icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
30. mar 2013

@olusam
@tinkatinulka
@vafinkadievčatá už sme doma všetko v poriadku v utorok kontrola a štvrtok , alebo piatok odber podrobnosti napíšem iddem na počítač ba ten to tablet je na nič.

tinkatinulka
autor
30. mar 2013

@olivia31 my ideme zachvilku hajat lebo vstavame o 04.00 kedze sa posuva cas ☹ a ma snezit takze krasna cesta pred nami..kuknem este v posteli na tie tvoje :miery:aby som vedela porovnat zajtra aj na PICSi som zvedava

vafinka
30. mar 2013

@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky, no uz som tu, ja viem aj dnes som zanedbala, prisla mi necakana navsteva, no oliv supis, mam radost, kolko je folikov?

vafinka
30. mar 2013

@evagy no ano, dufam, ze sa zadari normalne, len dufam, ze uz nebudem musiet navstivit car, ☹

olivia31
30. mar 2013

@vafinka No je ich tam kopec bude dobrá úroda bude ich približne tak ako aj pri prvom IVF ....vieš u mňa nie asi problém v počte no v kvalite tak teraz musím ísť na kvalitu kvantita už je 😀

vafinka
30. mar 2013

@olivia31 no mam radost, bodaj by boli aj na zamrazenie, tak vcul leharo kemping 😀

tinkatinulka
autor
30. mar 2013

@olivia31 tak len pekne oddychuj aby pekne dozreli ako maju 🙂

olivia31
30. mar 2013

@tinkatinulka Jej moja ja som taká unavená bo mi sme potom ostali v BB a boli sme u kamoški na návšteve potešila som sa jej detičkami aj plač bol keď sme išli dom. nechceli nás pustiť . Tak mi bolo ľúto malého som ho vybozkávala . No zajtra ti budem držať palce. Cesty boli v pohode dalo sa.

tinkatinulka
autor
30. mar 2013

@olivia31 papa

olivia31
30. mar 2013

@vafinka No ja som už aj denes na návšteve len tak pohodička ležmo už je to náročné každý pohyb cítim už je toho veľa tak to cítiť .
@tinkatinulka Šťastnú cestu tuj tuj tuj nech sú dobré výsledky u lekára držím palce najviac ako viem. 😲

vafinka
30. mar 2013

@olivia31 ja so mtiez dobita, piekla som dva druhy kolacov a zajtra este urobim slane. a basta, koncim, mam dost. no viem, ze ta boli ale uz iba par dni a su vonku vajciaci 😀

mili78
31. mar 2013

ahojte babule 🙂 Tinus aj ja drzim palce, aj tebe Oli samozrejme 😀 tak som ja zvedava ktora bude prva tehu 🙂 mame tu jar, vsetko sa prebúdza, tak hadam uz konecne aj ta motyka vystrelí 😀

olusam
31. mar 2013

@tinkatinulka ja som mala na plane ist hned,ale zial mala som krv pozitivnu,tak musim cakat na dalsi cyklus.Prve ivf som bola aj ja bez vkladu,tak teraz verim ze z tych 7mrazakov sa niektory uchyti 🙂 Ako to tentokrat ti idembude dobra uroda?

olusam
31. mar 2013

@olivia31 no super super,tesim sa s tebou 😉 uz to tentokrat sa vydari na 100% ,potom aj nam ostatnym a budeme si vymienat mamickovske rady 🙂

olivia31
31. mar 2013

@olusam Ahoj no dúfam a pevne verím, že budeš mať pravdu ....ozvem sa večer ideme na obed svokra nás pozvala pa večer pokecáme . 😉

olusam
31. mar 2013

@olivia31 ok a setri sa,pa

zuzu1122
31. mar 2013

ahojte dievcata, presla som viacerymi clankami na nete, no nikde som nenasla odpoved... mame s manzelom podstupit 2 IVF soft... stimulovala som len clostilom... vzhladom na to, ze som mala na 10 DC vajicka (bolo ich 6) roznych velkosti od 9 - 22 mm tak mi doktor stopol cyklus a teraz musime cakat do dalsieho mesiaca... moja otazka znie: kedze mi budu postupne dozrievat vajicka, ked budeme mat s mm sex, oplodni sa to najzrelsie a co potom? co v pripade, ze budeme sexovat aj dalsie dni? skratka je mozne aby sa oplodnilo aj dalsie vajicko uz po oplodneni jedneho? cize je mozne oplodnenie dvoch a viac vajicok v rozmedzi povedzme troch dni?

tinkatinulka
autor
31. mar 2013

@zuzu1122 preco stop cyklus???chodis do RF ze ? a ku komu?

zuzu1122
31. mar 2013

@tinkatinulka ku machacovi... no bola som u svojho gynekologa a ten mi kontroloval folikuly... vypisal mi spravu, tak som ju oskenovala a poslala machacovi mailom... odpisal mi, ze sa mu to nejak nepaci, ze su kazdy inej velkosti a ze navrhuje stopnut cyklus...

tinkatinulka
autor
31. mar 2013

@zuzu1122 aj ja k němu,myslím ze keď dojde k ovulacii tak zvysne foliky uz nedozreju.

zuzu1122
31. mar 2013

@tinkatinulka takze dozreje a praskne len jeden folikul a ostatne zaniknu... totiz, ja som mala jeden 22 mm a jeden 18 mm a to ostatne boli 9, 11, 13 a 14 mm... totiz mam obavy ak to naaahodou vyjde, aby sa neoplodnili dve vajicka...

tinkatinulka
autor
31. mar 2013

@zuzu1122 bolí by dvojčata dvojvajecne..málo pravdepodobné by to bolo

zuzu1122
31. mar 2013

@tinkatinulka tak toho sa prave bojim... to si ja nemozem dovolit mat naraz dve....

olivia31
31. mar 2013

@zuzu1122 Nie keď sa oplodní vajíčko už na ďalšie dni sa nemôže stať aby sa ti oplodnilo ďalšie to je veľmi mala pravdepodobnosť .

olivia31
31. mar 2013

@tinkatinulka Ahoj kočka tak ako ?

olivia31
31. mar 2013

@vafinka No a kde je to odborní dozor hmmmmmm.

zuzu1122
31. mar 2013

@olivia31 mozno to bola blba otazka, ale nikde som nenasla o tom info a ztaujimalo ma to. velmi pekne dakujem za odpoved

olivia31
31. mar 2013

@zuzu1122 Nie prečo nebola však sa stáva , že sa narodia aj dvojvaječne dvoj. no ono to je málo kedy podľa mňa sa nemusíš báť.

tinkatinulka
autor
31. mar 2013

@olivia31 drichmem v postely..ty co robis? Poslala som ti mail

zuzu1122
31. mar 2013

@olivia31 ok, este raz vdaka. sa mi ulavilo 🙂