icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
6. apr 2013

@lenocka004 no ja radšej nechcem plánovať no asi jedno 😒

tinkatinulka
autor
6. apr 2013

@olivia31 nebut labut a daj dve ked sa na to citiš 🙂 neboj budes mat aj na mrazenie
ale pocula som ze v Heliku najnovsie nechu davat dve

olivia31
6. apr 2013

@tinkatinulka no takto ja som povedala embryolo. že ak nám ostanú dve embrya tak ja to druhé mraziť nedám je to zbytočné lebo za tie peniaze mi nikto nezaručí, že sa to jedno embryo rozmrazí a bude vklad no , ale ak nám ostane viac teoretická úvaha tak dáme len jedno .....nebudem labuť no uvidíme aká bude situácia ...tak že tak 😉

olivia31
6. apr 2013

@tinkatinulka bola som sa dať ostrihať som kočka 😀 ....aby sa tie moje detičky nezľakli 😉

tinkatinulka
autor
6. apr 2013

😉 @olivia31 supis stoj si za svojim nazorom 😉
ako sa citis?injekcie zaberaju?

tinkatinulka
autor
6. apr 2013

@olivia31 supeeer budes krasna mamina

olivia31
6. apr 2013

@tinkatinulka inak som si teraz dala decko červeného 😀

olivia31
6. apr 2013

@tinkatinulka asi ano no mňa to ešte pobolieva keď sa skrčím alebo keď cítim plný mechúr aj v krížoch to trošku cítim no oproti štvrtku 😒 pôjdem v pondelok si dať skontrolovať moč

tinkatinulka
autor
6. apr 2013

@olivia31 ja popijam ruzove 😝

olivia31
6. apr 2013

@tinkatinulka Ďakujem pekne....mňa tam občas aj popichá aj teraz aj ty to ešte cítiš ?

tinkatinulka
autor
6. apr 2013

@olivia31 mala by si ist k svojej gynde na sono cez brucho ci tam neni voda..ak sa ti da
ja skoro nic nerobim ani neberem tazke veci tak celkom oki, ale v lezme to je horsie 😒

olivia31
6. apr 2013

@tinkatinulka tak na zdravie 😀 ......

olivia31
6. apr 2013

@tinkatinulka ani ja nič nedvíham .....no a pred v kladom mi to nebudú kontrolovať......sa mi nechce tam trieskať ☹

tinkatinulka
autor
6. apr 2013

@olivia31 pred vkladom ti asi budu robit sono si myslim že prave preto že to mas aj v papieroch tak sa na teba kuknu ale papkaj vela bielkovín

olivia31
6. apr 2013

@tinkatinulka vieš čo ja rozmýšľam či to aj tá cysta nespôsobila.

olivia31
6. apr 2013

@tinkatinulka veď papkám som si ráno dala syr na obed kuracie mäso a poobede detskú krupicu snažím sa zajtra si urobím vajíčka .

tinkatinulka
autor
6. apr 2013

@olivia31 supis skoro ako ja..len papkaj pekne
no ta cysta si zila svoj zivot tak aj to mohlo k tomu pomoct

lenocka004
6. apr 2013

@tinkatinulka No tak to je fajn 🙂 My popijame cervene vinko, ruzove mename. Ale aj ruzove nam chuti, no moje oblubene je cervene portske 🙂

lenocka004
6. apr 2013

@olivia31 Mne doktor v Care povedal, ze po vklade je potom treba jest vela ovocia a zeleniny.

vafinka
7. apr 2013

@olivia31 ahoooj, ako???, ako sa dari vajciskam?

olivia31
8. apr 2013

@vafinka Ahoj vafi prajem ti krásny jarný a hlavne slneční deň super hneď sa inak cítim

vafinka
8. apr 2013

@olivia31 jej ,dakujem, noo ja som uz pobehala po vonku po slniecku, a veru aj mne je hned krajsie 😀 😀 😀 😀

olivia31
8. apr 2013

@vafinka teraz som došla bola som si dať pichnúť poslednú včelu do zad.. a kamoška ma nechcela pustiť tak sme lvákai 3 hod aj jesť som musela a doma prádlo samo naskáče na šnúry 😀 hlavne , že som už v pohode už ma ani to brucho nebolí nech je už ráno 8 hod 😀

vafinka
8. apr 2013

@olivia31 😀 no supis, ja som cosi popresadzala, a este ma riadna kopa caka, vrrrrr, musela som si uz dat pre dnesok pauzu. 😀

olivia31
8. apr 2013

@vafinka šikuľa jedna no super je dne že 😀 tinka tá už od dnes budú traja 😀 ešte asi cestujú 🙂

vafinka
8. apr 2013

@olivia31 neboj, isto ich bude zopar velmi dobrych, a aj sa cosi pomrazi, nemaj bobka 🙂

vafinka
8. apr 2013

@olivia31 no nechcci ako som pri tom nadavala. ze ja koza naco mi je tolko toho 😒

olivia31
8. apr 2013

@vafinka A čo si presádzala ?

vafinka
8. apr 2013

@olivia31 juj, muskatiky, a to ani polovicu som este nepresadila, nechci, 😠 😠 😠 😠 😠

olivia31
8. apr 2013

@vafinka jej tak pošli .....ja ešte nič nemám musím niečo kúpiť ...tie čo som zasiala tie nezišli ☹