Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka Oli je v praci ale zvyšné kočky na nas kašlúú..🙂 potom to to je akoby sme tu mali sukromne forum ale to ee
@strapula27 ahoj tak ako?kedy ketko?
@tinkatinulka presne tak, ale ked bude oli doma na pn, tak aj pocitace zhoria a beda jej, ak nam pisat nebude 😀 😀
@vafinka no jasne..inak dneska mi do prace neslo cely den..tak som to vzdala a štrikujem 😀 😀 😀 večer orbitrac a aj drahemu sa musim povenovat..juj tažký večer to bude 😝
@tinkatinulka ty koki, ale tak to ma byt 😀 😀 😀 , ja este planujem romancu so zehlickou. 😀
@vafinka juj toto nemusim..to nie 🙂
@tinkatinulka ved ani ja, ale pokail tu nemam taku kopu ako v sobotu, tak je to ok, valila som s zehlickou ako drak a teraz to tu nemam vela tak pojdem na to. pustim si pri tom telku a bude to
@vafinka ty so zehlickou a ja s orbitrackom no to je ale delba práce 😀
@tinkatinulka no presne, ako ma byt 😀 😀 😀 😀 😀 ,
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte kočky tak ako tu čítam tak sa mám na čo tešiť počas pn aj hasiaci prístroj si kúpim keď bude počítač horieť.......dnes ma čaká dlhí večer dnes som sama manžel príde až zajtra mám večer pre seba. A ako tu čítam tak vy dve máte už naplánovanú romcu jedna zo žehličkou druhá ide otravovať manžela no dievčatá a ja sama ☹
@olivia31 no ak zvladnem, odkedy beriem ten menatonin tak spim ako babo, vcera nachystal romantiku a ja som zaspala ako medved..a dneska chcem dat 35 min na stroji tak mi hadam daka sila ostane a aj za teba 😝 😝 😝
@olivia31 inak v stvtok idem do Nitry na výstavu 🙂
@tinkatinulka no ja som si to včera nadbehla 😀 😀 😀 , ale ďakujem uži si to 😉 ......no chudáčik manžel on sa snažil a ty ho necháš na sucho no to to .....inak dnes som nemala odvahu na rozhovor zo šéfkou blllll je mi s toho zle nechce sa mi to vôbec riešiť 😒
@tinkatinulka no to to no ja budem v práci som nahovárala manžela, ale už ma iné plány na sobotu .....no ak sa naštve tak tam aj sama zájdem na aute 😒
@tinkatinulka čo pekné si poslala vafi aj ja chcem vidieť ja ti pošlem moju fotku ako vyzerám aj vafi mi poslala aj ja jej ok?
@tinkatinulka
@olivia31 oliv, jasan, uz bezim, inak ja sa zacnem zivit predajom vajec, isla som uz tie nase herecky zavret a cakalo na mna prekvapko, 4 vajca 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka ahoj, este neviem..v piatok idem na sono aka je vyska sliznice a ked bude prijatelna,pojdem na buduci tyzden v piatok na vklad..ale vsetko zavisi od sliznice,takze popijam kazdy vecer cervene vinko🙂
@strapula27 taaak hlavne dake kvalitne, ja musim nakupiť na april 🙂
@tinkatinulka no moja ale ešte nezabúdaj na manžela chudáčik veď sa šetri pre neho. 😀 😀 Si iná šéfka 😕

@tinkatinulka vies co, mna to vzalo. ale aj oliv som to pisala, a mala tiez dost, keby si on prezil to co my, tak by chodil plakajuci po celej rodine a lutujte ma aj s jeho zenuskou. pricom ona na mna kyda o 106 a pritom kazda nedela v kostole.
je mi z nich oboch na gracanie, ja som mu na to povedala, ze modlenim sa technicke zalezitosti sami neopravia
a ked je taky mudry, nech si cupne k muzikovym gulkom a nech sa pri nich modli, idiot jeden prizemny sedlacky