Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka sa zas nečerti..inak som si kúpila čipkované prádlo a dneska idem ukázať drahému..by si sa mohla inšpirivať ako prísť na pekné myšlienky a o krok dalej k sexi zadku
@tinkatinulka na ktore centrum ste take nazlostene?
@wodanka No to poznám s tým pco..u mna to iste, ale tie cysty vo vnútry vaječníka som videla jasne a ešte aj vysoký prolaktín, ale v Heliose to nik nikdy nevidel preto sme presedlali do ciech, chceme malého moraváka 😝
@wodanka Helios Mt
@tinkatinulka ej ha, no cosi nove do ńeslusneho satnika by sa siklo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , jo jo maly moravak neni zlej, ze jo 😀 😀 😀 😀
@vafinka no jasné..u nás v rodine by to nebolo nič nové, aj psa máme zo západu 🙂 kúpila som biele, kedysi som bola fanatik ale terazz som to zanedbala a tak dohánam. 😅
@tinkatinulka ani aj sa mu nebranim, ale davam mu este cas, ja som minule v kiku videla taky paradny korzet, len to malo jednu chybu, ze velkost by sedela ale tie kosiky nie, iba ak by som tam natlacila ponozky 😀 😀 😀
@tinkatinulka aj my sme zacinali v Heliose, potom prisiel na radu Iscare v Martine a nakoniec sme boli v Reprofite v Brne...vsade rovnake, nezaujem, boli sme len dalsi do poradia od koho zobrat prachy 😖
@wodanka No my sme teraz v Reprofite, určite neporovnatelný prístup ako na SR ale určite je čo vylepšovať a hladame vlastne na vlastnu past čo by mohlo byť príčinou našich 2 potratov.
@wodanka Kto ta mal na strarosti v Brne?
@tinkatinulka boli si uz aj na hematologickych vystreniach? ci nemas problem so zrazanim krvi a tak?
@tinkatinulka Mudr. Barbora Kurecova
@wodanka No na hematologii ma odpinkovali že co tam chcem..spravili mi rozbor krvy a že nič vážne nenašli..a to som bola v Martinskej nemocnici..
@wodanka Uha tu nepoznam, ja chodim k Macháčovi
@vafinka Neboj ked budes tehotna tak dorastuu 🙂
@tinkatinulka no ved to dufam, ze aspon cosi podrastu,ale nie moc aby som potom nevyzerala ako dojka kravicka 🙂
@vafinka Ahooj, tak na somara ak kravín padne ako sa to hovorí, dneska som stratila prsten s diamantom od draheho..bol to zasnubny a on o tom este nevie, prehladala som všetko čo sa dalo ale niet..mam pocit že ma osud skúša čo ešte sa môže stať..poplakala som si ale stale tomu nemozem verit..nesiel len tak lahko z prsta a zrazu ho niet.. ☹ ☹ ☹
@tinkatinulka fiha, a kde si vsade hladala, skus miesta, kde si najcastejsie, aj medzi oblecenim, vsade, tak to by ma porazilo , kutri vsade aj vonku okolo chalupy,
@vafinka no asi si vystrelim mozog ale ja netusim kedy sa to mohlo stat nakolko som ho mala dost natesno.. 😠
@tinkatinulka a kde si ho mala naposledy,
@vafinka ja som z toho už magor..viem že som ho dnes mala ale kedy naposledy neviem, najhorsie je že sme boli v meste a aj v Tescu a neviem co mi už napada..inak stale špiním a aspon keby tie mrchane prišli ke dmaju prisť alebo nech nechodia dalsich 9 mesiacov..
@tinkatinulka och, ved ty dobre tusis, ze? cosa deje v brusku, ze ano??? no tak to potom pruser a poriadny, hladaj doma o sto sest, a ak si stratila v tescu uz nenajdes ba ani v meste
@vafinka drahy este nedorazil z kupania a je som už na nervy z toho..už som cela popletena, zajtra este skusim do tesca skocit osobne ale ak ho niekto nasiel tak asi nevratil na infirmacie..no zarobila soooom si slušne..kua a akoby sme teraz nešetrili na dalsie ivf..netusim co moje telo vystrája, zajtra testnem tu 25ku, sak nech ju pouzijem ale mam pocit ze tam nic nebude ale aspon mi nebude strasit na poličke..no asi musim zacat viac makat aby som si mohla kupit movy diamantiiik 😝
@tinkatinulka Reprofit vrelo odporucam, spravna volba🙂)
@vafinka AHoj takže hlásim stav, test neragívny..že akéé prekvapenie a prsten nenajdený 😠 ale zohnala som na nete menopur za super cenu takže výbavu do dalsieho kola už mám v pošte..aspon niečo.
@tinkatinulka ahoj, a si si ista, ze nist nebude?? no sorac, ze pisem az teraz,ale rano som mala vypadnuty net, no a popozeraj vsetky skarky doma aj za gacom, pod postelkou a tak, hadam ho este najdes. no aspon ze liecky mas, ja si este pockam
@vafinka No moja hlava jeako melon..už sme prehladali dom nakompletkua tak som ušla k nasim lebo tam mi už z toho šibalo, aj som bola v meste hladat ale tam je tolko ciganov že si urcite jeden pomastil rucky..tak za týžden obehnem záložne možno sa dačo najde..no test ma vobec neprekvapil..sak stale špiním a dufam že to budem mat čím skor zasebou..prsiama nebolia ako ked som bola tehotna takže neplasim..ani dalsi test som nekupila..buduci mesiac idem na ovulacne testy..testnem cely mesiac aby som vedela na čom som..len tu na nete dake lacnejsie musim zohnat lebo tu u nas su take drahe ako tehu testy
@tinkatinulka uj ha a co tvoj na to? tak to ides na folikulometriu,,ze?ja tie ovu testy nekupujem, naco, ja som prekvapena, ja teraz asi prvy krat z zivote asi nemam ovulku, inac uz by som citila, ved zajtra mam 14dc, a furt nic, som z toho prekvapena. hmmm, blbe hormony.
@vafinka no chcela by som zase skusit planovany pohlavny styk..za pomoci iba mojej doktorky..uvidim čo mi na to povie ale čím dalej tým viac mám pocit že by som mala ist na tu laparku..aj ked už lieky na dalsie IVF mam kupene ale to nevadi ono sa to tak rýchlo nepokazí..krámy už čakám v noci lebo bolii

@tinkatinulka doktori sa nevedia dohodnut...jeden tvrdi ze mam PCO, dalsi traja ze nie...si mozem vybrat 😀
ale uz to neriesim, nehladam dovody, nepytam sa preco...proste zijem dalej, tesim sa zo vsetkeho pekneho a placem pre hluposti ako kazda zena 🙂 je mi jedno ci den, kedy budeme mat vlastne dieta pride alebo nepride, nie je to dolezite. Su aj ine deticky, ktore nemaju s kym byt a zasluzia si lasku, tak preco by nemohli dostat tu nasu, moju a manzelovu?