Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka Chapem, ze si zvedava aj ja som bola. Tak skus ale nebud smutna ked ti ukaza bielo, pretoze je to moc skoro. Vsak nakoniec si tych testov mozes kupit aj viac a testnut aj neskor. A kup si s velkou citlivostou.
@lenocka004 ja viem, ze by som bola, ja si moc neslubujem uz som is to vhlave urovnala po tom vsetkom, ci bude ci nie, ja si pockam, a hadam sa dockam, mna teraz naviac trapi to, ze kde si najdem pracu, ako si prerobime a ci este splasit dajake zverstvo.
@vafinka
@lenocka004 Dievčatá nerobte si žiadne testy budete len nešťastne z vlastnej skúsenosti ....ja som vždy bola potom nešťastná a sklamaná 😒 fakt len si počkajte
@vafinka A co ti na to dali doktori? Beries nejake lieky?
@lenocka004 nikto nic, iba v heliose, ze budetreba fraxiparin, a moj gyndac na to ze iba hmmmmmm
@vafinka Aha. Ti obycajni gyndosi nic nevedia. A to ten fraxiparin by si uz mala pichat, nie? Vraj sa to dava pred planovanim. Ja mam zas nejaku hustu krv tak mam jest anopyrin. Mozno ze to je pricina mojich potratov. To mi napisali aj v sprave. Tak som zvedava ci to teraz s anopyrinom vyjde. 😒
@lenocka004 aj ja mam ten pocit obcas, rozmyslam, ze zmenim gyndaca, ale z toho dovodu ze nerobi to co by mal, ked citam, co ostatnym babam predpisu a ake im testy porobia, tak len ziram, ten moj nic ale ozaj nic nemoze, uz mam nervy na to, zevraj sa fraxin picha hned ako zisits ze si tehu, ci? no co ja uz viem, kazdy pise inac, pri ivf sa picha hned po opu, sa mi tak zda
@vafinka
@lenocka004 Táto hláška je super ,, môj gyndoš iba hmmmmmm...Tí obyčajný gindoši nič nevedia " Som sa zasmiala 😀 ste super 😀
@vafinka Vieš čo zažila a včera ti teda poviem .....vojde dnu a doktor ruka ,, nóóóóó herpes to nevadí je to v poriadku " 😀 a ja ,, noooooo včera ráno som vstalá a bòl tam " .......bože nič mu neujde ty kokos .....ale vraj to je pri týchto liekoch normálné vraj to tie lieky zvyknú vyvolať ja nemá vam herpes 😒
@vafinka Ja konzultujem len s doktormi z Caru. Moja gyndacka aj ten gyndos pred nou mi nijak nepomohli skor poskodili. Sucasna gyndacka mi odporucila nerobit ziadne vysetrenia a nechat to na prirodu. No ale na prirode to je uz 8 rokov, a ona na to ze este mame cas. Krava, je to.
@lenocka004 to ano a aj z korunou, ze iha. ja uz vcul nechodim do caru, ale ked si to tak vezmes, ze ked pojdes k 3 gyndacom, kazdy ti povie nieco ine
@lenocka004 Krava je to a to riadna 😀 ....super večer sa bavím .....vieš čo aj ja si hlavu trieskam, že sme mohli skôr ísť do car ....my sa snažíme už siedmy rok
@vafinka No ved to.
@olivia31 dnes nam ide karta 😀 , ale oliv to neber tak, zo zaciatku si myslis, ze si oki, ved co, potom po viac ako 2 rokoch cakania , si uz zacnes mysliet, ze asi neni cosi ok, a potom sa aj odhodlas do CAR, tak nezufaj, ved robis pre to vsetko co sa daaa, ved ty si nemohla vediet, ze si mala zrasty, ci? ved si nevydis do vnutra, tak sa netrap nad tym 😀
@lenocka004 a potom si vyber, jeden je taky, ako moj, ze hmmm, iny ti da mudre rady ako nechaj to tak, ved to pride a dalsieho to bude aj zaujmat a bude sa ti snazit pomoct. 😒

@lenocka004 ale ja som tak zvedava, a myslis, ze by mohlo cosi ukazat??