Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@lenocka004 ved to, este masinu rozbijem 😀
@vafinka svagor mal to iste vytahovala mu segra z brucha stichy
baby moje, ja sa na chvilu lucim, uz sem pustim aj mm 😀
@vafinka Jasné veď ja sa to ešte popýtam keď tam budem . No ešte to musím poriadne naštudovať . Inak v stredu už idem na to cvičenie podľa Mojžišovej k tej Fyzioterapeutke do nemocnice mi to poisťovňa hradí tak som zvedavá a hlavne čo poviem v práci už teraz mám bobky v gatiach čo bude už aj toho sa bojím čo poviem keď pôjdem na PN. ☹
@vafinka To je mozne 🙂
@tinkatinulka Presne ako píšeš lebo ja ti napríklad ani neviem , že prečo mne nepovedali aké to embryo bolo ja neviem akú malo kvalitu ....ak bude viac vajíčok ktoré sa oplodnia a budú života schopné tak by som aj na 3 deň dala , ale ak to bude ako ten prvý pokus , že prežije len jedno jediné tak asi na 5 deň .....no nechávam to na osud ale určite sa budem na to informovať.
@lenocka004 No neviem či vôbec bude stíhať šiť keď sa to tu rozbehne a zadari sa nám všetkým aj stroj pretrhne a možno si aj ručičky zamotá. 😀 😀 😀
@tinkatinulka pozerala so tú vašu stránku a vybrala som tam jednu sedačku vieš my aj cenu cca povedať????
@olivia31 No ved, chuda Vafi zapoti sa riadne 🙂
baby, ja som ako obcas aj riadny dric, tak sa vyzvy nebojimmmm, ale tehu budete vsetky, ale inac do porodu mam kopu casu 😀
@olivia31 nápis nkú do ip přesně co chceš a zistim
@tinkatinulka tinka, kde si???
@vafinka tuuutuuu..len som zamiesila na chlebik, ustrikujem este jeden riadok a idem pracovat k velkemu pc.a ty ako?ja som daka zmohnuta po vcerajsku ale tlak klesol tak super, mrcha sa už hlasi..boli bruško boli..to asi tie sklapacky.. 😉
@tinkatinulka pocuj, ten hajtros mi stopol moj bazarik, neviem preco. vrrrrrr. ty si robila chlebicek? hmmm, mnam, ja idem vcul do obchodu a dam si este aj inzerat na bazos, ochhhh. aj ja chcem mrchu, zas strajkuje, som posledna zas co nedostala mrchu 😠
@vafinka no al epamatas ako sme mali rozhadzane cykly a už budeme narovnako..tebe neska mne zas popredu..oba oli je jednicka úresna..sak ona bude aj prva tehula..no ten bazarik ma mrzi oni asi pozaduju ak chces predavat aby si bola profi, mne sa to stalo na modrej streche..PRO je ale platene mesacne..
@tinkatinulka no som sa sekla, napisala som rano spravu, aby vsetci kukli, a to mi stopol. tak, no idem na to pecivo, bo mi zas nic neostane, co sa mi tu stava pravidelne. a ty chces kedy zacat zas zo stimulkou? a co ti predpisal ake lieky???
@vafinka no uvidim ako dopadne kontrola teraz cez ovulku ale predbezne sme s dr hodhodnuti na april..vraj je jar plodna 😀 lieky už mam doma to sme si z centra doniesli už po tom zbabranom pokuse..mam Bravelle,je to niečo ako Menopur aj cenovo..mne povedal že je to vlastne jedno lebo tie lieky so vsetky rovnake iba že Gonal je troosku lepsi ale zase cenovo aj hodne drahsi pouziva sa ale skor pri dlhom protokole.vyspovedala som ho ohladom vsetkeho.ja mam na riedenie injekcie ale už som si zvykla mne to nevadi, len teraz ked budu tie ranne maxi davky tak uhaaa 😉
@tinkatinulka a nebojis sa, co ot bude s tebou robit, ked to budes mat tak skoro zas stimulku?
@vafinka strach nie..doktor povedal dokonca ze aj hned dalsi cyklus ale ja som povedala že chcem mesiac pauzu, ono praveze ked je telo pripravene už tak to zvladne..ja som skor potrebovala od toho vsetkeho oddych mimo liekov,tie začínam o dva tyzdne brat, prednison a anopyrin, aby bola cista mysel musi aj telo..ale toto je vsetko len teoria..uvidim podla vysledkov krvy a sona
@tinkatinulka mas odvahu, teda. ale mozno ma pravdu. ja by som mala strach, ze co to so mnou porobi. a predsion a anopyrin budes ako dlho brat?
@vafinka prednisom do 16tt a anopyrin do 35tt
@vafinka strach som mala o embryjka
@tinkatinulka to vazne?????????
@vafinka ano tak dlho..to tie moje diagnozy
@tinkatinulka uha, a plus este utros, ze ?
@vafinka no jasne, utogestan, estrimax, euphyrox a dopegyt..ja mam toho viac..utos a estrimax do 12tt a zysok stale..inak tak ma boli zadok z cvicenia 😀 aj z draheho..onm je po tych liekoch a maci taky ako plemenny býk 😀 😀 😀

@vafinka Minco sa zadari coskoro nam vsetkym a budes na roztrhanie. 🙂