Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@evagy ahoj, jasne pridaj sa kk nám..
olivia31 a ja prave stimulujeme a zvyšné kočky oddychuju od tohto kolobehu 🙂
@tinkatinulka jej stimuluješ tak držím palčeky.. my až v máji budeme
@evagy no bojujeme ako draci 🙂 sme si už nieky pisali..naše druhe IVfko skoncilo bez vkladu
@vafinka ty si to od toho aby si nas rozveselovala pomedzi injekcie a potom ta nakazime tehu virusom
@tinkatinulka takže teraz máte tretie? no do tretice všetko dobré dopadne..
@tinkatinulka kolko si mala vajok a embryjok po druhé??
@vafinka
@tinkatinulka moj pomocnik je manzelik,ked sa mu chce,vsetko vie,aj ked som bola po vklade...joooj,to bolo radosti 😀
Tinka,ja mam v sebe uz cukruuu,uz aj mne by sa zisla dieta,ale skor sa musim opat dokopat k cviceniu.
@tinkatinulka no to dufam ,ze to tak bude, a ze nebude skromne a cosi aj mne poslete
@olusam cvicenie je super,mi chyba teraz keď nemozem..mojzisivej Skus je to super
@evagy mala som 3 vajka,iba jedno embryo ale to sa od zaciatku pomaly rozbiehalo a po PK už nenapredovalo..nevkladali sme malo iba 5 buniek ☹
@olusam a už planujes ist po nanuky? tam sme sa nikdy nedopracovali 😖
@tinkatinulka tak to je podobné ako u nás 7 vajok 1 embryo a nevyvíjalo sa tak sa nič nekonalo, ideme na druhý pokus a dúfam že už to bude lepšie..
Caute baby chcem sa spytat transfer som mala 9.2 ale stale mam prazdny gestacny vak bez zarodocnych struktur, ale hcg sa zvysuje naposledy som mala 44 129 a vacok sa zvacsil o 3mm, dr, v care mi nakazala vysadit utros. tak som prehovorila mojho dr, aby sme pockali aspon do pondelka v utorok ma poslal do nemocnice na kyretaz s anembryomolou a v nemocnici mi spravil utz a vysetrenia ale primar ma poslal domou s tym ze ked sa hcg zvysuje a nemam bolesti a nespinim tak ma cistit nebude tak teraz kazdy 3 den chodim na kontroly nemate nahodou s takymto skusesnosti? podla pm som 9tt a podla utz 6+5 dakujem
@denulka85 myslaj keď to zniecudně ale Skus este iného doktora,ak tam nieje srdiecko tak co najskor který hrozí ti otrava krvy
@tinkatinulka dr, v care nakazala cistenie cez tel co ma ani nevidela moj dr. je uz zo mna zufaly tak a primar zas toto napisal do spravy ze chce cakaciu dobu uz sa nevyznam a mala by som mat uz bolesti nie?
@denulka85 bolesti nemusíš mať,ja som az 4 dni po vy sadeni liekov začala krvacat..
@tinkatinulka tak hadam vie co robi primar nie? utros beriem aj dalej
@denulka85 a v ktorej nemocnici?
@tinkatinulka n.zamky
@denulka85 a neskusis ist inam?
@tinkatinulka uz nie, stale iny dr iny koment k tomu pockam ako sa to vyvinie nechcem aby sa uz tolky vo mne hrabali

@vafinka my sme si už tuším písali nie? tiež sa chystáš na ivf?