Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka Jej tak vitaj v klube ...tak predsa sa rozbehla 😀
Nápisem keď budeme doma 😉
@olivia31 mas mail 🙂 inak kontrola mi vychadza v RF vo velkonocnu nedelu alebo pondelok, zajtra tam budem volat kedy, stvrtok idem k mojej na sono 🙂
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky, no ked ste uz tak pekne rozbehnute, tak sa tesim, ze vam to konecne vyjde. mne to isto nevyslo. bo citim, ze sa mrcha dovali, neva.
@olivia31
@tinkatinulka dobre ranko zeny, coze coze? tu nik nie je???????
@vafinka Ahoj cica, tu som som si prave pichala 🙂
Inak vo fore RF sa roztrhla tehu vlna za posledný týždeň 😉 dneska idem na tu endokrynologiu do Martina
@tinkatinulka jaj, tak to zas sam tu na mk, cely den ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ , a o kolkjej prasis?
@vafinka idem až na obed
@tinkatinulka jaj ,tak supis, inak som aj ja zacala strikovat, svokra mi poslala dajake klbka, tak skusam a skusam, uz ma ruky bolia . a co ty, ako sa citis po tych konskych davkach?
@vafinka no dneska bolo tažke rano, skoro som sa pograckala..ale pijem pijem..
@tinkatinulka je ti tak zle? uha, nezabehnes na kontrolu, ci sa nezalievas?
@vafinka cikat chodim , na hrudi ziadne tlaky..tak pohoda 🙂 len som sa mala najest poriadne, šak teraz vykrmujem cele stado vajec 🙂 hihi a co ides robit? ja už jednu alchemilku vypitu mam idem este poupratovat, spracha a smer MT.
@tinkatinulka fuha, normalne si ma vylakala. ja idem prat, pozehlit, umyt riad a pustit kurky, a tak, co mi pride pod ruku, no a bola som este v obchode, ozaj moja, napis mi este raz ten odvar zo zihlavy, ze ako sa to ma robit, a na co vsetko to mozem pouzit,. inak rajcinky uz mam krasne, uz maju tak 7 cm na vysku 😀
@tinkatinulka a co povies na tie saty, lubia sa ti?
@vafinka no tie moje mrchy este len lezu von,a aj papriky su dake retardovane tento rok..som ich mala na zlom mieste tak mi treba ale u nas hore sa im dari ovela lepsie eln keny aj slniecko vybehlo bolo by lepsie, ale popripade moj ocino už ma krsna ako ty tak on mi dopestuje 🙂
@vafinka lubia, sak ty si ako srnka tak tebe pojdu 🙂 len sa v tom asi zle tancuje 😎
@tinkatinulka vies, uz som podobne raz mala na jednej svadbe a boli v pohode, a boli viac siroke na spodu so spodnickou, ale boli fajne, mne sa pacia, lebo su take ine a elegantne, ja ti dam ze srnka, mam co robit, aby som nou bola do svadby, 😀
@vafinka dr. písal, v nedelu ideme smer BRNO..juhu to bude zase výletík 🙂
@tinkatinulka no parada, tak sa tesim s tebou, som zvedava, ze ako ti posobia lietky, a to uz budes ktory den cyklu?
@vafinka to bude 9DC 🙂 jej neviem ale mam taky dobrý pocit z tohoto teraz..najskor sme sa drahym posekali ako puci, a teraz už len dobre
@tinkatinulka uha a uz ste udobreny?
@vafinka nooooo ano
co robkate kocky?ja sa tu pcham zeleninovym salatikom, dnes som chcela aj orbitrack tak na 10 min skusit ale ee, začali vaječníky pracovat..teda lavy už boli a to musim ešte asi dva tyzdne vydrzat
@olivia31 teš sa zajtra na martin, je tam kosa ako na severnom pole..vrrr.Pijes????
@tinkatinulka No tak sa poriadne oblečiem no aj sa teším aj bojím. Ako by som mohla zlepšiť kvalitu vajíčok ,alebo aby boli ok embrya . Chcem mať lepšie ako minule chcem chcem 😒 .

Kocky dnes prvá včela,225j Uha bolelo..od včera mrcha ide ako o život,uz aj paralen som dala..co nové?,