Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@lenocka004 diky, my sme to tak"planovali" si dat k narodkam darčeky
@vafinka 🙂 som sa pobavila. Kde na tie hlasky chodis 🙂
@lenocka004 No ja som ju trošku par dni predbehla no budeme skoro spolu tehu 😲
@lenocka004 neviem, mne tak obcas dajaka konina vypali 😀
baby ,ale postupne, hej? nech stiham aj sit aj strikovat pre vas, tak pekne po poriadku, 😀
@tinkatinulka Tak to pekne a bude to aj vianocny darcek 🙂 My vas s Vafi potom dobehneme. 🙂
@tinkatinulka 😀 😀 😀 ...jej to budú tie najkrajšie na sveteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😲
@vafinka No ja ked som bola tehu tak vzdy som cakala dvojicky. Tak ak vyjde budes mat co robit 🙂
@olivia31 baby, drzim palcoky 😀 , ozaj moc moc mocccc
@tinkatinulka
@lenocka004 tybrdo, ale neva, tesim sa, ale urobim vzdy neutralnu farbu, nech sa potom krpci v postielke netlcu, ze kto ma krajsie
@tinkatinulka A ty tu netukaj iba páči sa mi ale naštartuj tátoša a prídete spolu aj Vafinu cestou nalož hod ju do kufra a čakám vás 😀 😉 ok.
@vafinka No este ze tak 🙂
@olivia31 sak iba kukam co vy tu pisete..sa tu chvechnaaaam
@olivia31 a mas to tam 🙂 inak hackujem
@tinkatinulka Vafina boduje tu netrónfne nikto ta je to tu chŕli ako divá 😀 .
@tinkatinulka Čo mám tam a nechechoc sa dobre .....a ty zasa chceš byt naj naj naj šikovnejšia no teda . 😀
@olivia31 nie nie ale nie a nie dokoncit celenku..som to odlozila, nejde mi dnes
@tinkatinulka No ty zasa taká šikovná a dnes nič ja idem očistiť tie šaty svadobné a nech si ich berie ta het.

@olivia31 To ste s Tinkou takmer rovnako. 🙂 Tak nech ti to pichanie rychlo ubehne 🙂