icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
7. mar 2013

@tinkatinulka joj, ja ani nie, mne staci jedno dietatko do zivota, viac asi nie, neviem preco

tinkatinulka
autor
7. mar 2013

@vafinka nebut labut..ked sa zadari tak nech su aj tri a zdravučké 😝

vafinka
7. mar 2013

@tinkatinulka a mladucke 😀 😀 😀 😀 , no nas bolo doma 5 a bolo to hrozne, tak preto ja moc nechcem mat vela deti, maximalne 2 a viac nie. ale ved sa uvidi, co nam nadeli priroda 😀

tinkatinulka
autor
7. mar 2013

@vafinka my sme boli dve a mne by tiež dve stačili ale ak sa zadari tak nebudem protestovat 🙂

vafinka
7. mar 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 ved jasne, to sa este uvidi, ze co nam nadeli priproda. ale ja by som rada 2 baby, ale aj tak mam tusa zeto bude vajkos po tatovi 😀

tinkatinulka
autor
7. mar 2013

@vafinka ja som strasne chcela dievcatko, ale to tomto mi to je ulne jedno..len aby bolo zdrave a naše 🙂

vafinka
7. mar 2013

@tinkatinulka no hjasne, ja ed vidim, tie chore deti , tak mi je do placu. ale s tym nic nenarobime. ze???

tinkatinulka
autor
7. mar 2013

@vafinka to ano nenarobime a asi to ma ta priroda aj tak zariadene ..

vafinka
7. mar 2013

@tinkatinulka hm, len je to hrozne moc nespravodlive, ked stary clovek ostane chory no budis, ale ani tomu to neprajem, nikomu, ale ked sa narodi malinke a to uz ma obrovske problemy, tak to mi robi fakt zle. no nebavme sa o tomto, take smutne, daj cosi veselsie

tinkatinulka
autor
7. mar 2013

@vafinka zajtra bude posledne plodenie "natur"

vafinka
7. mar 2013

@tinkatinulka ok ako povies, ja sa pridam o par dni neskor, ale budem ako zajcik, 😀 , bude tutik mutik a to furt, a ked fesaci nepojdu tam kam patria, tak beda im 😀

tinkatinulka
autor
7. mar 2013

@vafinka hej hej treba a pi ten alchemilkovy caj mne už aj zacal chutit a aj 3x denne, zabera ale musis pravidelne presne ako tutu mutu..bru nocku zajtra drz palec idem k zubnikovy a na kontrolu cukru a tlaku ..

vafinka
7. mar 2013

@tinkatinulka tak oki, maj sa, dobru nocku, ja idem snivat o tuti muti 😀

vafinka
8. mar 2013

@tinkatinulka
@olivia31
baby, tak kde ste kto??????

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@vafinka ahoj cica konecne som doma
rano zubar-vrtacka 2 kazy a uha boleloooo 😢 potom som bola s maminou v meste, kupila som si vizaminy a ovu testy
naobed kontrola s tlakom,doktor ma ani nepochvalil ..vrrr sa snažim ako kon ale vybavil mi endokryno..juj tesim sa pojdem do MT k nejakej jeho kamoske parada 😝 a už som doma
a ozaj spravila som si ovu test, v domneni že hlien a bolesti že juhuuu a test NEGATIVNY 😢 😢 😢
a že nemysli na to..kurna moje telo si robi co chce.. 😠 😠

vafinka
8. mar 2013

@tinkatinulka ale mojo, to bude ok, zubky opravene, tak rok zas pokoj s vrtackou 😀 , ujha mna veru caka toto zas na jesen. 😠 , pocuj, nekupuj tie ovu testy, kasli na to, nechaj to prirode, a ked budes furt len behat s testami, tak sa nezadari. no my sme sa vcera s muzikom sekli, teda on mal kdejaku naladu, a ja so msa s nim potom nebavila. on ked je nervozny tak to potom takto vypada. aj ja som dnes chcela ist do mesta. ale drahy mi vravel ze nech ostanem doma, prisiel svokrik, tak sme kecali popri robote. a taaaak, inak ja dnes den o nicom ☹

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@vafinka sak ja som chcela len tie testy skusit že či mi ten inofolic daco prinesie..no sak uvidim pondeolk na sone čo povie doktorka..ale popravde som sklamana z mojho tela..ale ideme dalej, my už to berieme ako príde..nazaciatku som behala s teplomerom ako sibnuta a merala BT a testy a neviem co ale teraz klud..ale ked ma napadne hrozna myslienka tak musim..tak kupujem kraviny..

vafinka
8. mar 2013

@tinkatinulka ochy ty truba moja, podla mna tie testy nemusia byt spolahlive. radsej asi bt. to je podla mna istejsie. 😀 ved foliky ti rastu a jeden kamos isto bude oplodneny, uvidis 😀

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@vafinka juj no neviem drahy si dava nacas a obzera malovane chalupky 😀

vafinka
8. mar 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 a hadam si zasiel ku nim 😀

vafinka
8. mar 2013

@tinkatinulka inak ja si uz susim ist aj dajake saty pozriet na tie svadby. ochhh, keby som tak dobre vedela sit, tak by som si usila.vrrrrrr

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@vafinka ake svadby?prsi u vas?

vafinka
8. mar 2013

@tinkatinulka budeme mat v rodine 2 svadby po sebe, no uz zacalo prsat, vrrr, akurat som bola tie nase herecky kury zavriet

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@vafinka jaj my svadbujeme posledných 6 rokov min 3x ročne..ale už sme asi ostali iba my a svagor a sme dosvadbili

vafinka
8. mar 2013

@tinkatinulka no ved aj u nas , to vyzera na 2 posledne svadby v rodine, uz potom dlho nebude mat kto svadby. a ak, tak pochybujem, ze nas pozvu. 😀 , ale uz musim ist cosi kuknut, ale ked som bola minule v jednom salone tak nakuknut, tak som sa zdesila, vsetko sama krinolina a vybliskane ako diskogule. no strach. dufam, ze po inych salonoch maju cosi k svetu

olivia31
8. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá prajem pekné MDŽ ja som dostala tulipány 😀 ......aj v práci nám šéf doniesol dve šampanské a dezert 🙂 .....a po práci sme boli na dva deci červeného vínka 😀

vafinka
8. mar 2013

@olivia31 aspon ktosi cosi dostal, ja nist, iba ja som mala dnes ofucanu hubu na toho mojho 😖

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@vafinka no kupit pekne spolocenske saty je problem..ja mam od velkosti 38-44 hihi podla kil co mam aktualne, a hlavne mam kopu ušitých mamina maoja je sikovnica a aj strihy si robi sama, tak vzdy spolieham na nu a segra zas z netu objednava

olivia31
8. mar 2013

@tinkatinulka nerob si žiadne testy kašli na to ja som na tom fungovala rok a pól a vidíš kam som sa dopracovala ☹

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@olivia31 uha krasa aj tebe aj tebe, ja som dostala od draheho tulipany a od svagra ruzu, a este sladkosti 🙂 ako sa dari odkedy vegetujes??