Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka tinka, kde siiiiiiiiii
@vafinka tututu sak cakam na mrchu a ona si srandu robi zo mna..som cely dom vyumyvala aj terasu aj balkon aj vsade prach..som KO, a teraz kreslim v PC ako dracik co robkas?
@tinkatinulka ale mojo, ja som bola okolo zverstva, perem, kurim, a uz som aj papala. este idem dat na net to parenisko, nech mi to doma nestoji, a taaaak, pokukala som nove inzeraty, uz to kukat nemozem, pretoze chcem vsetko 😠
@vafinka som to videla v lidli za 29,90
@tinkatinulka a co si videla v lidli
@vafinka parenisko
@tinkatinulka jaj , to co mam ja?
@vafinka anooo take iste
@tinkatinulka 😀 , vidis, a ja som to kupila lacnejsie o 4 ecka 😀 😀 😀 😀 , no ale ved to bolo vcelku ok, ale vcul naco mi uz bude, nech sa ho cim skor zbavim. mna tu dnes aj mrle zozeruuuuuu doma 😠
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte som doma len som mala návštevu ....tak všetko je v poriadku sono cez bruško takže ukážka maternice sa nekonala Vafi už pichám ďalšiu injekciu od dnes ....takže zajtra ráno dve 😒
@lenocka004 Ahoj bola si nevideli sme sa ja som bola u Krajka vpredu na sono a ty ?
@olivia31 ahoj mne ta mrchana robi naprieky..tak pichas 150 jednotiek?mas puregon?
@tinkatinulka No a čo sa deje ja krvácam a riadne ....pichám 150 jednotiek tak ako pred tým a mám puregon ten som mala aj pred tým .
@vafinka
@tinkatinulka Pekne zmizli ste a ja som tu sama fňuk ☹ .
@olivia31 ahoj zlatko moje, ja som tu mala kamosku a kvakali sme 3 hodky vkuse, tak ma boli drzka, dakovala za pochvalu, no len strih 😒 , to je problem, prehrabala som burdy a nic take tam nemam, sakris. a uz pichas zajtra puregon? och. no cakaj, ze tam budes furt, ja som mala tiez 150j, a posledne dni200 a to uz ma slo rozdrapit 😀
Kocky hlasim 1dc.zajtra picham.
@tinkatinulka jej dostala si no konečne .......jej tak budeme spolu ideš znova na soft ? Koľko a ako dlho tam picháš ?
@olivia31 no budem mat krátky protokol a predbezne začínam 2DC asi do 12DC budem pichat, odber asi 15-16DC, ja to mam nejak posunute, ale vsetkosa uvidi podla kontrol že ako dlho a ako vela..dufala som že až po velkej noci budem stimulovat ale vsetko je tak ako ma byt..takže s úsmevom.Hlavne sa snaž pekne pichat a velllaaaaa vody aby si nemala modriny 🙂 inak krásny slnečný deň
kočky ta moja mrcha ma ale natahuje, najskor rano že krvička a zas nič..som z toho blbec ako to mam brat, uvidím čo do večera čo bude aby som vedela či to mam brať ako 1DC, ja mam tak že bud takto najskor ze nič a potom sila alebo take že mam pocit že sa ani z wcka nepohnem take kusy 😉

@olivia31 oliv, tak tu mas moj stvor, co si predstavujem, len sa nesmej 😀 a ako si dnes dopalda????