Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka truba, nieee, to je minipareniskoooo, ja mam pusku na bociana 😀
@vafinka sak ta len skusam
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chi chii, ale uznaj, to by bol divny nastroj na bociana. len ako ho tam lapit 😀
@olivia31
@tinkatinulka babizne kde ze steeeeeeeeeee
@vafinka tutu už sak som skrtila svokru nie 😀
@tinkatinulka juj, dojdi aj sem 😀
@vafinka jasneeee
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 , budem vdacna 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka
@tinkatinulka No dievčatá tak to o mamičkách no no no 😀
@tinkatinulka prosim ta, napis, cim ti dvihla tlak, nech sa zabavim 😀
baby, viete co ja strasne tu na mk neznasam? tie albumy s nazvom ako zdravo papkame, ked vidim tie hmmmm jedla, tak by som aj sablu dala, alebo ze ja a nas stokacik, 😠 😠 😠 , to je chore, ze namisto maleho mimi sa chvastaju priserne skaredym kocikom , asi som divnaaaaa.
@vafinka no dnesna scenka, ja poprate zase 2 vyrky prania na vesiaku na terase..slnili sa mi velke veci a herecka si zameta krach presne na ne..ale to bol popol z krbu!!!!! nepochopis..a že to sa mi zdalo..stala som presne 1meter od nej..úúúžasnéé tak sme sa dobavili a pleskla som dverami a tvari sa urazene ako mechy
@tinkatinulka 100bodov, blbosti, 😀
@vafinka no obcas su tu zaujmave ..ja sledujem o hackovani a kolacoch 🙂
@tinkatinulka ja tiez, lebo sa to tiez chcem naucit, je to pekne, a kolace ani nevrav, ked to vidim, idem navstivit chladnicku a mam rande so slaninou potom, a pak ju mam na riti. 😀 , tak by som si dala tie kolaciky, ochhhh, ale tie blivajzyyyyyy bleeeeee
@vafinka aj ja ale snažim sa moc ani nerobit..z tej makovej strudle som mala zaludocne bolesti..mak moc moje telo nechce ale nasiiilu som natlacila..chyba, už až po pôrode 😀
@tinkatinulka
@vafinka No to je ťažko tak jej aj ty popráš na jej oprate prádlo 😀 ......ja mám rada svoju svokrušu, ale nech si ona býva sama 😀 .......a dievčatá svokruša býva v jednom dome spolu nahromadke ?
@tinkatinulka inak , stravovat sa da zdravsie aj inac, ale nech mi nik nevravi, ze neskonci s klobaskou 😀 😀 😀 😀 v ruke alebo so slaninou 😀 , a veternikom to zakorunuje, 😀 , no nie? furt len jest spaldove koniny a neviem co. 😖
@olivia31 no ta moja byva s nami..este len 2 roky, predtým sme bývali v byte..juj to boli krasne casy
kocky idem hajat papa som nejak KO
@tinkatinulka tak paaaa a zajtra nam napis, nie ze sa zas pol dna neozves 😠
@tinkatinulka Aha tak to máš teda dosť ťažké Tak jej povedz na rovinu nech nezametá keď tam máš prádlo
@vafinka
@tinkatinulka Dobrú noc dievčatá a pekné sny 🙂 dnes je streda..... 😀
@olivia31 jojo, uz raz bolo, a bude aj druhy raz 😀 , pa pa moje, zajtra sa na vas dve tesimmmmmm, pekne hajkajte
@tinkatinulka

@vafinka toto cudo mas na chytanie bocjana???