Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka no moje si davaju nacas..ale zeler a cibula zo semena už idu .-ň
@tinkatinulka macherka si, nooooooo, inak ja uz boed navareny aj kolacik som stihla, macerka so mna. ale do 11tej v pyzameeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka aj keby cely den sak ste doma nie..no u nas vari ocino takze veget iba co som psov okupala
@tinkatinulka sa mas, ja premyslam, ze by sme sli aspon na vychadzku, nechce sa mi byt domka. vrrrr. len nech to slniecko uz konecne vylezie
@vafinka aj tu za kopcom sa to tvari akoze by chcelo ist von..my poobede ideme domkov
@tinkatinulka a vcul si u vasich doma?
baby, kde ste ktooooooooo?????????
@tinkatinulka @olivia31
@vafinka
@tinkatinulka Moja starká je taká nešťastná, že nemôžeme mať dieťatko stále sa pýta či nám už doktor pomohol no a ja jej musím vysvetliť ako to funguje a , že je to strašne drahé tak sa to nedá len tak ona je taká zlatá má už 89 rok. a je strašne inteligentná a všetkému chápe keď jej to rozprávam ......je my s toho smutno inak som ako na vlnách raz mi je do plaču inokedy som jak tiger tie lieky si robia s mojím telom čo sa im chce . ☹ takto sa nejak práve cítim potrebujem už byť tehotná starká bude mať na rok 90 a to musím jej darovať bábo inak ma to zloží 😢
@tinkatinulka Ahoj moja viem ako si sa cítila no musíme veriť tomu, že sa to podarí no ja som tiež taká aj mne to trhá srdce
@vafinka už sme doma, prave som docvicila uha ten cvik šíslo 9 ma skoro zabil..a este 40 min orbitracu a tece zo mna 😝
@olivia31 oliv, to viem, ze by si si to tak priala, ale ked sa na to upnes a ze to nahodou nevyjde, tak si mozes ist rezervovat miesto na psychyatriu. len musis verit a dufat, cakat v zazrak, nic ine ti nemozem povedat. on ten cas pride, ked budeme tehu, ale si nan musime este pockat, hlavicku hore, toto pretrpime, no nie????? 😀 to este tu spolu tolko zvladneme, a potom si zalozime zas novu temu-pupkane ako sa patri 😀
@tinkatinulka no veru, makaj ako drak, ved aj ja musim dat dole este dajake to kilecko 😀
@vafinka ved ale po vikende to bolo hruza sa premoct.len mam pocit ze na mna daco leze..vrr tak cajikujeme
@tinkatinulka ahoj mojo. no len ci na teba tvoj nelezie 😀 😀 😀 😀 , inak ja dnes makana na dvore, musim sa ist do toho pustit, ci sa mi chce ci nie. vyhrabat vsetok bordel. vrrrrrrrrrrrr
@vafinka cica neblazni sak tu už pršííí 🙂 no ano aj on sa vcera o daco podobne pokusal..odkedy berie tie vitaminy tak je nezadrzatelne nebezpečný 😝 😝 😝
@tinkatinulka to fakt, prsi u vas moc? keby mrholilo. to mi neva. ale chcem to porobit, este kuknem toho nasho kvicka, prosim pekne mame doma aj cuniaka uz, ved aj moj je taky bujary, ale vcera ......... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka a to mate malinke alebo už dospelaka?juj aj my sme u rodicov mavali a vždy 2 kusy 😝
@tinkatinulka no malu cuniacku, ale je akasi divoka, 😀 , furt cosi vymysla v carku 😀
@vafinka jej tak ta farma je aj realna postupne a ovecku nechces?
@tinkatinulka nie, daj pokoj, uz je toho moc, co mame doma, uz by aj stacilo. 😀
@vafinka prave som si dohodla konecne termin u endokrynologa juhuuuu, bude to stat 24 € 😠 ale konečne vybavil mi to moj doktor sukromne ale konečne sa niekto na mna pozrie a vyšlo to akurát na den pred pichaním 😝 takže juhuuu, ale som zevdava co dneska na gynde pochodim..juj stiska mi ritku co tm bude
@tinkatinulka parada, uvidis, budu vajuska ako svet. nestresuj, a na kolku ides?
@vafinka až na 13,00 ale este predtým mám tu lymfodrenaz 😝
@tinkatinulka sa mas, no ja idem uz cosi poravbat, idem von do tej hnusnej kosy. vrrrrrrrrrr potom mi napis, ze co a ako , dobre?
@vafinka oki papa
@tinkatinulka pa moja a drzkaj sa
@tinkatinulka tinus, ako ste dopadli???????????

@tinkatinulka no tie moje vysli ani nie do tyzdna, jupiiiii a hadam aj tento rok z nich nieco bude, nie ako minuly, ze to hned vzdali,