Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka jasne,ze kvalitne,z ineho by ma bolela hlava 😀
halooooooooo, kde ste kto????
@olivia31 jeeej to je super, ja keby som draheho do ikei pustila tak si sadne do bufetu a protestuje
@tinkatinulka No ja som ho už vycvičila kedže mal cestu do BA tak musel ísť nič iné mu neostalo a potom ho odmena neminie 😀 😀 😀
@vafinka Tinka Dievčatá tak ja som bola za šikovnú a som si aj paradajky už posiala do kvetináčov a potom šup s nimi do záhradky keď sa oteplí a zajtra sa ešte stavím v Baumaxe a pôjdem si pokúpiť kvietky na balkón už chcem aby bola jar inak baby som si aj topánky kúpila na podpätku teším teším
Kocky dnes kukajte supermamu nå joj,bude o rizikovon tehu,nås to vsetky caka ,o 13 00
@tinkatinulka ok rozkaz ja to kuknem na počítači práve som došla dom a idem na to cvičenie. 😉
@tinkatinulka tinus, no ja som dnes bez telky, tak som dokukala, lebo sme ju museli odpojit na dva dni 😖 😖 😖 😖
@vafinka kukni to na PC ja som nestihla zaciatok pucovala som auto..

@olivia31 no vies co, ze ti neni hamby, ma takto trapit