Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 Oli tak ako?
@olivia31
@tinkatinulka ahojte kocky, uz som tu 😀
@olusam ja som si tri dni pred vkladom dávala aj duphaston ale len večer takže som brala utroš tak ako mi predpísali 2-0-2 a jednu večer duphaston a po vklade som si dávala 3-0-3 ale len utroš zabralo to 🙂 ja som si to upravila ale tinka tá mala zasa 4-0-4 takže keď ona to takto mohla tak prečo si nepomôcť 😉
@olivia31 kontrola na PN-ke? trocha stresu navyse, ale vychádzkové hodiny sa mi nepodarilo dodržať ani z polovice 😀 😀 😀 este mesiac strachu a bude MD 😉 kontrola zatial nebola, ale mozno aj preto, ze vzdy bolo počasie na figu, ale treba veriť, že neprídu 🙂
Kočky volala mi moja dr., krvička negatívna..ale ani som nič iné nečakala.Asi stojim v zlom rade. 😖
O tyzden kontrola hormonov na emdokrylologii a potom poked s gyndou.Niekde bude pes zakopaný.
@tinkatinulka ☹ ☹ ☹ ....mrzí ma to som ti to strašne priala ☹
@kostickabonnie no ja sa snažím to dodržiavať ja sa opýtam či chodia aj takým to ženám s takouto diagnózou 😉 doktora a známeho na social. poisťovni
@tinkatinulka Tunuš v Ban Bystrici je jeden odborník volá sa Bielik už veľa ženám pomohol nechceš skúsiť zájsť k nemu na konzultáciu je to veľký odborník mne ho kamoška poradila on jej pomohol .
@tinkatinulka tinus, hmmm, nevadi, hlavku hore, 😖 😖 😖 😖 , nabuduce to vyda ale isto iste 😀
@tinkatinulka neboj,raz slniecko zasvieti 🙂 drzim palce

@kostickabonnie 😀 😀 😀 no veru ti ja neviem, hadam raz sa aj ja dockam, 😀 😀 😀 😀 , ak pojde bocian okolo, hadam na mna kakne 😀