Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 tento pokus s testami by som nazvala výkrik do tmy.. ☹
@tinkatinulka ja len pozicat, nechcem to doma zbytocne drzat, ja si 36 popziciavam, ale je problem cosi normalne najst, aby moja ritna vyzerala normalne. ja vyzeram tak smiesne, utle plecia a uz sa to len pridava a na kasni to vyhrrava na plnej ciare 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@tinkatinulka no mne práve bráško doniesol milka dezert no je to milé .
@olivia31 vies ale ma to nasralo, a poriadne. ako sa patri. a dala som to aj mojmu pocitit a som mu povedala co si myslim, a ze je kakany, a hotovo. fakt ma nasral. este si ani nestihnem usta otvorit a uz je zle. ale ved pockaj, ja mu to nedarujem 😠 😠 😠 😠 😠 , este si to aj druhy krat vyzere
@olivia31 no kraaasa..
@vafinka
kočky zajtra ideme k svagrovcom na navstevu babatka, juj drzte palce aby som to prezila bez slz, nakupili sme mu koooopu obleckov a a j daco prakticke a svagryne som bola kupit krasnu kyticu..nadherna je ja by som aj hned brala ani neviem či si to vlastne zasluzia, moja mama mi uz nadava že kupujem stale tym drobcom ale keby som mala svoje tak asi by som toto nie tak
@vafinka to hovori jedna SXcica druhej ..haha
@tinkatinulka neboj, to bude oki, hlavu hore vedty si za par tyzdnov najdes 2 //, tak nestresuj, dobre??????inak ja som dnes nic nedostala. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@tinkatinulka trubka, ved aj ty si kocka ako hrom 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka
@vafinka dievčatá máte doma zrkadlo ? Ak áno tak sa zodvihnite a postavte sa pred zrkadlo .
@olivia31 hmm, to sa neda, ja som sa k mojmu ani v noci nepritisla. otocila som na a hotovo a nech si trhne. ved co som, aj ja som mu dnes povedala. ze sa moze hambit si tak po mne hubu otvatat. ale ved pockaj 😠 😠 😠 😠 , my sa tak sekneme raz do roka. ale ozaj, ze bude mat co robit aby si ma udobril. cely den som po nom ganila 😠 😠 😠 😠
@olivia31 teraz sa snaž byt v klude, aby sii mala krasne vajucka potom..je to tazke poznam to ale ja som ako besna ked stimulujem preto sa snažim byt mimo konflikt..
@tinkatinulka Vieš ja som na tom rovnako aj ja sa chystám na návštevu pozrieť bábo no revčať nebude už ma to prešlo aj ja raz budem mať a krajšie takže my je to fuk ......a som zvedavá či aj nám niekto niečo kúpi na bábo ☹
@olivia31
@tinkatinulka baby odo mna mate obliecky uz iste, tak co? uz mat e zaklad 😀 😀 😀 😀 😀
@olivia31 no toto iste mi hovoria okolo..a ja som povedala že ked budemem mat babatko tak nic od nikoho necakame my mu dáme lásku a domov a to stačí 🙂
@vafinka
@tinkatinulka No vidím , že ste to neurobili .....takže takto ste krásne mladé ženy nemáte žiadnu chybu takže žiadne také że som tučná a podobné a vafi ty si taktiež chudes tak nechápem čo riešiš. 😉
@vafinka al cica neber to tak váážne
@tinkatinulka Máš pravdu asi je to najlepšie od nikoho nič nečakať inak dnes som sa nahlásila Mikulovej, że som začala brať lieky takže už to len dobojovať do úspešného konca a v stredu bude prvá včelička ......no a budem sa snažiť byť v pohode no musím ešte budúci týždeň vydržať v práci a bude to v suchu a potom veget doma.
@tinkatinulka hm, to sa ti povie, rit mi len a len rastie, aj cvicim na nu a sa mi zda, ze to moc nepomaha 😠 😠 😠 😠
@vafinka
@tinkatinulka no idem si zobrať meter a pošlem ti moje obvodové miery
@olivia31 super a kedy ides na 1 krv?
@vafinka cica moj obvod cez cici je asi 110 akože čo šak mam celke cicucky tak nestresuj.. 😉

@vafinka no to je občas aj u nás to prejde a bude dobre 😉 😉