icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
23. mar 2013

@lenocka004 ale ja som tak zvedava, a myslis, ze by mohlo cosi ukazat??

lenocka004
23. mar 2013

@vafinka Chapem, ze si zvedava aj ja som bola. Tak skus ale nebud smutna ked ti ukaza bielo, pretoze je to moc skoro. Vsak nakoniec si tych testov mozes kupit aj viac a testnut aj neskor. A kup si s velkou citlivostou.

vafinka
23. mar 2013

@lenocka004 ja viem, ze by som bola, ja si moc neslubujem uz som is to vhlave urovnala po tom vsetkom, ci bude ci nie, ja si pockam, a hadam sa dockam, mna teraz naviac trapi to, ze kde si najdem pracu, ako si prerobime a ci este splasit dajake zverstvo.

olivia31
23. mar 2013

@vafinka
@lenocka004 Dievčatá nerobte si žiadne testy budete len nešťastne z vlastnej skúsenosti ....ja som vždy bola potom nešťastná a sklamaná 😒 fakt len si počkajte

vafinka
23. mar 2013

@olivia31 asi mas pravdu, len ja sa bojim toho, ze by som mohla byt, zacala by som krvacat, a bolo by po parade, u nas boli potraty ako na beziacom pase, a ked mam tie mutacie krvy, tak by som to chcela podchytit co najskor

vafinka
23. mar 2013

@vafinka a vlastne po genetike, mame, ze moj je prenasacom chromozony 46xy, ak sa nemylim, to su problemy s krvou

lenocka004
23. mar 2013

@vafinka A co ti na to dali doktori? Beries nejake lieky?

vafinka
23. mar 2013

@lenocka004 nikto nic, iba v heliose, ze budetreba fraxiparin, a moj gyndac na to ze iba hmmmmmm

lenocka004
23. mar 2013

@vafinka Aha. Ti obycajni gyndosi nic nevedia. A to ten fraxiparin by si uz mala pichat, nie? Vraj sa to dava pred planovanim. Ja mam zas nejaku hustu krv tak mam jest anopyrin. Mozno ze to je pricina mojich potratov. To mi napisali aj v sprave. Tak som zvedava ci to teraz s anopyrinom vyjde. 😒

vafinka
23. mar 2013

@lenocka004 aj ja mam ten pocit obcas, rozmyslam, ze zmenim gyndaca, ale z toho dovodu ze nerobi to co by mal, ked citam, co ostatnym babam predpisu a ake im testy porobia, tak len ziram, ten moj nic ale ozaj nic nemoze, uz mam nervy na to, zevraj sa fraxin picha hned ako zisits ze si tehu, ci? no co ja uz viem, kazdy pise inac, pri ivf sa picha hned po opu, sa mi tak zda

olivia31
23. mar 2013

@vafinka
@lenocka004 Táto hláška je super ,, môj gyndoš iba hmmmmmm...Tí obyčajný gindoši nič nevedia " Som sa zasmiala 😀 ste super 😀

vafinka
23. mar 2013

@olivia31 oliv, si este nezazila, ver aj to sa deje 😀 😀 😀

olivia31
23. mar 2013

@vafinka Vieš čo zažila a včera ti teda poviem .....vojde dnu a doktor ruka ,, nóóóóó herpes to nevadí je to v poriadku " 😀 a ja ,, noooooo včera ráno som vstalá a bòl tam " .......bože nič mu neujde ty kokos .....ale vraj to je pri týchto liekoch normálné vraj to tie lieky zvyknú vyvolať ja nemá vam herpes 😒

vafinka
23. mar 2013

@olivia31 hm, ja furt vravim, ze je saman 😀

olivia31
23. mar 2013

@vafinka Ty nebuď naňho taká no no no ...... 😀

vafinka
23. mar 2013

@olivia31 oliv nehenvaj sa na mna, ale ja inak nemozem, neviem preco, aj by som bola milsia, ale srdco neda, hadam sa na mna za to nehnevas

olivia31
23. mar 2013

@vafinka Pozerám super film a sú tam dvaja krásny chlapíci mňam 😀

vafinka
23. mar 2013

@olivia31 a su aj chrumm???

olivia31
23. mar 2013

@vafinka Nie nehnevám každý ma právo na svoj názor .....mne zatiaľ nevadí ty máš naňho svoj názor ja ti to neberiem aj on je len človek beriem to tak 😉

lenocka004
23. mar 2013

@vafinka Ja konzultujem len s doktormi z Caru. Moja gyndacka aj ten gyndos pred nou mi nijak nepomohli skor poskodili. Sucasna gyndacka mi odporucila nerobit ziadne vysetrenia a nechat to na prirodu. No ale na prirode to je uz 8 rokov, a ona na to ze este mame cas. Krava, je to.

olivia31
23. mar 2013

@vafinka Ty a ako bohača tie hormóny a ešte ani chlapa doma nemám a ešte aj červená no na porazenie chrum chrum 😝

vafinka
23. mar 2013

@lenocka004 to ano a aj z korunou, ze iha. ja uz vcul nechodim do caru, ale ked si to tak vezmes, ze ked pojdes k 3 gyndacom, kazdy ti povie nieco ine

vafinka
23. mar 2013

@olivia31 no ked zajtra pride, tak bude rucne a strucne mojkanie 😀 , studena sprcha to do zajtra isti, 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
23. mar 2013

@olivia31 vies, mna hodne sklamal, ale to jsom ja, ano ja mam svoj nazor, a iny ako vzdy, ja som rada tou cieronou ovcouuuuu 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
23. mar 2013

@lenocka004 Krava je to a to riadna 😀 ....super večer sa bavím .....vieš čo aj ja si hlavu trieskam, že sme mohli skôr ísť do car ....my sa snažíme už siedmy rok

lenocka004
23. mar 2013

@vafinka No ved to.

vafinka
23. mar 2013

@olivia31 dnes nam ide karta 😀 , ale oliv to neber tak, zo zaciatku si myslis, ze si oki, ved co, potom po viac ako 2 rokoch cakania , si uz zacnes mysliet, ze asi neni cosi ok, a potom sa aj odhodlas do CAR, tak nezufaj, ved robis pre to vsetko co sa daaa, ved ty si nemohla vediet, ze si mala zrasty, ci? ved si nevydis do vnutra, tak sa netrap nad tym 😀

olivia31
23. mar 2013

@vafinka No toto vždy musíš byť iná ...........vieč to je super film mňam ....... 😀 😀 😀 😀 ....no a čo ten tvoj gde sa teda túla ?

vafinka
23. mar 2013

@lenocka004 a potom si vyber, jeden je taky, ako moj, ze hmmm, iny ti da mudre rady ako nechaj to tak, ved to pride a dalsieho to bude aj zaujmat a bude sa ti snazit pomoct. 😒

vafinka
23. mar 2013

@olivia31 este je u rodicov, neviem ked y mi pride. ale uz ma tu mrle ohlodavaju, ja viem, ze som ina a preto vzdy vycnievam z davu, obcas je to dobre a obcas nie, ved aj ty si kozorozec ako ja, mam svoju palicu a svoj nazor 😀 , no co so mnou, zadavit mna a hotovo 😀 😀 😀 😀 😀