icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

@vafinka toto cudo mas na chytanie bocjana???

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka truba, nieee, to je minipareniskoooo, ja mam pusku na bociana 😀

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

@vafinka sak ta len skusam

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chi chii, ale uznaj, to by bol divny nastroj na bociana. len ako ho tam lapit 😀

vafinka
20. mar 2013

@olivia31
@tinkatinulka babizne kde ze steeeeeeeeeee

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

@vafinka tutu už sak som skrtila svokru nie 😀

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka juj, dojdi aj sem 😀

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

@vafinka jasneeee

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 , budem vdacna 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
20. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka No dievčatá tak to o mamičkách no no no 😀

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka prosim ta, napis, cim ti dvihla tlak, nech sa zabavim 😀

vafinka
20. mar 2013

@olivia31 oliv, ty jedna zla nevesta, vsetky sme zle, lebo sme mamickam ukradli milacikov jedinych.

vafinka
20. mar 2013

baby, viete co ja strasne tu na mk neznasam? tie albumy s nazvom ako zdravo papkame, ked vidim tie hmmmm jedla, tak by som aj sablu dala, alebo ze ja a nas stokacik, 😠 😠 😠 , to je chore, ze namisto maleho mimi sa chvastaju priserne skaredym kocikom , asi som divnaaaaa.

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

@vafinka no dnesna scenka, ja poprate zase 2 vyrky prania na vesiaku na terase..slnili sa mi velke veci a herecka si zameta krach presne na ne..ale to bol popol z krbu!!!!! nepochopis..a že to sa mi zdalo..stala som presne 1meter od nej..úúúžasnéé tak sme sa dobavili a pleskla som dverami a tvari sa urazene ako mechy

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka 100bodov, blbosti, 😀

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

@vafinka no obcas su tu zaujmave ..ja sledujem o hackovani a kolacoch 🙂

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka ja tiez, lebo sa to tiez chcem naucit, je to pekne, a kolace ani nevrav, ked to vidim, idem navstivit chladnicku a mam rande so slaninou potom, a pak ju mam na riti. 😀 , tak by som si dala tie kolaciky, ochhhh, ale tie blivajzyyyyyy bleeeeee

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

@vafinka aj ja ale snažim sa moc ani nerobit..z tej makovej strudle som mala zaludocne bolesti..mak moc moje telo nechce ale nasiiilu som natlacila..chyba, už až po pôrode 😀

olivia31
20. mar 2013

@tinkatinulka
@vafinka No to je ťažko tak jej aj ty popráš na jej oprate prádlo 😀 ......ja mám rada svoju svokrušu, ale nech si ona býva sama 😀 .......a dievčatá svokruša býva v jednom dome spolu nahromadke ?

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka inak , stravovat sa da zdravsie aj inac, ale nech mi nik nevravi, ze neskonci s klobaskou 😀 😀 😀 😀 v ruke alebo so slaninou 😀 , a veternikom to zakorunuje, 😀 , no nie? furt len jest spaldove koniny a neviem co. 😖

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

@olivia31 no ta moja byva s nami..este len 2 roky, predtým sme bývali v byte..juj to boli krasne casy

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

kocky idem hajat papa som nejak KO

vafinka
20. mar 2013

@olivia31 nie my sme samy. ale ked pride sem na pol dna, tyzden sa z nej liecim na nervy, ta moja je jedinecna 😀 , taku nik nema, to mi verte. a najradsej ju mam vtedy, ked ju nevidim, vtedy ju priam milujem ako kona 😀

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka tak paaaa a zajtra nam napis, nie ze sa zas pol dna neozves 😠

olivia31
20. mar 2013

@tinkatinulka Aha tak to máš teda dosť ťažké Tak jej povedz na rovinu nech nezametá keď tam máš prádlo

vafinka
20. mar 2013

@olivia31 oliv, toto svekry nechapu, tym ju urazis ako kona. to mi ver, logika neda 😀

olivia31
20. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka Dobrú noc dievčatá a pekné sny 🙂 dnes je streda..... 😀

olivia31
20. mar 2013

@vafinka Nech sa uráža ani jej by sa to nepáčilo tak a basta ako sa urazí tak sa aj odrazí 😀

vafinka
20. mar 2013

@olivia31 jojo, uz raz bolo, a bude aj druhy raz 😀 , pa pa moje, zajtra sa na vas dve tesimmmmmm, pekne hajkajte
@tinkatinulka

olivia31
20. mar 2013

@vafinka No ty potvora jedna pa pa