Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 mna voda zase ualeje..ja akonahle beriem prednisom tak sa mi nalievaju nohy ako medvedovi..este že chodim na tu lymfodrenaz..mam ist inak stredu, napisem doktorovi ci mozem pocas stimulkyy, aj ked je to vlastne iba masaž..uvidim čo mi odpíše..dnes som už skoro dva litre vypila, a aj jednu alchemilku, juj ta mi moc nechuti ale ma sa pit teplna tak sa nutim, davam 3x denne a je super na sliznicu
@tinkatinulka Tú alchemiklu pijem aj ja tak dva litre som dnes ešte nedala no musím ťa dobehnúť idem si hneď naliať čaj fíha zaostávam. Ja zasa nemám problém ju piť .
@olivia31 no ja som ju kedisy as sladila, potom som docitala ze to eee, tak už aj naši doma vedia co je alchemilka, lebo mam doma 3 balíky na tento cyklus a verim že už ju nebudem musiet nikdy piť, my sušíme bylinky doma,ale lipu, podbel a atke a to mam moc rada
@tinkatinulka ono človek dá do seba čokoľvek keď je to treba ....no idem ja do obchodu potom sa večer ešte ozvem pa.
@olivia31 paa
@tinkatinulka pichana nasa, drzkam palce, nech to vyda do spravneho konaca 😀
@tinkatinulka
@olivia31 halooooooooooooooooooooooooooo, kde kto
baby moje, zas som si spravila traumu, pozrela som katalogy oriflamu a avonu, ochhh, vsetky malovatka by som brala, to je moja sialena choroba 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 , nikdy ich nemam dost 😀 , lebo si vzdy poviem, ved take este nemam 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@vafinka tu som ale len kukam sme u nasich a pred odchodom sme sa s drahym riadne pochytili..takže parada nalada 😠
@tinkatinulka nol fasa, a co ho tak nadchlo?
@tinkatinulka Ale no to čo len sa pekne ....no ja som tiež ako tiger to tie sk... hormóny 😒
@olivia31 Ja som bola v MT ale v Iscare 🙂
@lenocka004 a co vraveli?
@vafinka
@olivia31
@tinkatinulka Babeny robili ste si niekedy ovulacne testy? Ja to chcem vyskusat, lebo neviem zistit moju ovul. Myslite ze to moze pomoct?
@lenocka004 Ja som si ich robievala no nikdy to nepomohlo . No ale skús a uvidíš . Aha takže sme sa vidieť nemohli a ako si dopadla?.
@lenocka004
@lenocka004 no veru nerobila a ani tehu, tak neviem 😉
@vafinka Ze je vsetko OK a ze mozeme sexikovat veselo 🙂 Som sa bala ze budeme musiet drzat celibat po tom kyrete ale vraj je vsetko ako ma byt a nemusime vobec cakat. Sliznicu uz mam vysoku 14mm a ma mi prist aj ovulacia. Tak som si kupila testy a idem skusat testovat ci pride 🙂
@lenocka004 😀 😀 😀 , juj bude skakanicaaaa, ja ked som zacala citit ze je ovu, tak 5 dni sme po sebe skakali, tak sa uvidi, ma napadlo. ci by som mohla skusit test uz aj v pondelok, ked mi vychadza mrcha na stvrtok, ci by to cosi ukazalo. ci nie
@olivia31 No skusim, ale moc si od toho neslubujem.
@vafinka 🙂 Netestuj, radsej pockaj na termin mrchy a az potom. Tie testy malokedy zachytia tie zaciatky a budes zbytocne sklamana. Ja ak testujem tak v den mrchy a to som prvykrat mala len ducha, druhykrat boli silne dve ciatky.

@tinkatinulka Ahoj no u nás po slnku ani stopa zamračené .....nebojsa ona sa rozbehne ja som to tiež mala také .....aha takže krátky ja som to mala popletené no tak to budeme mať skoro rovnako aspoň tu nebudem sama ....už včera som pila ako divá a dnes pokračujem. Budeme si navzájom držať palce. 😉