icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

babeny pohodička a s úsmevom 🙂

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 takto?

olivia31
28. mar 2013

@sashulka Ty si čo dovoľuješ nás tu urážať ....a to potom je ako možné keď žena otehotnie prirodzene a narodí sa jej choré dieťa to je ako že normálne to sa môže .....a je kopec detí po umelom oplodnení a sú zdravšie a krajšie ako tie čo privediete na svet vy dokonalé zdravé a plodne ženské. A Boh to chcela a dal nám tú možnosť a schopnosť mať deti pomocou umelého oplodnenia tak prečo nie nič na tom nieje .....a tak ako sa môže narodiť choré dieťa zdravej žene tak isto sa to môže , ale nemusí stať takej čo ich prirodzene nemôže mať. A ak si sama matkou tak sa modli aby tie tvoje deti boli v budúcnosti plodné a mohli mať deti. 😠

olivia31
28. mar 2013

@vafinka Akože nechápem či je normálna alebo sa len nudí. To už ani možné nieje , že môže niečo také sem napísať. Však ak sama má deti a má ich prirodzenou cestou to neznamená, že jej deti budú ma´t možnosť tiež by´t rodičmi . Chápeš to ja nie. 😠 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

vafinka
28. mar 2013

@olivia31 nie, lebo to ako keby jehovista pisal. no co, aj take su medzi nami, ked je pre nich iba chlap oplodnovac, no co uz, neviem co si mysliet o tychto ludoch, len raz ked bude riesit so svojou dcerou ci synom ivf, dufam, ze aj vtedy bude mat tieto svizno mudre nazory,

olivia31
28. mar 2013

@vafinka Vieš čo kašlať na ňu hlúpa je a taká aj ostane . 😀

olivia31
28. mar 2013

@vafinka No ty si teda riadna si aj okná umývala ja nie kašlem na to umyjem keď bude pekne . Ja som dnes tvorila a prala varila ....aj manžel už prišiel tak som šťastná ako blcha. 😀

vafinka
28. mar 2013

@olivia31 hej dala som sa dnes na to, vsetky som umyla okrem jedneho, to musim s mojim, lebo tam je zly pristup, musi ma podrzat na rebriku, inak som aj ja prekvapena, ze som umyla vsetky, lebo ja si to tak delim ze 1 polku a potom druhu. a aj prala som, noo pochval ma este, az ma hreje pri srdiecku 😀 😀 😀 😀 , juj tak muzicka si riadne vystiskaj,vybockaj

olivia31
28. mar 2013

@vafinka No chválim ťa moja šikovnica si ty ....no budeme sa muckať ešte asi môžme tak to využijem potom bude pôst.

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@vafinka prid aj sem umyt okna, mame 10 velkých a 8 malých

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@vafinka no šikovna si dnes bola 🙂

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 cooooo??? tak moc??????

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka aj umyvala aj kakala, aj vsetko, no toto??

tinkatinulka
autor
28. mar 2013

@vafinka nooo sak aj na pivniciach treba 🙂

vafinka
28. mar 2013

@tinkatinulka aj tam som bola umyt, 😀 😀 😀

olusam
28. mar 2013

@olivia31 to hadam neverim svojim ociam co ta zenska pise!!!!! 😠 To je ale "mudry"nazor!Dobre si jej dala. 😉

marverka
29. mar 2013

@olivia31 🙂 🙂

marverka
29. mar 2013

@vafinka @olivia31 @mili78
ja momentalne nic, len dumam, som fest chora aj horuckujem co u mna nebyva zvykom, vcera mi vyberali stehy, vôbec to nebolelo, a dr. mi povedal a aj dr. z RF mi to napisal ze male pozitivum na tom mojom MMT vidi a to ze moje telo je schopne prijat partnerovu spermiu.
a co sa tyka chlapov suhlasim... moj mi povedal ze uz ani posledne ketko nebude, ze ma nemoze vidiet ako sa trapim atd...ze zostane bez deti atd... tak som mu vysvetlila ze ci bude dalsia ivf tak to to mu v tejto naozaj neviem povedat, ale v mrazaku nic nemozeme predsa nechat

olivia31
29. mar 2013

@olusam No na to sa ani nič iné nedalo blbá koza je to .....inak v inej téme píše že keby sa jej nepodarilo mať prirodzene dieťa tak by išla na IVF , ale kedže už bábo má tak sa tu hrá na múdru a názor zmenila . 😠 No vieš aj taký to ľudia musia dýchať 😝

olivia31
29. mar 2013

@marverka Ahoj moja tak to ti želám skoré uzdravenie .....no neboj sa prejde nejaký čas a on svoje rozhodnutie zmení chlapi len potrebujú čas . 😉 -

olivia31
29. mar 2013

@marverka
@olusam
@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá to čo sa vonku deje sú vianoce ja som sa sekla a vajcia som povešala ....idem ja len tie vianočné ozdoby zobrať 😀 😀 😀 ......u nás sneží ako o život a napadlo asi 15 cm nového snehu......strašné ja už nechcem a zajtra smer Martin to bude cesta hrôza ☹

tinkatinulka
autor
29. mar 2013

@olivia31 ahoj moja no u nas to iste..hruza des, nedelu dufam že už bude cesta pojazdna.inak budem mat asi malo liekov tak idem kukat ut na nete. 😒

olivia31
29. mar 2013

@tinkatinulka No to je asi všade také počasie ....to fakt máš malo však tak kúpiš v nedeľu tam sa asi bude dať či.....a keď ti nejaká baba napíše, že má tak ti tiež len v utorok pošle?. 😒 práve som si pichla lieky a riadne cítim spodok brucha aj kríže a to chcem niečo upiecť no to bude des 😒 ešte si trosku poležím . 🙂

tinkatinulka
autor
29. mar 2013

@olivia31 ja uz mam pichnute co trebalo, auuu dneska bolelo a zo vcera mam modrinku..no jasne v nedelu si zoberiem od nich, oni malu svoje zasoby vsetkých druhov, keby som vedela popredu tak zozeniem lacnejsie ale ja potrebujem na stredu a to teraz cez sviatky neporiesim nikde, lebo naokolo baby co stimulovali maju po..doktor mi daval naposledy akoze do rezervy ale kedze zvysujeme davku tak to tak vyslo..ale sak asi len 450j mi bude treba-to su 6x75j.
len dufam že tam bude nas doktor, mam pre neho cokoladoveho zajaca 🙂

olivia31
29. mar 2013

@tinkatinulka Ty si riadna tak to aby som aj ja niečo dokt. zobrala hi hi hi ja upečiem dnes koláč tak im zoberiem.Presne tak oni tam musia mať ..... 😉Aj ja som si dnes pichla manžela som ne hala spať .....teraz ideme ešte autom na nákup lebo ja už nemôžem nič ťažké .......no som ja len zvedavá čo tam bude .

vafinka
29. mar 2013

@marverka
@tinkatinulka
@olivia31
@olusam dobre ranko zienky, plne snehu, rozmyslam, ci idem este stromcek vytrepat a ozdobit, ved takto budem mat vianoce cely rok 😀

vafinka
29. mar 2013

@olivia31 oliv vedsa setri, no my kebyze chceme niekam ist, tak sa najprv musime vyhrabat, a to doslovne. a moje umyte okna, achhh, mozem zas, to som dlho nevidela. aby mi po oknach voda tiekla 😠 😠 😠 😠

vafinka
29. mar 2013

@olivia31 oliv a ako zistis, kde ta sashula vystupovala v inych temach, ako sa to da? vidis aka je to vasilica premudrela. no nie?

vafinka
29. mar 2013

@tinkatinulka tinka aj ty, uz nozmo lezmo, davaj si bacha na seba, ved uz iba par injekcii a mas to za sebou 😀

olusam
29. mar 2013

Caute zienky,my sme sa s muzikom uz vonku vygulovali 😎 teraz normalne mam problem,ci idem piect medovniky,alebo co bude vhodne na tento cas.Inak ta zenska ma teda nasrala!!!! 😠 😠
@vafinka
@marverka
@tinkatinulka
@olivia31