Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@lenocka004 uha, ty uz 8rokov?????
@lenocka004 No a môžem sa ťa opýtať aká si stará ja mám 32 a snažiť sme sa začali keď som mala 26 a nemyslím , že by to bolo neskoro ...čííí 😒
@vafinka Ano, ale 7 rokov nie tak intenzivne ako posledny rok. Mne zistili ze otehotniet mozem, len vzdy potratim a nikto nevie preco 😠
@olivia31 34
@lenocka004 No tak to sme skoro rovnako staré ......a čo vám odporučil doktor ?
@olivia31 Urobit vysetrenia Hematologiu, Genetiku. Genetika dopadla OK, a na hematologii mi zistili lepive trombocity a predpisali anopyrin. Teraz sa chystam na imunologiu tak uvidime co mi nieco zistia. Doktor povedal ze najskor nezistia nic, ze po tejto stranke som OK, ale ja to mienim absolvovat pre pokoj v dusi. Ja mam taky vnutorny pocit ze moze byt aj imunologicky problem ked to moje telo tie deti nechce.
@olivia31 Ty mas absolvovane tieto vysetrenia?
@lenocka004
@olivia31 byby moje, ako vidim, tak som najmladsia, my sa snazime 3,5 roka, ufff, som stena oproti vam dvom v tomto
a este ma napadlo, ze z najdrzejsou drzkou a najviac tu vyskakujem, drzana som 😀
@lenocka004 Genetiku mame .....no ja som nikdy nebola tehotná a genetika dopadla dobre ....inak na tu imunológiu určite choď ono to môže byť tak že máš silnú i imunitu a tvoje telo berie plod ako niečo cudzie . A ako si spokojná v Iscar ja som sa rozhodovala medzi Heliosom a Iscar . 😉
@vafinka Najmladsia a mozno budes najuspesnejsia 🙂 Mozno keby sme to intenzivne zacali riesit po prvych troch neuspesnch rokoch, bola by som uz mamina. No na druhej strane by som neprecestovala polku sveta 🙂 Akosi citim, ze to tak ako je, malo byt a ze teraz je ten cas riesit a poriesit 🙂
@lenocka004 super, konecne to niekot pomenoval tak, ako to aj ja citim, co ja viem ci budem, mne sa zda, ze sa mrchanove bolesti zacinaju ozyvat, tak nekdy priste, nevadi.ono to asi tak malo byt, aj ja chcem este cestovat ale chcem aj babo. chcem vela veci, len to nejde sklbit. uvidis, budes maminka, ked to pride tak to pride, a basta hotovo
@olivia31 Som velmi spokojna. Doktor Galo je uplne super co sa tyka odbornosti ako aj ludskeho pristupu. Ked tam neni tak ho zastupuje doktorka Gatova a ta je tiez skvela. Nemozem povedat nic zle na toto centrum. Maximalna spokojnost aj s ostatnymi clenmi timu. Nemenila by som 🙂
@lenocka004 ja si gala pamatam, tiez z heliosu, a co si myslis o nom ako lekarovi? dava vzdy nejake riesenia, ci napady?
@olivia31 Presne tak 🙂
@lenocka004 Gaťová bola v Heliose a už je v Iscar som nevedela 😒
@vafinka No dava napady, a co sa mi paci ze pocuva co hovorim a riesi to. Moc toho nenahovori, ale ked sa pytam vzdy odpovie a vysvetli mi. Len sa treba pytat.
@olivia31 No odisla z tadial, uz je nasa 🙂
@lenocka004 mne sa veru aj zdal byt taky malovravny, inak sa majte kocky moje ,zas zajtra, zachvilu pride polovicka, tak sa tesimmmmmmmmmmmmmmmmm, asi po nom skocim, dobru nocku cicusky moje
@olivia31
@vafinka Tak sa maj a moc ho neznic 🙂 Setri si ho aj na zajtra 🙂
@lenocka004
@olivia31
@tinkatinulka dobre ranko kocky moje 😀 😀 😀 😀

@olivia31 Tak vediem o rok. 🙂 v snazilkovani.