icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
4. mar 2013

@olivia31 no vies co, ze ti neni hamby, ma takto trapit

strapula27
4. mar 2013

@tinkatinulka jasne,ze kvalitne,z ineho by ma bolela hlava 😀

olivia31
4. mar 2013

@vafinka No prepáč som bola hladná a ešte k tomu sama doma. 😀

vafinka
4. mar 2013

@olivia31 no jasne, tak preto ta klobana 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
4. mar 2013

@vafinka No že ti to došlo inak som nič dnes neurobila lebo som skypovala ....sesternica má malého drobca tak som sa potešila sa mi vyškieral aj teraz mám kamošku na dróte.

vafinka
4. mar 2013

@olivia31 no ja som sa aj dnes hrala na murarku, aj farmarku a aj gazdinku. ty betarka. ale ved si uzi, nemusis furt robit ako besna, no nie?

olivia31
4. mar 2013

@vafinka No jasné ako rozkážete pani zlatá idem do vane a idem si urobiť nejakú frizúru na hlave a... 😀 😀 😀

vafinka
4. mar 2013

@olivia31 uha, a aj pletovu masku, pedikurku a co este???

vafinka
4. mar 2013

halooooooooo, kde ste kto????

olivia31
5. mar 2013

@vafinka Kočka a ty čo dne s máš absenciu !!!!!! Ja prídem domou skôr a tu nič ani čiarka

vafinka
5. mar 2013

@olivia31 oliv, ja som dnes murarka, z muzikom robime na izbe, tak som sem nakukla, robim priam veceru, 😀

olivia31
5. mar 2013

@vafinka No šikuľa jedna ty si normálne multifunkčná žena 😀 idem aj ja večeru urobiť ten môj zbojník príde hladný ako vlk večer a potom podniknem to čo Tinka včera večer juchú teším sa 😀 😀 😀 😀

vafinka
5. mar 2013

@olivia31 no ako kazda zena 😀 😀 😀 😀 , juj aj ja by som si trtla ale uz nemozem, dnes konecne mrcha dosla 😀

olivia31
5. mar 2013

@vafinka Ty si teda riadna dračica 😀 😀 😀 😀 😀 😀 smejem sa aj brucho ma bolí

olivia31
5. mar 2013

@vafinka umývam riad aj umývačku som naplnila a mužík mi volal je v Ikei a dala som si kúpiť skrinky do obývačky tak sa teším na ne. 😉

tinkatinulka
autor
5. mar 2013

@olivia31 jeeej to je super, ja keby som draheho do ikei pustila tak si sadne do bufetu a protestuje

olivia31
5. mar 2013

@tinkatinulka No ja som ho už vycvičila kedže mal cestu do BA tak musel ísť nič iné mu neostalo a potom ho odmena neminie 😀 😀 😀

olivia31
5. mar 2013

@vafinka Tinka Dievčatá tak ja som bola za šikovnú a som si aj paradajky už posiala do kvetináčov a potom šup s nimi do záhradky keď sa oteplí a zajtra sa ešte stavím v Baumaxe a pôjdem si pokúpiť kvietky na balkón už chcem aby bola jar inak baby som si aj topánky kúpila na podpätku teším teším

vafinka
5. mar 2013

@olivia31 ja chcem byt tvoja dcera, och joj, adoptuj si ma 😀 , inac aj ja som dnes sadila tiez rajcinky, aj chery, aj papriky, inak som uz totalne ko. ledva zijem.
ja , ja som teda dracica a ked sa rozbesnim, tak mi rady neni 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
5. mar 2013

@vafinka prečo zlatko moje ....no tak pekne do polohy ležmo a relaxuj 😉 ja ešte stále sama manžel až o hodinu dorazí 😒

vafinka
5. mar 2013

@olivia31 ze preco? ja sa nemam skym ist poprechadzat po obchodoch a pookukovat kvetinky, a za tie boty by som sa ale vooooobec neurazila, kebyze aj mne dakto kupi 😀 😀 😀 😀 , no veru, nachvilku odpadnem

olivia31
5. mar 2013

@vafinka nebojkaj sa nájdeš si prácu a pôjdeš aj ty po obchodoch ja ťa zoberiem na nákupy a ak inak nebude tak si ťa adoptujem 😉

tinkatinulka
autor
6. mar 2013

Kocky dnes kukajte supermamu nå joj,bude o rizikovon tehu,nås to vsetky caka ,o 13 00

olivia31
6. mar 2013

@tinkatinulka ok rozkaz ja to kuknem na počítači práve som došla dom a idem na to cvičenie. 😉

olivia31
6. mar 2013

@vafinka Balík som poslala v piatok by si to mohla mať. 😉

vafinka
6. mar 2013

@olivia31 tu soooom

vafinka
6. mar 2013

@olivia31 oliv moc dakujem za ten balik, a uz nechodis do prace?

vafinka
6. mar 2013

@tinkatinulka tinus, no ja som dnes bez telky, tak som dokukala, lebo sme ju museli odpojit na dva dni 😖 😖 😖 😖

vafinka
6. mar 2013

@olivia31 oliv ja dufam, tiez ze si ju konecne najdem, ale potom kvetinarstva traste sa 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
6. mar 2013

@vafinka kukni to na PC ja som nestihla zaciatok pucovala som auto..