icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
22. mar 2013

@olivia31 oliv, tak tu mas moj stvor, co si predstavujem, len sa nesmej 😀 a ako si dnes dopalda????

vafinka
22. mar 2013

@tinkatinulka tinka, kde siiiiiiiiii

tinkatinulka
autor
22. mar 2013

@vafinka tututu sak cakam na mrchu a ona si srandu robi zo mna..som cely dom vyumyvala aj terasu aj balkon aj vsade prach..som KO, a teraz kreslim v PC ako dracik co robkas?

vafinka
22. mar 2013

@tinkatinulka ale mojo, ja som bola okolo zverstva, perem, kurim, a uz som aj papala. este idem dat na net to parenisko, nech mi to doma nestoji, a taaaak, pokukala som nove inzeraty, uz to kukat nemozem, pretoze chcem vsetko 😠

tinkatinulka
autor
22. mar 2013

@vafinka som to videla v lidli za 29,90

vafinka
22. mar 2013

@tinkatinulka a co si videla v lidli

tinkatinulka
autor
22. mar 2013

@vafinka parenisko

vafinka
22. mar 2013

@tinkatinulka jaj , to co mam ja?

tinkatinulka
autor
22. mar 2013

@vafinka anooo take iste

vafinka
22. mar 2013

@tinkatinulka 😀 , vidis, a ja som to kupila lacnejsie o 4 ecka 😀 😀 😀 😀 , no ale ved to bolo vcelku ok, ale vcul naco mi uz bude, nech sa ho cim skor zbavim. mna tu dnes aj mrle zozeruuuuuu doma 😠

olivia31
22. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte som doma len som mala návštevu ....tak všetko je v poriadku sono cez bruško takže ukážka maternice sa nekonala Vafi už pichám ďalšiu injekciu od dnes ....takže zajtra ráno dve 😒

olivia31
22. mar 2013

@lenocka004 Ahoj bola si nevideli sme sa ja som bola u Krajka vpredu na sono a ty ?

tinkatinulka
autor
22. mar 2013

@olivia31 ahoj mne ta mrchana robi naprieky..tak pichas 150 jednotiek?mas puregon?

olivia31
22. mar 2013

@tinkatinulka No a čo sa deje ja krvácam a riadne ....pichám 150 jednotiek tak ako pred tým a mám puregon ten som mala aj pred tým .

olivia31
22. mar 2013

@vafinka No tie šaty si nakreslila pekne a je to jednoduchí strih to by si mohla zvládnuť .

olivia31
22. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka Pekne zmizli ste a ja som tu sama fňuk ☹ .

vafinka
22. mar 2013

@olivia31 ahoj zlatko moje, ja som tu mala kamosku a kvakali sme 3 hodky vkuse, tak ma boli drzka, dakovala za pochvalu, no len strih 😒 , to je problem, prehrabala som burdy a nic take tam nemam, sakris. a uz pichas zajtra puregon? och. no cakaj, ze tam budes furt, ja som mala tiez 150j, a posledne dni200 a to uz ma slo rozdrapit 😀

olivia31
22. mar 2013

@vafinka Ahoj aj u mňa bola kamoška ale už odišla a ja som tu sama .....pichala som už dnes volala mi koordinatorka, že si už mám dnes pichnúť tak keď sme prišli o14.30 tak sme to pichli ....no ak budem mať čas tak ti kuknem niečo -ten strih. Som inak príšerne unavená.

vafinka
22. mar 2013

@olivia31 aj aj som tak mala ako ty, no teraz pojdes na kontrolu v piaty den, ze? inac, aj aj som tu sama, moj pride tak pred polnocou. tak hmmmmmmmm, aspon mozeme pisat

olivia31
22. mar 2013

@vafinka no idem znova v utorok tak mi dnes povedala inak ja som sama až do nedele ☹

vafinka
22. mar 2013

@olivia31 chuda moje, no aj ja tak asi budem, sice moj sa pride len domov vyspat a zas ide prec. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ , a v utorok mas veru 5 ty den, ze?

olivia31
22. mar 2013

@vafinka Áno piaty ...a kde ide a už ste tú izbu urobili ...pracuje aj cez víkend. Neviem čo idem pozerať nič nedaáaju juj ta a ešte aj sama

vafinka
22. mar 2013

@olivia31 tak, super, no nemame ju spravenu, lebo je furt niekde inde, tak hadam jedneho dna sa aj my dockame. ja budem kukat panelak, a potom smer sprcha a cakat na mojho.tak mi chyba, uz nech je tu

olivia31
22. mar 2013

@vafinka no toto tak ho tam zatvor a budeš mat hotovo raz dva hi hi hi 😀

vafinka
22. mar 2013

@olivia31 ved to, ja uz mam na to nervy, lebo sa k tomu vobec nemoze dostat, a tymto sposobom to nebudeme mat hotove ani za rok, 😠 😠 😠 😠 , no veru, dam mu riadnu gulu na nohu, a kym nespravi izbuuu 😠 😠 😠 😠

olivia31
22. mar 2013

@vafinka No to je tak oni majú kedy ....Idem si dať sprchu a do hajam som det 😒

tinkatinulka
autor
23. mar 2013

Kocky hlasim 1dc.zajtra picham.

olivia31
23. mar 2013

@tinkatinulka jej dostala si no konečne .......jej tak budeme spolu ideš znova na soft ? Koľko a ako dlho tam picháš ?

tinkatinulka
autor
23. mar 2013

@olivia31 no budem mat krátky protokol a predbezne začínam 2DC asi do 12DC budem pichat, odber asi 15-16DC, ja to mam nejak posunute, ale vsetkosa uvidi podla kontrol že ako dlho a ako vela..dufala som že až po velkej noci budem stimulovat ale vsetko je tak ako ma byt..takže s úsmevom.Hlavne sa snaž pekne pichat a velllaaaaa vody aby si nemala modriny 🙂 inak krásny slnečný deň

tinkatinulka
autor
23. mar 2013

kočky ta moja mrcha ma ale natahuje, najskor rano že krvička a zas nič..som z toho blbec ako to mam brat, uvidím čo do večera čo bude aby som vedela či to mam brať ako 1DC, ja mam tak že bud takto najskor ze nič a potom sila alebo take že mam pocit že sa ani z wcka nepohnem take kusy 😉