icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
21. apr 2013

@olivia31 dnes bolo riadne vrn, 😀 a skakacka okolo sporhela. 😖 , inak dnes som este aj sneh videla, skoro som omdlela. by si neverila,

vafinka
22. apr 2013

@olivia31
@tinkatinulka dobre ranko baby moje, ako sa mi mate????? aspon napiste, bo mi uz chybate 😀

tinkatinulka
autor
22. apr 2013

@vafinka ahoj zlatko,chvěla by som ti daku krasny spravicku napidat ale nemám aku..středu krv a bude to definitivne..

vafinka
22. apr 2013

@tinkatinulka len aby si nebola prekvapena, hm??? ja tomu chcem verit, ze je to tam, a ty tiez musis, dobre? inak vcera som sla okolo malovanych 😀

tinkatinulka
autor
22. apr 2013

@vafinka mam pocit že všetko zle čo sa ohladom IVF dalo sme si už oskusili ale ja nemam sil už dalej bojovať 😢

olivia31
22. apr 2013

@vafinka
@tinkatinulka Dobré ránko dievčatá....Tinuš musíš veriť do poslednej chvíle ja som pri prvom ivf špinila od 7 dňa po vklade a stále som ešte dúfala, že to tam je ......i keď to bolo ťažké .....myslím na teba . 😉

tinkatinulka
autor
22. apr 2013

@olivia31 dakuijem moc..keby som to vzdala tak vysadim aj lieky ale nadej umiera posledna..aj drahy stele veri v zazrak ale sa ja som už pesimista

lenocka004
22. apr 2013

@tinkatinulka Tinka, neboj nic nie je stratene. Hlavne sa nestresuj !!! Tak len lez a nic nerob, myslim na teba, aby to vyslo aj na Oliv. Baby to musite dat, aby sme vas s Vafinkou nasledovali !!!

olivia31
22. apr 2013

@tinkatinulka Musíš ja idem zajtra na kontrolu s tým buď , alebo to že nešpiním je dobre no neviem či to tam je neviem to test som si nerobila nemám odvahu ty si iná silnejšia a odvážnejšia ja nie a stále mam občas pocit akoby mala prísť mrcha .....takže fakt neviem čo ma zajtra čaká je to osud ale musíme veriť a bojovať ďalej. 😉 Tvoj muž to cíti aj to tvoje embryo je od začiatku statoční bojovník musíš mu veriť. Myslím na vás .

olivia31
22. apr 2013

@lenocka004 Ďakujem za podporu zajtra sa to dozvieme no sme pripravení nech to dopadne akokoľvek . 😲

olivia31
22. apr 2013

@tinkatinulka Tinuš ja som dnes bola na kozmetiku , lebo by som asi doma zošalela a od rána som ako šibnutá aj do revu mi je strašne sa bojím takže viem čo prežívaš . 😒

vafinka
22. apr 2013

@olivia31
@lenocka004
@tinkatinulka ahojte zlatka moje, co to, co to, ake pesimisticke reci?????? tak obe, sup gate dole a pripravit na vyprask!!!!!!!!!! hlavu hore a treba bojovat do posledej chvile, jasne??????????????????????????????????

vafinka
22. apr 2013

inak kocky, sorac ze sa vam tu nevenujem ale mam toho dost, aj zahradu si pripravujem na sadenie, aj sadim, aj vsetko, priznam sa, som unavena ako krava a rovno ako dve, a to este musim do vecera toho kopec porobit, ☹ ☹ ☹ ☹ , periny si obiect, ist na drevo a zihlavu, a pokrmit zverinu. som ko 😖

olivia31
22. apr 2013

@vafinka Veď bojujem no je to také premenlivé už aby sme mali výsledok.

vafinka
22. apr 2013

@olivia31 ved staci ocikat ten papierovy pasik a je to, ja viem, ze si chces pockat na zajtrajsok, ale je to tam, radsej nieco porabaj, citaj knizku a k tomu cokoladku a hned ti bude lepsie 😀

olivia31
22. apr 2013

@vafinka Jasné idem upratať mám ako po bombe doma to je des nebudem ocikavať bojím sa .

vafinka
22. apr 2013

@olivia31 juj, ja idem tiez cosi porabat, este oblecem tie periny a idem na zihlavu, sice sa mi moc nechce. a idem dat este prat, vrrrrr, uz nech idem spat. ochhhhhh

tinkatinulka
autor
22. apr 2013

@olivia31 Dakujem ja budem moooc na teba zajtra myslieť, prelom tuto hnusnú štatistiku a ver že budeš mamina, mne sa snivalo o // ciarkach ale neboli moje ale niekoho z okolia BB 🙂

lenocka004
22. apr 2013

@tinkatinulka Ked sa ti sniva o // tak to je dobre znamenie 🙂

olivia31
22. apr 2013

@tinkatinulka Ty trepeš potvora aj ty budeš ja v to verím .Snažím sa to u veriť no je to ťažko až keď mi to doktor potvrdí až potom . Dúfam, že ma neklameš a ešte je to stále len špinenie . A to ešte nemusí nič znamenať zlé aj moja kamoška špinila a má babo tak pozor len pekne nestresuj. 😉

tinkatinulka
autor
22. apr 2013

@olivia31 no ja nerklamem a moje sny o tehotných kamoškach sa plnia tak pozor na vec 🙂

tinkatinulka
autor
22. apr 2013

@lenocka004 ale mne sa snivaju sny len o niekom inom..a zatial mam 100% uspesnosť 🙂 mame v rodine vestecké schopnosti, mi bolo povedane že mam silného ducha na toto hihi vobec sa tomu nevenujem

lenocka004
22. apr 2013

@olivia31 Tak sa zajtra tesim na pozitivnu spravicku. 😉

lenocka004
22. apr 2013

@tinkatinulka Tak teraz pre zmenu to mohol byt sen o tebe. 😀

vafinka
22. apr 2013

@lenocka004
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky, tak mam pre vas jednu spravicku, dnes som sa zas stala tetou, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
22. apr 2013

@vafinka no teta to budu velké vydavky..a meno?

olivia31
22. apr 2013

@lenocka004
@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá či vás poteším to netuším no bola by som nesmierne rada už je to len na lekároch čo mi povedia. 😉 Vafi tak už aby si šetrila na darček teta. 😀

vafinka
22. apr 2013

@tinkatinulka vola sa Grétka, ostatne miery a ani nic ine neviem, iba zatial toto, no ved cosi kupene mam, uz iba drobnost. 😀

vafinka
22. apr 2013

@olivia31 sa opovaz nas nepotesit, rozumies?????

kostickabonnie
22. apr 2013

@olivia31 @tinkatinulka ....kočky, myslím na vás nech máte hcg obrovské ako svet @vafinka ty si kedy na rade? 😉