icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@vafinka ja papam varene vajka..tažoba na žaludku a už neviem čím by som to zatlacila

olivia31
28. mar 2013

@vafinka Dobré ráno fešanda. 😉

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@vafinka dneska dalšia konska davka už v brušku 😝

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@olivia31 žltý holub leti k tebe 🙂

olivia31
28. mar 2013

@tinkatinulka Ahoj a piješ dosť ja som si už dala raňajky do bruchá jednu do jednej str. druhú do druhej str. 😀 ....a idem tiéž niečo spapkať .

olivia31
28. mar 2013

@tinkatinulka Prečo práve žltý? 😒

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka
@olivia31
ahojte mojusky moje, no som rada, ze ste tu, mna priserne boli cele brucho, vcera vecer som pojedla kde co. a nechcite tie prdy co davam, strach, co sa mi deje. vrrrr. inak tinka, skrupinky z vajok nevyhadzuj, urob si z neho hnojivo na kvetinky, staci ked si das do vody luhovat na 2 tyzdne, a pak polievas balkovonove rastlinky, zevraj to najjjj na balkonove rastlinky, a do kedy budes pichat?
oliv a ty sa ako mas? ako ti je tiez po tych konskych davkach?

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka ale pred tym to mysis scedit 😀

vafinka
28. mar 2013

kocky co idete piect na velku noc? ja premyslam nad vencekami, plnenymi kosickami a metrovym kolacom. a aj cosi dajake pizove. bo to radsej ako sladke, ci dajte dajaky dobry napad

olivia31
28. mar 2013

@vafinka No zatiaľ v pohode žiadne vedľajšie reakcie....včera večer keď som si ľahla a ostalo telo v kľude tak som riadne cítila vaječníky a kríže. Dnes som si musela pichnúť sama fuj n zvládla som to .

olivia31
28. mar 2013

@vafinka No je tiež asi len niečo slané aj pizove budem aj ja a asi niečo sladké no Tinka by nám mohla dať tip.

vafinka
28. mar 2013

@olivia31 no fajn, ale setri sa, bo uz pojdes za chvilku do finale, tak labusky hore. no ja si aj dajake kolaciky namrazim, z toho co upecem, aby bolo do zasoby, ked pride necakana navsteva, bo to je v poslednej dobe viac nez dost. vies, nechcem ni moc eextra narocne. aby som sa s tym neondila zas cely den

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

juj kočky piect no neviem..my mame tu maxi tortu tak to budeme este dva tyzdne jest..teda ja nie ☹
ale chcela by som parizske rozky, pusinky, a mozno daco slane

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka hm, no ja este polistujem po casakoch, ze co tam najdem, ja mam este v zalohe budapestianske rezy, alebo take 3uholnikove, nazov vcul neviem, a este gastanove rezy, su vyborne, mnaaaaaam, tak asi to, uz som sa prave rozhodla, a ani to nie je moc narocne. a este vykutrem ze daco pizove

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@vafinka ty gazdinka 🙂 len pekne vypekaj 🙂

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 no diky brona, ty mas co hovorit, mna ked chytia raz za rok slina k peceniu, tak peciem, ale ked ju nemam, tak nepecem. 😀 , a co ides dnes?

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@vafinka ja pracujem ako drak..dnes mam dve prac. schodzky a gyndu

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@olivia31 poštár ti odpovie 😀

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka 😀 no tak praci zdar 😀

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@vafinka no musim musim..

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka no veru, aj ja si idem umyt okna a daco oprat, a dam si este jednu kavu, ledva vidim. 😉

mili78
28. mar 2013

@tinkatinulka ...moja keby islo len o to spravit sa do poharika, ale on sa boji bolesti, toho vysetrovania...povedal, ze on nikam nejde, ze on je v poriadku 😢

@vafinka ...ajoj Vafi...riesim, ze ako dostat muza k urologovi :D

vafinka
28. mar 2013

@mili78 jaj , no ty koky, my sme prvy krat na spg sli tam a aj mojho vystril, veru vyzeral vseli jak 😠 , ked odtial vysiel, ale potom mi povedal, aspon viem, ze to tam mam dole vsetko ok, . prezil to. ale dostal odo mna aj bolestne vo forme bocky, ale ked si vezmes, ze je to mensie zlo pre muza ako to. co si vsetko zena prezije pri ivf, no nie? nejak ho nabalachaj s tym, ze mu to tam dole presetri, ze ci je to tam ok, a ja neviem co este by som mu ja povedala. je to tazke s muzmi, lebo nie kazdy sa tak k tomu tak stavia.

olusam
28. mar 2013

@olivia31 ahoj,tak uz sa ti to krati.Mas uz interne vybavene?Ja som si od zaciatku pichala 225j,ale citila som ich az ku koncu.Bola som dnes u zenskej,pozrela ma,ze vseko ok,o tyz.opat na krv.Dnes si idem kupit ten Inofolic,tak som zvedava...🙂

olivia31
28. mar 2013

@olusam Ahoj ja som si ho chcela kúpiť no nemali ho v lekárni tak skúsim v Martine keď budem. Tak to je super a môžeš sa pripravovať na ďalší pokus . No ja idem v sobotu , ale ja už začínam cítiť tie vaječníky tak sa to tam už začína množiť a rásť presne takto som to cítila aj pred tým no uvidíme v sobotu. 🙂 Interne už mám v sobotu im to tam dám. Idem si uvariť alchem. čaj a niečo ukuchtiť.

olivia31
28. mar 2013

@mili78 Presne tak však už má niečo aj on za sebou tak vie približne čo mu budú robiť tak len nech sa dá vyšetriť. Keby musel to čo my tak čo by potom hovoril. Len ho pekne spracuj.

olivia31
28. mar 2013

@tinkatinulka Jej ja už viem juchúúúú sa teším a čo budem dlžná ? Ja sa ti budem musieť odvďačiť 😀 .Tak žltý holub no dobre. 🙂

lenocka004
28. mar 2013

@mili78 Neboj, prinajhorsom ti ju vyberu laparoskopicky. To je taky maly zakrok ani jazva ti neostane. A niekedy to zvyknu vyberat pri odbere vajicok. Neboj, doktori to maju isto pod kontrolou. 🙂

vafinka
28. mar 2013

kocky som tu , tak si idem dat obed, konecne som si sadla, ufff, okna orajbane, 😀