icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
2. dec 2012

@tinkatinulka no ved uvidis co bude, ak mne navrhne tak pojdem ale iba k nemu, ved uvidim aky budem mat z neho dojem, ci odtial nezdrhnem, radsej 2jazvy nabrusku a budem aspon vediet, ci to ma dalej vyznam ci nie, ci to ma vyznam , a ci mam setrit radsej na dovolenku na jamajku 😒 , ja jakt neviem, radsej sa daj asi preklepnut z kazdej strany a potom chod dalej, mozno to pojde prirodzene a bez ivf, a bez kopca vyhodenych peniazkov

vafinka
2. dec 2012

a dufam, ze si dnes aspon mastila na orbi, ci??

tinkatinulka
autor
2. dec 2012

@vafinka blazniš..sak ja som bola doma kusok od infarktu a tak mam veget, zajtra si to odmakam 2x tolko..nasi maju doma tiež orbitrack.No hlavne by mi laparka usetrila kopu stresu lebo ak mam nepriechodne vajcovody tak nemusim testovat ako blazniva a viem že to prirodzene nepojde.Ale pockam co povie doktorka..ale skusila by som ten trenčín na tu laparku.Len si tam zavolam aka je cakacia doba na operacie..viem že jeden mesiac po je post a hned dalsi sa da makat na babatku, nakolko nas SPG neni až taky katastrofalny tak by to možno aj prirodzene išlo šak ono to už raz bolo prirodzene ale neskoncilo slavne..som z toho magor už a mam pocit že ma nič nedokáže od mojho trapenia odtrhnut, drahy je v tomto zataty a mam pocit že sa mu o tejto teme ešte nechce bavit a ja ho nebudem nutit.

olivia31
2. dec 2012

@tinkatinulka Ahoj čítam, že si mala smolu a že sa ti nevodilo dobre nezúfaj ja som mala tiež strašní týždeň bolel ma zub a ešte som sa aj strašne porezala ešte nikdy tak ako teraz až som skoro odpadla ešte že bol manžel doma ten mi dával prvú pomoc ....nezúfaj , že vám to teraz nevyšlo ja som to tiež takto prežívala raz sa to podarí ...ten prsteň ma mrzí ta je dosť blbé manžel sa posnaží a našetrí na druhí 😉 😉 😉

vafinka
2. dec 2012

@tinkatinulka vies, mozne je vselico, ja si radsej pockam, a radsej si vsetko mozne obehnem ako ist cosi dalsie riesit, ved pod aj ty skusit do tn, ze co ti povedia, a mozno uplne cosi ine ako kdekolvek inde, ja som oc zvedava, co mi povie. ak som ja ok, u nas by potom nemal byt problem, spg nie je otrasne, tak sa uvidi, este 9dni, ved prakticky uz iba 8, ale mi to leti ako voda,
my sa o tom bavime normalne, len mojmu muzikovi robi dost zle, ked maju so mna kralika, a lezie mu to na nervy, ze uz nevedia co by skusili a hlavne to, ze doteraz sme nic na 100percent nepoculi, preco nemozeme mat deti, teda preco to nejde, a na to sme obaja riadne nahnevany.
jasom dnes pomastila iba 16 minut, a to ma stve, musim este viac, bo chcem krasnu ritulu. 😀

olivia31
2. dec 2012

@vafinka
@tinkatinulka ahojte dievčatá ja som bola aj na laparke a tá dopadla tak, že mi vajíčkovodi z priechodnili a aj tak sa zázrak nestal a u nás sa tiež nič nenašlo aj nám doktori hovoria že sme v poriadku takže nezúfajte raz to bude ...... vtedy keď to budeme najmenej čakať. 😲 😲 😲

vafinka
2. dec 2012

@olivia31 ved to, na jamajke na dovolenke 😀

tinkatinulka
autor
2. dec 2012

@olivia31 Juj no on je dost nahnevany..ale nakolko mam super rodinku tak som požiadala že k mojej 30tke co bude o dva tyzdne chcem do prasatka panazky a kupim taky isty, nastatsie sa robil na objednávku a da sa urobit znova ale mrzi ma to lebo to bol najkrasi prsten co som kedy videla a vždy sa k nemu budu viazat spomienky. ☹ No dufam ale že všetko zle je aj na niečo dobré..babatko pod stromček by poootešilo

olivia31
2. dec 2012

@vafinka 😀 😀 😀 no to bi bolo super a to určite aj to druhé niekto si aj bábo z dovolenky donesie. 😉 🙂 😀 😀

tinkatinulka
autor
2. dec 2012

@vafinka No moj drahy zas len na každeho doktora by vybehol že..šak už nam povedzte čo je za problém..nahnevaný na všetkých a všetko.Ja som kludna ale snažím sa nájsť iba logické vysvetlenia a nie "to sa stáva" to neznášam.

olivia31
2. dec 2012

@tinkatinulka No vidíš tak to je super a ten vek závidím ja budem mať na silvestra 32 ....a zázraky sa dejú tak možno bude prekvapko 😲 😲

tinkatinulka
autor
2. dec 2012

@vafinka Juj u nas je to Kuba a Bali..ale kašlať na to a radsej babatko 😝

tinkatinulka
autor
2. dec 2012

@olivia31 No ja mam pocit že to beží akosi teraz rýchlejšie, my sme si povedali že k mojej 28cke si spravíme babo a už 30 a drahý 36 bude mat a furt ništ

tinkatinulka
autor
2. dec 2012

@olivia31 No si ma s tou laparkou nepotešila..som mala v tom nádej, dve kámošky tým poriešili babatko v kombináciii s IUI.

vafinka
2. dec 2012

baby vzdy je nadej, nie je iba ivf, ak sa pri laparke cosi porobia, tak si radsej troska pockam 😀

tinkatinulka
autor
3. dec 2012

@vafinka No ja mam pocit že asi pojdem ku veštici z toh ako mi už zo všetkeho hrabe alebo na psycho oddelenie.prsten nemajdený, krámy furt robia drahoty a moj orbitrack u nasich je nepoužitelný..zajtra domov, hladat prsten a aspon 45 min vyslapem aby som vybila vsetku zlost.

vafinka
3. dec 2012

@tinkatinulka ej neber si to tak , neboj, vzdy je nadej a vesticu by som nezivila, aj tak ti povie len to, co chces pocut, nic ine, za to co jej tam nechas, si radsej cosi pekne kkup, hmm?? a na psychinu, to je, ale my sme tu silne a to spolu zvladneme!!!!!!!

tinkatinulka
autor
3. dec 2012

@vafinka nastastie mam moju tetu vesticu, este som ju nebola potiadat o radu ale ak by som sa dozvedela nieco neg. asi by som to nezniesla dobre..jasne jedine spolu

vafinka
4. dec 2012

@tinkatinulka no uz som si to aj stihala, ja som si chcela kupit aj knizku, ale nikde som nesplasila ale toto staci, vies ja som si tento rok nic pozitivne nevypocula, tak dufam, ze buduci bude lepsi, a ja tomu chcem verit, a aj verim, tento rok to dobojujem akosi, a ten buduci bude nas, a budeme pupkane, ver tomu!!!!

tinkatinulka
autor
4. dec 2012

@vafinka takže dnešlé hlásenie, 28 DC, mamatest snehbiely, špinenie už vyše týždna rovnake, takže dlhoočakávané si nechaju na seba čakať s noblesou..svina jedna cervená.. ☹

vafinka
4. dec 2012

@tinkatinulka ved este pockaj, nozno sa aj cosi deje, ci uz marha dosla??

olivia31
4. dec 2012

@tinkatinulka Prepáč za tú laparku to že nám to nepomohlo neznamená, že to platí aj pre vás len hneď treba skúsiť na ďalší cyklus po laparke a možno sa vám podarí ja som bola v 2010 a nič no čo už možno raz 😉

olivia31
4. dec 2012

@tinkatinulka pozrela som to cvičenie aj som už o tom čítala ale som dosť lenivá možno si dám záväzok do nového roka 😀 😀 mne asi Ježiško donesie bežky tak skúsim terapiu športom rozhýbem panvu 😀 😀 😀 a možno 😲 😲 😲

tinkatinulka
autor
4. dec 2012

@olivia31 Jej super..ja som pisala ze chcem kavovar..ale nie na kavu ale skor latte alebo capucinko 🙂

tinkatinulka
autor
4. dec 2012

@vafinka Este nedosla ale farba sa zmenila na hnedu.. ☹

vafinka
4. dec 2012

@tinkatinulka kasli na to, pod stromcekom bude tuti-muti, a v novom roku2//

tinkatinulka
autor
5. dec 2012

@vafinka dnes 1DC a prsten nikde.. 😠 😠 😠

vafinka
5. dec 2012

@tinkatinulka ale chod, uz marhana dosla??? neva, ako som ti pisala, pod stromcekom bude tutina- mutina a bude to tam, nezufaj, hmm, len aby si prstienok nenasla fakt niekde tak spadnuty, ze si si ho nemala sancu ani vsimnut, neboj to bude ok

tinkatinulka
autor
5. dec 2012

@vafinka No nechapem že presne ako keby bola nastavena ako na budiky. 😖 Ale aspon viem že by malo byť teraz už všetko oki, pošlem dnes draheho mi kupit zase alchemilku a budem sa nadajat 3x denne.Jedna krabicka mi vydrží na jeden cyklus tak hadam zaberie.A ty ako? Ovulka robi drahoty?