Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka však som ti odpovedala nedošlo? No ja som mala návštevu a musela som riadiť mňa porazí niekto nevie ako sa má stolovať a močiť do záchodovej misy 😠 😠 😠 takže som musela riadiť hrôza .....no a teraz oddychujem na gauči a nič nerobím až do štvrtku no svokra mi navarila rezne, polievku, šalát no ten teraz ja nejem ale bude pre manžela aj koláče mi nabalila tak super. Bolí ma bruško už riadne cítim . ☹ Aj brucho mám ako v 3 mesiaci.
@olivia31 podobně,je tu neporiadok ale som neschopná upratovat,u nás bude odběr asi az neděli..takze este tyzden vegetujem..inak stále tu snezi
@tinkatinulka No aj v telke dávali že v Blave aj v Čechách sneží .......no tak to ešte pekne narastú neboj ...no ja som musela mňa išlo poraziť .....fuj strašné.Hlavne že mamička karhá svoje deti aby papkali nad tanierikom a ona sama si ho nezoberie 😒
@tinkatinulka no teda , to co je dnes vonku????
@tinkatinulka ahoj mojo, no ako, ako dopadla dnes kontrola? ako to vyzera? inak, preco pises aj po cesky?
@vafinka ahoj mne mobil sibne v češtině..kontrola oki len foliky este malé,utorok kontrola.
@tinkatinulka a kolko ich mas zatial?
@olivia31 prsicka jak v 20 napnute 😀
kocky, no na chvilu sa odlucim, idem cosi porobit, paaaaa zatial
@tinkatinulka
@vafinka No tak to aj 20 môže závidieť jej len keby mi také ostali 😒 ....som inak riadne unavená už je to ku koncu riadne náročné aj sa snažím veľa piť no je to teraz horšie cez to leto to bolo jednoduchšie
@olivia31 asi sa aj viac snažíme pristupovat s respektom k tomu,sranda to neni..toto posledne je pre mňa najunavnejsie som ako kojenec..ale foliky potřebuju hlavne klud.oddych.vodu.
@olivia31 picsi nam odporucaju 😉
@mili78 My sa na imuno chystame tiez, hoci doktor povedal ze je to zbytocne. Ked je imunitny problem, da sa s tym nieco robit? Co ti povedali? Ako dlho sa snazite i mimi?
@tinkatinulka Presne tak a to to je najdôležitejšie obdobie tento koniec ja dnes len veget a ako som písala až do štvrtku jasom tiež taká unavená aj to počasie je des aj tie lieky asi to robia a aj to že to telo vyčerpáva keď tie naše vaječníky musia tak pracovať .....nechce sa mi ani pohnúť môj pohyb je len ten keď sa idem napiť a na wc. 😀
@tinkatinulka Tak ako aj nám a čo dáte? my áno už to aj do papierov napísala skúsime všetko čo môže pomôcť ..... 😲 😲 😲
@lenocka004 Ahoj ako sviatkuješ ?
@olivia31 Total relax. V piatok som trochu upratovala, vcera veget, dnes sme boli u nasich a zajtra dame mozna nejaky vyletik. Inak upratovanie a pecenie som tento rok trochu odflakla, ale nikomu to neva. A ty ako?
@olivia31 my to utorok definitivne dohodneme u našeho dr,ale chlalili si to v rf.no pohybujeme sa podobně,nech aj tanky padajju

@olivia31
@tinkatinulka tu som, zienky moje, aj my sme boli prec, tiez idem si lahnut a pak pokracovat v praci co ma este caka doma 😀