Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@kostickabonnie to znamena,ze vsetko chce svoj cas a co sa ma stat,to sa stane.No co uz,kazdy mame svoj vlastny osud a verim ze kazdej z nas sa to raz podari!!!!!! 🙂 Drzim ti palce a nech ten cas rychlo plynie 😉
@olivia31 No to vie nastvat riadne. 😠 Myslim, ze ked to nakoniec tej zene dojde co urobila, bude ju to veeelmi trapit. A uz z tym mozno nebude moc nic robit, lebo bude neskoro. Kamaratka tak prisla k babatku. Bolo z hniezda zachrany a teraz je to uz pekny asi 4 rocny chlapcek 🙂
@olivia31 Ja verim, ze toto jedno je to prave. 🙂 No a niektore embryjka sa vyvijaju pomalsie to nevadi, niekedy su prave tie kvalitnejsie. Tak nech teda zajtra nejaky dalsi bojovnici pribudnu, drzim moc palce 🙂
@lenocka004 Ďakujem pekne zajtra budeme múdrejší. 😉
caute babule...ako sa mate? citam, ze Oli uz ma vklad za sebou, tak gratulujem a silno drzim palceky 🙂 a co Tinus? neviete? ja som stale vo faze prehovarania muža, aby siel k urologovi, zatial sa mi to nedari :( ale bez toho sa dalej nepohneme
@tinkatinulka
@olivia31
@lenocka004 kocky kdeze ste? zas to tu podochlo?

@vafinka pošli moja 😀