. IUI ale nechce sa nam na IVF... no uvidime co mi povie lekar...
@lina129 ja som tiez vcera neodolala a skusila test-negativny :(...tiez to bol 12den po iui...na stvrtok som objednana na krv tak uvidime...nadej zomiera posledna...baby mi tu pisali ze ese bolo skoro na test...tak myslime pozitivne... 🙂)) inak ako sa citis? nejake priznaky?
@dorotka2013 neviem, ci skoro, kamoska si na 12. den po iui nasla // sice bola slabucka, ale bola... ja som nemala ani naznak... ja idem na krv v stredu... tiez dufam, do poslednej chvile 🙂
Inak, priznaky nemam ziadne, v sobotu ma velmi boleli krize, ale teraz nic necitim... a este ma bolia prsia, uplne citlive na dotyk, ale citala som, ze to moze byt so zvysenej hladiny progesteronu, takze to moze byt z toho Utrošu... 😒
@lina129 drzim palce tebe,ja tiez nechcem ist na IVF,ale manzel ma fakt mizerny spermiogram,ked to nezlepsi ,tak ostava iba IVF.Ja som nechcela,kvoli injekciam,kto mi ich bude pichat,lebo ja sa nepichnem urcite.Lekar mi povedal,ze cele pichanie budu u mna iba tri injekcie: depotinjekcia na 7dni,potom dalsia pregnyl a este jedna.Takze sa nemam bat.OPU v narkoze a potom Transfer,vravel,ze mame väcsiu sancu otehu ako pri IUI.No uvidime.
@stellamaris no uvidim, som zvedava, co nam povie lekar, ci nam tiez odporuci IVF, keby 2. iui nevyslo... a prvy syn sa vam podaril prirodzene? Tak asi ti odporucil to IVF soft, ze? ked tak malo injekcii...
@lina129 u mna tiez uplne negativny,ziadny naznak druhej ciarocky :(..ved aj ja som dufala ze uz by sa mohlo nieco ukazat 🙂...ja som minuly tyzden par dni citila podbrusko ale to uz uplne preslo...prsia bolia ale menej ako pri pms tak neviem...v podstate teraz necitim skoro nic...:( aj ja som chcela ist v stredu na krv ale sestricka tam nie je takze az vo stvrtok...musim vydrzat...ale aspon budeme vediet na com sme...a zariadit sa ako dalej...ides na dalsie iui?
@dorotka2013 no my sme po 2. iui, mala som aj lieky Clostil, tak teraz si asi dam pauzu... skusime zasa prirodzene a ak ani to nic, tak pojdeme este na iui niekedy v zime... a uvidim, co povie aj lekar, vraj neodporucaju viac ako 2 - 3 iui... potom uz asi len ivf ☹ a vy ste na tom ako? pojdes na dalsie iui, ak teraz nevyjde? teraz si bola na 1. iui?
@lina129 ano...to bolo nase prve...ale budem naozaj velmi prekvapena ked to vyjde...nejako od zaciatku nemam dobry pocit z toho nacasovania...mala som nizku sliznicu...vajicko prasklo den po...neviem neviem...dr vie ze mavam nizku sliznicu,nechapem preco mi nedala nejake lieky od prveho dna cyklu napr...dala mi injekcie od 9dc ked som bola no folikulometrii...a na 13dc bolo iui...teraz ked by to nevyslo zase mi kazala prist 8-9dc...este raz by som to skusila...je to menej penazi ale neviem ci aj tak nie zbytocne :(
@lina129 ano...to bolo nase prve...ale budem naozaj velmi prekvapena ked to vyjde...nejako od zaciatku nemam dobry pocit z toho nacasovania...mala som nizku sliznicu...vajicko prasklo den po...neviem neviem...dr vie ze mavam nizku sliznicu,nechapem preco mi nedala nejake lieky od prveho dna cyklu napr...dala mi injekcie od 9dc ked som bola no folikulometrii...a na 13dc bolo iui...teraz ked by to nevyslo zase mi kazala prist 8-9dc...zase to iste?nie som ziadny odbornik ale logicky je to divne...este raz by som to skusila...je to menej penazi ale neviem ci aj tak nie zbytocne :(
@lina129 chcela som doplnit nieco do odpovede a omylom som to tam pridala este raz 🙂...citaj tu druhu... 🙂))
@dorotka2013 no ja tiez nemam dobry pocit z nacasovania... aj to, ze mi pichli jeden den o 15h a iui na druhy den... ovulka som citila az o 2 dni, ale to uz som nebola s muzom, lebo musel odist sluzobne prec... takze sme ani nepoistili... tak neviem... mne povedali, ze iui = 1 pohlavny styk... takze len samotne iui asi nestaci... ☹ ja som mala sliznicu dobru, aj mm ma dobry SPG... vy ste na tom ako?
@dorotka2013 az teraz som si vsimla tu druhu odpoved 😀 no nemusi to byt ten isty den, resp. 8 - 9 DC... podla toho ake velke budu folikuly... ale radsej skor, ako to premeskat... 😒 neviem ci existuju dake lieky na sliznicu pred ovulkou... viem, ze sa dava ten progesteron, ale ten sa moze az po ovulacii...
@lina129 zatial co mi robili vysledky tak v norme...len ta nizka sliznica oproti velkosti vajicka...teraz som si dala urobit este nejake imunitne testy...tak uvidim...ale ako citam tak toto iui nema moc vysoke sance...ale ked vidim ako k tomu pristupuju tak sa ani necudujem...aj nasa dr ze ved skuste...ale ked videla ze na to nie su vhodne podmienky tak naco? mohla nam radsej nieco dat na buduci cyklus a ked by to bolo ok tak potom iui...som sklamana...kam vlastne chodis?
baby ako som bola 12.9. na iui tak som 11-12 den po iui? :D..
@dorotka2013 potom daj aky bol vysledok celkom ma to zaujima...
@lina129 to ano...radsej skor...ale ked mavam ovulku na 10-11 den tak ked mi nieco da od 9teho tak to uz moc nepomoze...teraz som si pichala 3 dni injekcie ze rychlo skusme...a den pred iui bola sliznica stale nizka...tak mi dala este tabletky...na jeden den...logicky,ked by som tie injekcie alebo lieky zacala brat skor nepomohli by viac? Takto som den pred iui mala stale nizku sliznicu...ale vraj mozno staci...
@harlinka vysledok coho myslis?
@dorotka2013 tak dnes som bola na krvi... vysledok bude po obede... ale rano som si robila test a stale negativny... ☹ takze uz ani nedufam... No inak, ani ja nie som spokojna s tym postupom... ale je pravda, ze iui nema velmi vysoke sance... je to asi o nahode... ze to niekomu vyjde...
@smejlicka Ja som bola 10.9. dnes som 14 dni po iui... mna nic neboli, ani nemam pocit na mrchu, len som mala negativny test rano ☹ inak som 25 DC, takze uz by tam mohla byt slabunka // ale bol negativny 😢 takze asi opat iui nevyslo... A ty si bola 1x na iui? aj s liekmi? a uzivas teraz Utrogestan alebo Duphaston? Kedy ides na krv?
@smejlicka tak drzim palce!
@dorotka2013 ja mam negativny vysledok... takze iui nevyslo ☹ drzim palce tebe na zajtra! napis potom ako si dopadla...
@lina129 tak to ma mrzí...ozaj... Ja dnes podvečer troska krvi keď som bola na wc...odvtedy nic...tak neviem či uz sa mrcha nespúšťa :(...dnes ráno som si dala posledný utros...zajtra ta krv...ale uz si nerobím žiadne nádeje...a vy co ďalej???
@lina129 takze odber vybavený...výsledok bude až zajtra...tak čakám...nechávam to uz tak...nic nečakam...uvidím... 🙂
@dorotka2013 tak drzim prsty! 🙂 nadej tam stale je! ta krv mohla byt aj uhniezdovanie 😉 naistejsie bude z krvi... Takze uz si skoncila s Utrosom? A co ked si tehu? mne ho kazali brat nadalej, keby som bola tehu... vysadit len ak bude negativny vysledok 😒
@dorotka2013 pytala si sa, co my dalej... tak my sme vlastne po 2. iui, takze teraz si dame s iui pauzu ☹ a skusime chvilku prirodzene... pojdem aj k lekarovi, uvidim co mi navrhne... no a mozno skusime este iui o mesiac dva...
Kde ti robili iui?
@lina129 neviem či na uhniezdovanie by uz nebolo neskoro...14dni po IUI... no tak mi to vyšlo s utrosom...dostala som 2 balenia...vraj celé vybrať...nic viac...rozmýšľam ze keď by bol test pozitívny tak hneď zajtra zavolám do centra co ďalej... A ty ako ďalej?

@lina129 ideme hned na dalsie IUI,v pripade neuspechu nas caka IVF. 😉