Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 my ideme zachvilku hajat lebo vstavame o 04.00 kedze sa posuva cas ☹ a ma snezit takze krasna cesta pred nami..kuknem este v posteli na tie tvoje :miery:aby som vedela porovnat zajtra aj na PICSi som zvedava
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky, no uz som tu, ja viem aj dnes som zanedbala, prisla mi necakana navsteva, no oliv supis, mam radost, kolko je folikov?
@olivia31 tak len pekne oddychuj aby pekne dozreli ako maju 🙂
@tinkatinulka Jej moja ja som taká unavená bo mi sme potom ostali v BB a boli sme u kamoški na návšteve potešila som sa jej detičkami aj plač bol keď sme išli dom. nechceli nás pustiť . Tak mi bolo ľúto malého som ho vybozkávala . No zajtra ti budem držať palce. Cesty boli v pohode dalo sa.
@olivia31 papa
@vafinka No ja som už aj denes na návšteve len tak pohodička ležmo už je to náročné každý pohyb cítim už je toho veľa tak to cítiť .
@tinkatinulka Šťastnú cestu tuj tuj tuj nech sú dobré výsledky u lekára držím palce najviac ako viem. 😲
ahojte babule 🙂 Tinus aj ja drzim palce, aj tebe Oli samozrejme 😀 tak som ja zvedava ktora bude prva tehu 🙂 mame tu jar, vsetko sa prebúdza, tak hadam uz konecne aj ta motyka vystrelí 😀
@tinkatinulka ja som mala na plane ist hned,ale zial mala som krv pozitivnu,tak musim cakat na dalsi cyklus.Prve ivf som bola aj ja bez vkladu,tak teraz verim ze z tych 7mrazakov sa niektory uchyti 🙂 Ako to tentokrat ti idembude dobra uroda?
ahojte dievcata, presla som viacerymi clankami na nete, no nikde som nenasla odpoved... mame s manzelom podstupit 2 IVF soft... stimulovala som len clostilom... vzhladom na to, ze som mala na 10 DC vajicka (bolo ich 6) roznych velkosti od 9 - 22 mm tak mi doktor stopol cyklus a teraz musime cakat do dalsieho mesiaca... moja otazka znie: kedze mi budu postupne dozrievat vajicka, ked budeme mat s mm sex, oplodni sa to najzrelsie a co potom? co v pripade, ze budeme sexovat aj dalsie dni? skratka je mozne aby sa oplodnilo aj dalsie vajicko uz po oplodneni jedneho? cize je mozne oplodnenie dvoch a viac vajicok v rozmedzi povedzme troch dni?
@zuzu1122 preco stop cyklus???chodis do RF ze ? a ku komu?
@tinkatinulka ku machacovi... no bola som u svojho gynekologa a ten mi kontroloval folikuly... vypisal mi spravu, tak som ju oskenovala a poslala machacovi mailom... odpisal mi, ze sa mu to nejak nepaci, ze su kazdy inej velkosti a ze navrhuje stopnut cyklus...
@zuzu1122 aj ja k němu,myslím ze keď dojde k ovulacii tak zvysne foliky uz nedozreju.
@tinkatinulka takze dozreje a praskne len jeden folikul a ostatne zaniknu... totiz, ja som mala jeden 22 mm a jeden 18 mm a to ostatne boli 9, 11, 13 a 14 mm... totiz mam obavy ak to naaahodou vyjde, aby sa neoplodnili dve vajicka...
@zuzu1122 bolí by dvojčata dvojvajecne..málo pravdepodobné by to bolo
@tinkatinulka tak toho sa prave bojim... to si ja nemozem dovolit mat naraz dve....
@tinkatinulka Ahoj kočka tak ako ?
@olivia31 drichmem v postely..ty co robis? Poslala som ti mail

@olusam
@tinkatinulka
@vafinkadievčatá už sme doma všetko v poriadku v utorok kontrola a štvrtok , alebo piatok odber podrobnosti napíšem iddem na počítač ba ten to tablet je na nič.