icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

Baby ten inofolic asi zabera,dr neviděla cysticky,uvidime ci v reprofite uvidia ..juj dá tesim..3 mesiace brania asi účinkování..pco tras sa!

mili78
28. mar 2013

@vafinka ...tak toto ked sa mi podari presvedcit ho, tak si poviem, ze som dobrá...davam tomu tak 1% sancu :(

@lenocka004 .... Leni mam za sebou 3 laparky, 2 laparotomie a kyret, uz mam cele brucho zjazvene :( preco sa mi ta svina nemoze prasknut sama :(((

@olivia31 ....no budem sa snazit, ale nedavam tomu sance :(

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka juchu akku mam ja len radost 😀

vafinka
28. mar 2013

@mili78 bude to boj na dlhe trate s muzskou jesitnostou 😉

olivia31
28. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá na varené manžel na ceste dom bol v Brne .....som si dala špenátovú polievočku čo som včera varila a dnes som guľáš je super pozývam vás 😀 .....Tinka to sú skvelé správy tak pekne napreduješ supiš pupiš. 😀

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@olivia31 nejak som z toho mimo..beriem to s rezervou lebo ona nema take supis sono ako v reprofite..ale bola moc spokojna len som sa aspon utvrdila že ten moj lavy vajecnik je samion a sak aj patricne boli

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

baby grilazky už sa chladia..skocte ku men na kavu aj kavicku z Dolce gusta vam spravíím &.-&ň

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka och ty provokaterka, mnáááááám, no veru, nebolo by od veci, no ja dnes aj bojim daco zjest, brusko ma boli stale. 😠

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@vafinka juj tak treba daco teplne na bruško prikladať a daj horucu sprchuuu

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka pravdu ti poviem, ze sa bojim co i len daco zjest, ze to pojde zas von, davam si kofolu po troskach aby mi to ako tak preslo. ale uz je o cosi lepsie ako rano.

olivia31
28. mar 2013

@vafinka No ktovie čo si ty včera pojedla veď idú sviatky a ty sa takto doriadiš ....trdlo . 😀

vafinka
28. mar 2013

@olivia31 baby, normalny obed som mala vcera, vecer som zjedla zapekanu zemlu, teda co robil mm, a zapila strikom, a rano som myslela, ze sa zblaznim, a brucho ma boli este stale. vrrrrrrrrr, ved zajtra este cosi doma upracem, a pojdem pomalicky piect, ochhh, ale poviem pravdu, creva makaju za 5 vcul, vypijem vodu a makando grando.

olivia31
28. mar 2013

@vafinka Takže máš aj prehánky no to teda nieje bohviečo no a nemohlo ti uškodiť čosi s tej žemle alebo aj čevené výno to býva dosť ťažké na žalúdok .....a už máš menzes ? 😒

vafinka
28. mar 2013

@olivia31 no take obcasne, sfucane brucho...... take hnusne tlaky mam, kramuse este nedosli, ja som sa sekla s vypoctami, skor ich cakam v nedelu 😖

olivia31
28. mar 2013

@vafinka No a si aj zvracala ? Alebo len makando grando? 😀 😀 😀 Ja som si niečo dnes ušila takú jarnú výzdobu som si urobila od fotím a pošlem som mala dnes tvorivého ducha. 😀

vafinka
28. mar 2013

@olivia31 tycku so nedala iba makndo grando na wc. no som zvedava, uz dajjj, 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

baby ja som dneska sladkka podte sem, ved to nemozem papat sama 🙂

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka nooo daj si daj, az za nas 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@vafinka nemozem, každý gram navyše znižuje šance na úspech 😒

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka ale , co tam po tom, ze si das trosku sladkeho? neveriiim, ze by ti kusok sladkosti tak ublizil, ved vajciska su ok, neboj oni to zvladnu. inak ked som posielala v pondelok balik, myslite, ze uz ho ma dotycna?

sashulka
Odpoveď bola odstránená
vafinka
28. mar 2013

@sashulka nehnevaj sa, ale z ktorej planety si spadla? ty si kto aby si vravela take veci? si pan boh? my nemame na to narok? mam sa podla teba rozviest? moj manzel neni dajaka vec, ktoru len tak zmenim, zmizni odtialto s tvojim nazorom!!!!!

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@vafinka jasne mala by bat už na mieste..ved zasielka ide 48 hodin

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka bolo to posielane ako 2trieda, tak myslim, ze dotycna uz ma parenisko, teda dufam

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@vafinka jej ty si posielala parenisko???parada že si ho predala

sashulka
28. mar 2013

@vafinka no tak evidentne spolu nemate mt dieta, ak ho este nemate a ist proti prirode sa vam vrati...ak nie je chyba v tebe, ale v muzovi a vymenila by si ho za ineho, za chvilu si tehotna / bez pomoci...milion takychto pripadov okolo seba mam... a ja nie som pan boh, praveze to ini ludia sa snazia hrat na bohov a umelo plodit deti, co je chore a zvratene...v prirode toto neexistuje, to len ludia su schopni podstupovat vseliake drasticke hormonalne liecby a kadeco, ved to je choreeee...kupte si radsej psa alebo si najdite niekoho ineho, kto k vam bude kompaktibilny.

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka jasan, v piatok min, tyzden som dala na nte,a sobotu uz bolo fuc, teda predane a v pon, som ho uz posielala. 😀

vafinka
28. mar 2013

@sashulka pokial ty mas chlapa iba na to aby ta nabuchal, tvoj problem. ja som sa nevydavala iba pre to aby som rodila a nechala sa nabuchat, a mat na krku 10 deti, 😖 , hm? nepis sem ty sem nepatris.

olivia31
28. mar 2013

@vafinka To čo za blbca sem za sa zavítalo ? Fuj🙂 😠

@tinkatinulka

vafinka
28. mar 2013

@olivia31 neviem, co je to za intelektualku. ale toto tu uz dlho nebolo, co?