Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 nebut labut a daj dve ked sa na to citiš 🙂 neboj budes mat aj na mrazenie
ale pocula som ze v Heliku najnovsie nechu davat dve
@tinkatinulka no takto ja som povedala embryolo. že ak nám ostanú dve embrya tak ja to druhé mraziť nedám je to zbytočné lebo za tie peniaze mi nikto nezaručí, že sa to jedno embryo rozmrazí a bude vklad no , ale ak nám ostane viac teoretická úvaha tak dáme len jedno .....nebudem labuť no uvidíme aká bude situácia ...tak že tak 😉
@tinkatinulka bola som sa dať ostrihať som kočka 😀 ....aby sa tie moje detičky nezľakli 😉
😉 @olivia31 supis stoj si za svojim nazorom 😉
ako sa citis?injekcie zaberaju?
@olivia31 supeeer budes krasna mamina
@tinkatinulka inak som si teraz dala decko červeného 😀
@tinkatinulka asi ano no mňa to ešte pobolieva keď sa skrčím alebo keď cítim plný mechúr aj v krížoch to trošku cítim no oproti štvrtku 😒 pôjdem v pondelok si dať skontrolovať moč
@olivia31 ja popijam ruzove 😝
@tinkatinulka Ďakujem pekne....mňa tam občas aj popichá aj teraz aj ty to ešte cítiš ?
@olivia31 mala by si ist k svojej gynde na sono cez brucho ci tam neni voda..ak sa ti da
ja skoro nic nerobim ani neberem tazke veci tak celkom oki, ale v lezme to je horsie 😒
@tinkatinulka tak na zdravie 😀 ......
@tinkatinulka ani ja nič nedvíham .....no a pred v kladom mi to nebudú kontrolovať......sa mi nechce tam trieskať ☹
@olivia31 pred vkladom ti asi budu robit sono si myslim že prave preto že to mas aj v papieroch tak sa na teba kuknu ale papkaj vela bielkovín
@tinkatinulka vieš čo ja rozmýšľam či to aj tá cysta nespôsobila.
@tinkatinulka veď papkám som si ráno dala syr na obed kuracie mäso a poobede detskú krupicu snažím sa zajtra si urobím vajíčka .
@olivia31 supis skoro ako ja..len papkaj pekne
no ta cysta si zila svoj zivot tak aj to mohlo k tomu pomoct
@tinkatinulka No tak to je fajn 🙂 My popijame cervene vinko, ruzove mename. Ale aj ruzove nam chuti, no moje oblubene je cervene portske 🙂
@olivia31 Mne doktor v Care povedal, ze po vklade je potom treba jest vela ovocia a zeleniny.

@lenocka004 no ja radšej nechcem plánovať no asi jedno 😒