icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
8. mar 2013

@vafinka no to je občas aj u nás to prejde a bude dobre 😉 😉

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@olivia31 tento pokus s testami by som nazvala výkrik do tmy.. ☹

vafinka
8. mar 2013

@tinkatinulka ja len pozicat, nechcem to doma zbytocne drzat, ja si 36 popziciavam, ale je problem cosi normalne najst, aby moja ritna vyzerala normalne. ja vyzeram tak smiesne, utle plecia a uz sa to len pridava a na kasni to vyhrrava na plnej ciare 😠 😠 😠 😠 😠 😠

olivia31
8. mar 2013

@tinkatinulka no mne práve bráško doniesol milka dezert no je to milé .

vafinka
8. mar 2013

@olivia31 vies ale ma to nasralo, a poriadne. ako sa patri. a dala som to aj mojmu pocitit a som mu povedala co si myslim, a ze je kakany, a hotovo. fakt ma nasral. este si ani nestihnem usta otvorit a uz je zle. ale ved pockaj, ja mu to nedarujem 😠 😠 😠 😠 😠 , este si to aj druhy krat vyzere

olivia31
8. mar 2013

@vafinka ja ti požičiam jedni mám červené a druhé sú nové ešte som ich ani nemala a tie sú tmavo modré a ešte mám ružové

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@olivia31 no kraaasa..
@vafinka
kočky zajtra ideme k svagrovcom na navstevu babatka, juj drzte palce aby som to prezila bez slz, nakupili sme mu koooopu obleckov a a j daco prakticke a svagryne som bola kupit krasnu kyticu..nadherna je ja by som aj hned brala ani neviem či si to vlastne zasluzia, moja mama mi uz nadava že kupujem stale tym drobcom ale keby som mala svoje tak asi by som toto nie tak

vafinka
8. mar 2013

@olivia31 inak aj tebe pekny svietok, ja som aj zabudla, truba som. oliv, ja by som po tebe neobliekla nic, ty si ako trnka, 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@vafinka to hovori jedna SXcica druhej ..haha

vafinka
8. mar 2013

@tinkatinulka neboj, to bude oki, hlavu hore vedty si za par tyzdnov najdes 2 //, tak nestresuj, dobre??????inak ja som dnes nic nedostala. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

vafinka
8. mar 2013

@tinkatinulka trubka, ved aj ty si kocka ako hrom 😀 😀 😀 😀

olivia31
8. mar 2013

@vafinka no my sme sa posekali pred včerom takže viem o čom hovoríš a som mu povedala, že sa má pekne správať , lebo kašlem na všetko 😉 všetko máme na hlave ešte sa aj dopujeme hormónmi a buď kľudná ja to už teraž nejak podvedome prežívam a mám byť vždy naladená to sa nedá ☹ 😠

olivia31
8. mar 2013

@tinkatinulka
@vafinka dievčatá máte doma zrkadlo ? Ak áno tak sa zodvihnite a postavte sa pred zrkadlo .

vafinka
8. mar 2013

@olivia31 hmm, to sa neda, ja som sa k mojmu ani v noci nepritisla. otocila som na a hotovo a nech si trhne. ved co som, aj ja som mu dnes povedala. ze sa moze hambit si tak po mne hubu otvatat. ale ved pockaj 😠 😠 😠 😠 , my sa tak sekneme raz do roka. ale ozaj, ze bude mat co robit aby si ma udobril. cely den som po nom ganila 😠 😠 😠 😠

vafinka
8. mar 2013

@olivia31 vedto, dnes som sa zhrozila, ze ako to vyzeram, ake mam stehniska a narastol mi pupok, a kasna ani nehovorim, takze odo dnes dieta, uz nejem po veceroch a basta

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@olivia31 teraz sa snaž byt v klude, aby sii mala krasne vajucka potom..je to tazke poznam to ale ja som ako besna ked stimulujem preto sa snažim byt mimo konflikt..

olivia31
8. mar 2013

@tinkatinulka Vieš ja som na tom rovnako aj ja sa chystám na návštevu pozrieť bábo no revčať nebude už ma to prešlo aj ja raz budem mať a krajšie takže my je to fuk ......a som zvedavá či aj nám niekto niečo kúpi na bábo ☹

vafinka
8. mar 2013

@olivia31
@tinkatinulka baby odo mna mate obliecky uz iste, tak co? uz mat e zaklad 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@olivia31 no toto iste mi hovoria okolo..a ja som povedala že ked budemem mat babatko tak nic od nikoho necakame my mu dáme lásku a domov a to stačí 🙂

olivia31
8. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka No vidím , že ste to neurobili .....takže takto ste krásne mladé ženy nemáte žiadnu chybu takže žiadne také że som tučná a podobné a vafi ty si taktiež chudes tak nechápem čo riešiš. 😉

olivia31
8. mar 2013

@vafinka to je jasné že od teba áno no od tých tu dookola čo sme my obdarovali či na to spomenú 😒

vafinka
8. mar 2013

@olivia31 obvod cez kasnu mam 94 pri vyske 160, to je teda nanic, to sa ti len zda z fotie, ze som chuda. ale ozaj, genetika nepusti, silne stehna a boky, su moji kamosi 😠

vafinka
8. mar 2013

@olivia31 tazko povedat, ja o tom pochybujem, ze to co sme darovali my, ze sa co i len z 1/3 vrati, sice ja nic moc necakam, ale ked ideme k niekomu, vzdy dobre akupim pre male, od drogerie po oblecko a koncim plienkami.

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@vafinka al cica neber to tak váážne

olivia31
8. mar 2013

@tinkatinulka Máš pravdu asi je to najlepšie od nikoho nič nečakať inak dnes som sa nahlásila Mikulovej, że som začala brať lieky takže už to len dobojovať do úspešného konca a v stredu bude prvá včelička ......no a budem sa snažiť byť v pohode no musím ešte budúci týždeň vydržať v práci a bude to v suchu a potom veget doma.

vafinka
8. mar 2013

@tinkatinulka hm, to sa ti povie, rit mi len a len rastie, aj cvicim na nu a sa mi zda, ze to moc nepomaha 😠 😠 😠 😠

olivia31
8. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka no idem si zobrať meter a pošlem ti moje obvodové miery

vafinka
8. mar 2013

@olivia31 to nerob, lebo ma tu svacne o zem 🙂

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@olivia31 super a kedy ides na 1 krv?

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@vafinka cica moj obvod cez cici je asi 110 akože čo šak mam celke cicucky tak nestresuj.. 😉