icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olusam
27. mar 2013

@tinkatinulka dakujem za privitanie,super ze sa takto odreaguvate.... 🙂

olivia31
27. mar 2013

@marverka Nemali čo vkladať embrya nezvládli Pred kultiva. ☹

olivia31
27. mar 2013

@olusam Ahoj čo robkáš ja som bola dnes ešte u obvodného lekára na prevent. preh . a všetko je ok aj krv aj tlak no dnes sme pichli tú vyššiu dávku no uvidím čo sa bude diať lebo už cítim riadne vaječn. 😝

vafinka
27. mar 2013

@olivia31 no tu soom, boli sme v meste s mojim, ja to kaslem, z kazdy den ma bud ktosi zdube, ci cierny bod, ved ja to uz nemam kde pisat 😢 😀

vafinka
27. mar 2013

@tinkatinulka tinka, prosim adoptuj si ma, 😀 😀 😀

olivia31
27. mar 2013

@vafinka Nestresuj bolo v rámci srandy a čo ste boli na nákup ja som isla do Tes.. a som pokúpila ovocie a zeleninu a blbá som to niesla namala som auto šibnutá som.

vafinka
27. mar 2013

@olivia31 ano boli, aj my sme boli v tescu, po meste, a tak, a aj v nemocnici, uff, bolia ma nohy ako kona

olivia31
27. mar 2013

@vafinka No tak to si mala tiež riadny záber a ešte to blbé počasie .

vafinka
27. mar 2013

@olivia31 ved to, som dobita ale ozaj, keby vonku kosa nebola, inak skoda, ze si nevidela to co dnes my, bola vy si odpadla, nic nemam proti zenam vodickam, ale dnes ozaj, jedna tetka, katastorfa, pred nasimi ocami nabrala jednu pani, zozadu, nedivala sa vobec, skoro vpalila aj do na pri cuvani a potom nielen do nas, skoro nam oci vypadli, mala male auto a cuvala s nim ako s kamionom, no des, tak poviem toto som este nevidela.

marverka
27. mar 2013

@olivia31 ☹ ☹

tinkatinulka
autor
27. mar 2013

jičky už som doma a aj torta hotova, ale neni som moc spokojna lebo drahy mi do toho frflal.

olivia31
27. mar 2013

@marverka Ty nezufaj nebojsa bude dobre a to to bol t oj prví pokus

vafinka
27. mar 2013

@olivia31
@tinkatinulka ahojte zeny, tak uz aj ja mam dovarene, inak mam dajake recepty na bio hnojiva, tak vam potom napisem ich, 😀 , bo dnes som si kupila zahradkara a len a len som zirala 😀

mili78
27. mar 2013

@lenocka004 ....no najnovia verzia bola, ze prepichnut ju...lenze ja sa bojim, ze takymto stylom bude stale rast a rast a nakoniec skoncim pod nožom, lebo uz bude taka velka :(

mili78
27. mar 2013

@vafinka ...ja neviem moja, ja sa len bojim aby to nezaslo do takeho stadia, ze ma budu musiet zase rezat :(

mili78
27. mar 2013

@olivia31 ...Oli super, ty nosnica jedna 🙂) no vidis, som ti vravela, to nie je az taka velka, to je v pohode, ja ju uz mam raz taku velku

mili78
27. mar 2013

babulky mam vysledky z imuno....obaja s manzelom mame nizku hladinu vitaminu D3...ja som na tom o cosi lepsie, ale manzel total zle...a este mu nasli aj nejake protilatky proti spermiam :(( takze zbytocne vyhodene prachy za 2 ivfka 😢

olivia31
27. mar 2013

@mili78 Tak vás teda ani tam nepotešili a čo ďalej ? Budete mať nejakú liečbu?

olivia31
27. mar 2013

@mili78 No čo sa týka tej cysty uvidíme čo nám povedia znova v sobotu no dúfam, že to bude dobre. 😝

marverka
27. mar 2013
olivia31
27. mar 2013

@marverka Moja zlatá to si bola už 4 krát na ivf alebo na ket ?

mili78
27. mar 2013

@olivia31 ...no veru nepotesili...musime nasadit obaja vitamin D aspon na 3 mesiace a manzel musi ist k urologovi :( to bude najvacsi problem prehovorit ho :(
neboj, urcite bude vsetko ok, ani nemysli na tu cystu 🙂

tinkatinulka
autor
27. mar 2013

@mili78 ale apson zlatko viete co sa deje..daju mu prednison???

olivia31
27. mar 2013

@mili78 No tak to bude musieť ale však to nieje nič strašne pokukajú vyšetria a bude dobre .....no tak pekne papkať vitamín a bude dobre .....inak to je strašne však už máte to ho naozaj dosť stále niečo no, ale aspoň sa na to prišlo je hlavné.

marverka
27. mar 2013

@olivia31 ivf 1x, et 1x 1emb, 2xket 1emb, 1xket 2 emb. a este mam 2 v mrazaciku ale bola som v RF na konzultacii a mi doporucovali vkladat vzhladom na moj vek /38/ vkladat 2, a bola som aj u dr. doc. Tomasa a ten mi tiež doporucil vkladat 2, takze mam este na 1ketko, inak chodim do heliosu

olivia31
27. mar 2013

@marverka Bože zlatko tak toho máš už naozaj veľa za sebou to je strašne aj ti verím, že to po psychickej stránke je pre teba dosť a čo ti povedali v Heliose prečo sa to takto komplikuje ? A to stále skončí tak, že je to mimomaternicové ? Bože keby som mala moc tak každej pri čarujem dve deti .

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

Dobre ranko kocky,ja uz nemozem spavat,vajecniky pracuju na plne obrátky..dnes kontrola ale az poobede.dufam ze tam doktorka bude..

mili78
28. mar 2013

@tinkatinulka ...Tinus neviem co mu daju, vraj musi ist k urologovi, aby spravil podrobnejsie vysetrenie...lenze tam ja manzela nedostanem :((

@olivia31 ....moja to ho nepoznas, on mi tam nepojde :(( takze sme asi so vsetkym skoncili 😢

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@mili78 pocuj moj tiez nie a nie..dokonca po tomto druhom IVFku povedal ze konci ze radsej deti nebudeme mat a zrazu ked mu doktor vysvetloval pekne kludne tak pochopil že inak to nejde a musime obaja bojovat..pozri ked sa dokazal do poharika už par krát spravit tak to hadam ešte min raz zvladne..netlac nanho a možno sam uvedomí.chlapi su makky, my roztahujeme nohy na pockanie a oni z toho robia vedu

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka
@mili78
@olivia31
@marverka dobre ranko zienky, co riesite?