icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
27. feb 2013

@vafinka Ti verím ja som taká istá ja sa teším aj z maličkostí ....a čo stierkujete?

vafinka
27. feb 2013

@olivia31 mna staci aj spongia 😀 , no bude sa davat hladka omietka, stierka by nas moc vysla na nasu spalnu, mame ju vcelku velku. este tam chcem dat spravit skrinu na mieru. ale to sa este len uvidi 😀 , moje plany, ale muzik mi to uz ako tak odsuhlasil

olivia31
27. feb 2013

@vafinka Nebojkaj sa bude aj skriňa my sme to to robili pred dvoma rokmi a bola to fuška ale stálo to zato 🙂

vafinka
28. feb 2013

@olivia31 no uz satesim na nu, po nete som si nasla obrazky ze co by som zhruba chcela ale neviem sa rozhodnut vo farbe. lebo postel by som chcela asi tak z brezoveho odtienu, taku svetlu a skrinu asi tiez taku bledu alebo bielu s kombinaciou dreva.

vafinka
28. feb 2013

@tinkatinulka tinka????? si tu???

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@vafinka ahoj zlatko len som nakukla padol mi na pracovnom PC windows tak od vcera stres ako hovado, bezim s nim do servisu..akoby som starosti nemala dost 😠

vafinka
28. feb 2013

@tinkatinulka do oneho, to myslis vazne? neskusis ho znova nainstalovat?

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@vafinka juj uz som vyskusala vsetko co len viem..dufam že mi ho daju dokopy conajrýchlejsie, hlavne kym nainstalujem tie moje zložite programy tak sa zblaznim

vafinka
28. feb 2013

@tinkatinulka uha, nam ked sa take nieco stalo, tak moj vzdy odinstaloval stary, a potom to nainstaloval zas a frcali sme dalej, no ja viem, ze isto mas kopec programov, a kym este to tam das, tak ta vystre. a neskusala si vyfukat od prachu aj tu srinku?

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@vafinka pred tyzdnom som vysavala "interier"

vafinka
28. feb 2013

@tinkatinulka jasne, tak ja ti karlosi nepomozem, ja som v tejto oblasti totalny antitalent. tak ja fakt uz neviem a co uz si ho rozbehala?

vafinka
28. feb 2013

@tinkatinulka tinus, ako?? podarilo sa ho rozbehat???

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@vafinka este je v servise..bobacik moj a ani neviem ako ubehol den..som obšívala zaclony nove, umyla okna dve a upiekla tortu na oslavu

vafinka
28. feb 2013

@tinkatinulka fiha? sikovna si akasi 😀 😀 😀 😀 no ja sa nemam cim moc chvalit, zaidna zakazka, nic pozitivne a posielala som obrazky mojej kamoske a jej sa to nepacilo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ a kvetiny co som si sadila minuly tyzden, su vzidene. teda lobelky som sadila, skoro som omdlela od radosti 😀

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@vafinka ja mam nasadene papriky a rajnicny a este nic..ale maju cas..a teraz konečne štrikujem po cedlom dni..ale som total KO, neviem ako dneska vydrzim na orbitracku..juj ale musim zajtra cestujeme k nasom takže zajtra nebudem ale cez vikend u nich musim ved ked som sa rozbehla

vafinka
28. feb 2013

@tinkatinulka ty mas papriky?? ja budem ma tfoliovnik, tak by som skusila v nom pestovat rajciny a pariky, a ake mas semienka? a cim to striekas proti plesni? ja som mal minuly rok nasadene chery a hned aj chytili plesen a bolo po nich. ozaj, co je to za znacku mazeli? neni su to tie farby co s ami pacia na steny? neda mi to, furt ma to mata

olivia31
28. feb 2013

@tinkatinulka No ty si teda ženská šikovnica šikovná aj mne môžeš prísť tie okná umyť. 😉

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@olivia31 Oli nekukala som ti tu cenu lebo mam PC v rici..teda v servise..takže som vcera skoro zinfarktovala ked nesiel..ale bbuduci tyzden je vystava nabytku v Nitre, nepojdes? je to iba 1x za rok a nikde lepsie nekupis ako tam..vystavne zlavy vsade vsetky znacky pokope..ja idem ak okaždý rok ..už 11x da sa tam napupit za ine ceny ako cez rok a hlavne mas to na jednom mieste..ja idem kukat zahradny nabytok k nam na terasu, musime to tam skultulnit..plastove stičky sa rozpadaju na molekuly 😀

olivia31
28. feb 2013

@tinkatinulka Ok nevadí no skúsim nahovoriť manžela už sme tam pár krát boli ......inak my sme kupovali minulí rok sedenie na chatu teda záhradní nábytok a manžel robí pre jednu Ba firmu a oni majú v ponuke aj záhradný nábytok tak to kúpil u nich na firme a ja som si pošila podušky.

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@vafinka papriky mam aj baranie rohy aj kapiu a rajciny chcerry cervene aj žlte..ja plesen nemavam..mam ich na dvore v kvetináčoch a páči sa im.hnojím špeci hnojom a proti plesne je dobrý žihlavový vývar..mam odskusane..smerd to ale nevadi a este spodne lísty otrhavam aby zo zeme nesiel bordel na telo rastlinky

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@olivia31 posles mi odkaz?? diky no my sme chceli na hornu terasu daco v meranti alebo teaku a dole niečo iba so zmreku alebo borovice, tam beha pec a to iba ked opekame potrebujeme daco..

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@olivia31 ale prezistim ked budem mat pc spat

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@olivia31 kedy ides na to sono?

olivia31
28. feb 2013

@tinkatinulka je to drevo akácia na stránke flieldmann.sk .....my sme sním moc spokojní sú to skladacie kreslá a sú tam super vysoké opierky

olivia31
28. feb 2013

@tinkatinulka idem zajtra ráno ...som pri veľkom počítači lebo s tabletom mi to nejak nejde tak ti pošlem ten obrázok toho nábytku 😉

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@olivia31 diky toto je presne to co hladame..take jednoduche a vysoke stoličky polohovacie 🙂

olivia31
28. feb 2013

@tinkatinulka Fieldmann zostava nábytku FDZN 4001 + FDZN 4002

Značka: Fieldmann

Fieldmann zostava nábytku FDZN 4001 + FDZN 4002

Exkluzívny záhradný set ktorý obsahuje 4 polohovateľné kreslá a jeden obdĺžnikový stôl s otvorom pre slnečník. Kreslá sú skladacie a je možné ich nastaviť do piatich polôh. Nábytok je vyrobený z exotického dreva akácia. viac

Dostupnosť: Na sklade MALL 05. 03. u vás
Bežná cena: 356 €
Ušetríte: 57 € (16 %)
Na splátky: od 11,78 € mesačne Splátková kalkulačka
Cena dnes: 299 € vrátane RP a DPH
bez DPH: 249,17 €
Porovnať (0) Strážiť cenu
Vložiť do košíka
Kúpiť neskôr

olivia31
28. feb 2013

@tinkatinulka Super našla si to no presne tak a sú fakt dobré my sme si ich kúpili na chalupu na dvor a sú strašne pohodlné odporúčam no pokukaj aj ešte na výstave možno budú tam a možno aj za lepšiu cenu .

vafinka
28. feb 2013

@tinkatinulka a ako robis ten vyvar zo zihlavy?

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@vafinka nasekas žihlavu a das zvarit..potom studenou vodou polievas raz za cas alebo namoč do vody najlepsie dazdovej celu zihlavu a nechaj tam kvasit aj 2tt a polievas..da sa kupit aj žihlavový prášok v zahradnictve