icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
6. mar 2013

@tinkatinulka no diky broni, skusim kuknut

vafinka
6. mar 2013

@tinkatinulka
@olivia31 babizne dve, kde ze ste??? to co je toto, nikto nikde????

olivia31
6. mar 2013

@vafinka Ahoj teraz som prišla a ešte som robila večeru bola som u našich a aj svokrušku som bola pozrieť ....no ja stále chodím do práce len som bola autom a išla som na cvičenie do BB tak som bola doma vyzdvihnúť môjho manžela ......kvetinky som nekúpila nemali tie čo som chcela 😉

vafinka
6. mar 2013

@olivia31 no konecne mi aspon ty pises, vsak by ma trafilo. a ake kvetinky si pozerala?

olivia31
6. mar 2013

@vafinka ja som chcela surfínie a petúnky no kúpila som si semiačká a skúsim si sama dopestovať .....kolegyniam som kúpila muškáty no tie mali len červene a ja som chcela ružové .....a kúpila som si narcisy v črepníku za jedno euro 😀 a som si urobila jar v obývačke.

vafinka
6. mar 2013

@olivia31 no ja by som si tiez tento rok kupila petunky, mala som ich aj minuly rok, a mala som ich velmi pekne. a aku farbu si kupila??? ja sa spolieham na baumax co da a kvetinarstva. a muskaty?? no neviem, uz ich mam dost,ale ked mi cosi padne do oka, tak asi neodolam, tak ako vzdy 😀

olivia31
6. mar 2013

@vafinka ja to neviem prezimovať tie muškáty ani ich neviem nejaksi dopestovať 😀 kupila som si purpurové je tam napísané a druhé modro fialová a ešte povojník purpurový .....no som ja zvedavá či mi niečo narastie 😒

vafinka
6. mar 2013

@olivia31 hm, no ja som na to macher, 1. musis ich ma tv miestnosti kde je aspon 17 stupnov, a hlavne na svetle. 2. tahave musis pred zimou ostrihat na 15 vyhonky a normalne nemusis, a od konca januara postupne prihnojovat

olivia31
6. mar 2013

@vafinka no to je ten problém , že to nemám kde prezimovať 😒

vafinka
6. mar 2013

@olivia31 jaj, a nemas dobru pivnicu?

olivia31
6. mar 2013

@vafinka idem pozrieť tú super mamu 😉

vafinka
6. mar 2013

@olivia31 tak kukaj, ja vcul nemam na com kukat 😠 😠 😠 😠 😠

tinkatinulka
autor
6. mar 2013

ahojte kocky tak ´ja som už u nasich a zajtra smer Nitra .-) dam vam infosky o svete dizajnu nabytku z prvej ruky,pekný vecer

mili78
7. mar 2013

cauteeeee babenýýýýýýýý 😀 ako sa máte? čo je nové? ktorá ste tehu? 😀 píšte, prehánajte 😀

vafinka
7. mar 2013

@mili78 ahoj moja, no neni mozne, ze pises, no zatial ani jedna sme neni pupkane, 😀 😀 😀 😀 😀

mili78
7. mar 2013

@vafinka ....no toto a ja ze dojdem a vy uz brucha pod nosom budete mat 😀 ale sak ani nehovor, mala som zas problem s usami, hučalo mi v nich, tak som behala po doktoroch 🙂

vafinka
7. mar 2013

@mili78 no a preco nam nanapises?? ty si tu ako tany agent, raz si tu a raz nie 😀 , a uz lepsie s uskami?

olivia31
7. mar 2013

@mili78 Ahoj no čo my , ale ty sa pochvál ty nás tu zanedbávaš ? Čo máš nového ? Ja som dnes začala brať proveru idem do do druhého kola ivf. 😉

olivia31
7. mar 2013

@vafinka Ahoj už som doma a dnes to bolo husté no už sa aj teším že budem doma pár týždňov. 😀 Dnes som už do toho vhupla a ideme na to .

vafinka
7. mar 2013

@olivia31 inac na teba som myslela cely den, hadam sa ti aj zackalo, muzikovy som tiez vravela, ze ides do dalsieho boja. muzik vravel, ze drzi palce. ved aj ja. uz ma boli brusko zo stresu, uz nech ti sijem obliecku. budem sa tesit, ked si za par tyzdnov najdes 2 // a budes nasa lastovka tehulka 😀

olivia31
7. mar 2013

@vafinka Jej ďakujem, že na mňa myslíš. No ktovie čo Tinka na tej výstave určite nám dá tipy na skrášlenie našich príbytkov 🙂 .

vafinka
7. mar 2013

@olivia31 uha, no mohly by, ja som si nasla aj pekny nabytok na nete aj novu postel. ale hold musim ist do prace 😀 😀 , inac to nepude

tinkatinulka
autor
7. mar 2013

@mili78 ty si ale vtipnáááá

tinkatinulka
autor
7. mar 2013

kočky výstava je o ničom, sklamaná som ako nikdy..mali sme tam stretka s dodavatelmi ale ani zahradny nabytok tam nic schopne nebolo..no co už aspon sme sa vyvettrali, bola som stoličku pre dalsie krsna vybrat u dodavatela a už som doma zničená..uff, a same maminy a tehotne a to nejak na mna teraz neni nic moc..a ta moja ovulka si to asi vazne myslí, lebo ma bolia vajecniky ako das..zajtra bude tutu mutu, šak aj motyka može vystreliť 🙂

vafinka
7. mar 2013

@tinkatinulka ahojko mojko, tak jatu na teba cakam pol dna, tak to som aj ja teda bola zvedava, ze co napises,ze ako dopadla vystava. hmmm. aspon veru ako pises, si sa vyvetrala

tinkatinulka
autor
7. mar 2013

@vafinka no a možno idem na dalsi vikend do ciech..ešte uvidim aka bude organizacia..ešte chcem vela postihat kym budem tehula 🙂ň))) hihi

vafinka
7. mar 2013

@tinkatinulka noooooo veru, tak to s oliv tu odstartujete a ja sa hadam pridam 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
7. mar 2013

@vafinka no jasne ženky ano..my ta nakazime HCGckom ani sa nenazdas, a postačia ti manželove trenky 😝 😝 😝 a dneska si mala aky den ?? ja som kupila drahemu medovnikove srdiecko &.-&ň

vafinka
7. mar 2013

@tinkatinulka no ja som sati pravdu dnes namakala, po dvore som behala s metlou a hrablami, potom dosla kamoska a prisiel mi balik od oliv,m tak som nad nim pistala a ozaj a pes za mnou zdrhol do obchodu, skoro som ju od jedu zadavila, asi takkkkkk, ale s tym hcg ckom opatrne, mne staci jedno babo, ok?

tinkatinulka
autor
7. mar 2013

@vafinka ale nebut labut aj dne ti nadelíme..a aspon 2000 jednotiek hned na začiatok 😀 my s oli by sme aj dve brali keby to šlo 😝 @olivia31