Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 ahoj aj ja som daka mimo idem pocvicit este aspon cviky a hajat..zajtra cicusky na sono 🙂
@vafinka
@tinkatinulka Ešte jedna vec kúpila som si knihu tak idem čítať plná erotiky a kúpila som aj vitamíny za 35€ 😒 .....zajtra ráno prvá pichačka 😀 😒 .....A nový pápež sa mi celkom pozdáva je to vraj skromní človek na googli som to našla jeho životopis no je to v angličtine dobrú dievčatá 😵
@tinkatinulka Držim palce zajtra a očakávam len dobré super správy 😉
@tinkatinulka ahoj moja, tu nam snezi, vsade bielo. vrrrrrrrrrrrrrrrr
@vafinka juj tak si to tam nechajte..u nas len aby sa nepovedalo..ale neni bielo..a dufam ze ani nebude, ja od rana zehlim a upratujem..potom do mesta a vecer poriadne zacvicit vcera som už len z posledneho mlela a boli ma brucho tak som dala paralen..dala som si gumove cukriky
@tinkatinulka aby si nepovedala, tak ti poslem , aby si tu ajty mala tak pekne bielo ako ja 😀 😀 😀 😀 , no ja idem sa namalovat, a pojdem za 2 hodky uz prec, stisa mi od strachuuuuu
@vafinka nebooj aj ked nieco nebudes vediet tak nedaj znat a v duchy si hovor som uzasna a len mna chcu 🙂 ked tam prídes sebavedoma tak aj onio nebudu pochybovat..potom daj vediet
@tinkatinulka sa ti povie, najviac milujem otazky typu, kedy budete rodit a podobne,,,,,,, ked uz mam tolko rokov 😠
@tinkatinulka ozaj a uz mas ten salik hotovy???,
@vafinka kuk
@vafinka na toto nemusis odpovedat..to sa nenechaj dobehnut..do dochodku tam aj tak robit nebudes tak s usmevom ja som si tých pohovorov prezila hooooodne vela kým som sa dostala sem, a aj som si poplakala aj na zachode po... ale s pozit.myslením
@tinkatinulka ... Tinus Iscare sa teraz odklada, nakolko musim byt min. 3 mesiace na Duphastone :(
@tinkatinulka ahooj, uz som doma, ano presne aj ja som dnes na to kukala, drzala vlnu v ruke na toto. ale penazenka nepustila 😀 , uzasnyyyyy
a si predstav, ze presne padla na to otazka, no co, mam pukanu medzi nohami a riziko tam je, ze budem robit. no co uz ☹
@mili78 som nevedela tak si užívaj to obdobie relaxom..aby si v lete išla po bambuku 🙂
@tinkatinulka tinus, inak ja som dnes videla taky kocik, aky som fakt este nevidela. bol pekny, isto by sa ti pacil. ale isla som si krky vylomit, aby som zaostrila na znacku, ale bohu zial, nezasotrila, juj, to bolo ale za masicko. uplne cosi ine ako maju vsetci. a co som videla po nete, tak toto som ozaj neviedela, a to ja som smirak na kociky 😀
@vafinka no u nas stoji klbko 3,80 a z toho je jeden sal.No a iinak ako pohovor?pacilo sa ti?
Kočky tak sono dopadlo dobre, najskor ma zneistila doktorka lebo kukala 2x na pravo ale že som v plodnom obdobííí.hHIHI 🙂
@vafinka to je v pohode, ja ked som u nasich kocikovala krsna tak isiel otec kamošky s vnuckou a oni ziju v zahranici tak vies ako som krutila krky a kukala čo to jeeeee..mamam sa smeje že ma dostali takou cudzou znackou, lebo ked ideme tak sa stale pyta a tento je aky?ona je zalubena do Inglesiny ale ten klasickej..furt ho obzera
@tinkatinulka no u nas 4, pacilo by sa mi tam, pohovor bol vcelku ok, ale sancu si nedavam, sam mi vravel, ze ma tam kopec ludi prihlasenych. takze .....tinus plod ako divaaaaaaa
@tinkatinulka no inglesinu magnum mala moja segra , ale ona ju kupovala 12 rokov dozadu a musim uznat, ze je to ozaj suprovy kocik, aj mne sa paci ta klasika a vola sa Sofia ten model, isto bol ten kocik z volakde z vonku, lebo to som ozaj nevidela, krasny dizajn, zaujimave spracovanie, bol krasne hnedy , a ta konstrukcia nemala chybu. uzas
@vafinka tomu ver že budem aj ked už je tento mesiac po funuse 😀
@vafinka ta klasika ma nieco do seba ale ked mas 2 kociky jeden takyto a jeden ako 3 kombinaciu..ja by som ho brala v tom bielom je nadhernýýý ale aj riadne drahy..
@tinkatinulka tinus, ja ti prajem viac ako sebe, vzdy som taky tukan, ale prajem kazdemu viac ako sebe. tak by si ma potesila, kebyze sa zadariiiiii, 😀 😀 😀 😀 , neva ze je po funuse ale nadej je vzdy 😀
Kočky inak sme museli drahemu vysadit vsetky vitaminy, zacalo mu z toho byt zle a aj bol taky unaveny a aj tlak na min,volala som kamoske z interneho a hned vysadit vsetko aby sa nezlozil.Asi jeho telo ma už max. davky a už viac nechce, jedine Ecko mu nevadi.
@tinkatinulka je drahy ako slak, ale poviem ti kvalita hovori za svoje, to bol najjjj kocik aky som zazila, ozaj supis,

@olivia31 no pekne moja 🙂