icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
22. apr 2013

@kostickabonnie 😀 😀 😀 no veru ti ja neviem, hadam raz sa aj ja dockam, 😀 😀 😀 😀 , ak pojde bocian okolo, hadam na mna kakne 😀

vafinka
23. apr 2013

@olivia31 olivvv, tak ako?? ja cakam a cakam a cakam 😉

olusam
23. apr 2013

@vafinka joj ved aj ja!!! Asi uz isla popozerat nejake detske vecicky 🙂

vafinka
23. apr 2013

@olusam no isto ano, len ci bude domov uz aj kocik tisnut, 😀 😀 😀 ,

lenocka004
23. apr 2013

@olivia31 Oli tak ako?

vafinka
24. apr 2013

@olivia31
@tinkatinulka ahojte kocky, uz som tu 😀

olivia31
24. apr 2013

@vafinka ahoj aj ja som tu kde si bola ?

olusam
24. apr 2013

@olivia31 no ako mamina,co porabas? 🙂

olivia31
24. apr 2013

@olusam Ahoj bola som u našich na obed a teraz ležím a odpočívam a o 16.00 pôjdem troška na vzduch na slniečko 🙂 A ty ako si nažívaš kvietky posadené ....ja ich chodím obzerať a teším sa ako rastú ako malé dieťatko 🙂

vafinka
24. apr 2013

@olivia31 ahoj mojko, boli sme s mm aj v meste a zas som ostala slameniacka 😀

olivia31
24. apr 2013

@olusam nevieš ako to je keď si na pn tak môžeš mať aj celodenné vychádzky ? Lebo to je strašne obmedzujúce takto len v určité hodiny . 😒

olivia31
24. apr 2013

@vafinka moja zlatá a kedy príde ? Ja relaxujem poloha ležmo 😀 aj z bublinkou 🙂

olivia31
24. apr 2013

@olusam kde si zdrhla ?

olusam
24. apr 2013

@olivia31 ved tie kvietky a slniecko....joooj nebo na zemi 🙂 a s tou pn,to neviem ci moze byt aj celodenna....myslim ze som tu citala ze aj davaju...skus si pozriet vo fore temu. Ja sa uz neviem dockat nedele 🙂

vafinka
24. apr 2013

@olivia31 😀 😀 😀 😀 , juj asi v piatok, mam dojem ☹

olivia31
24. apr 2013

@olusam presne tak ja sa tak teším že som si ich pokúpila 🙂 a v nedeľu už bude vklad ?🙂

olusam
24. apr 2013

@olivia31 eeeee,este nie,len na kontrolu,dufam ze vklad bude o 2tyz 🙂 a este ma napadlo,ako si brala utros 2-0-2???a davala si si aj duphaston???

olivia31
24. apr 2013

@olusam ja som si tri dni pred vkladom dávala aj duphaston ale len večer takže som brala utroš tak ako mi predpísali 2-0-2 a jednu večer duphaston a po vklade som si dávala 3-0-3 ale len utroš zabralo to 🙂 ja som si to upravila ale tinka tá mala zasa 4-0-4 takže keď ona to takto mohla tak prečo si nepomôcť 😉

olivia31
24. apr 2013

@olusam Inak ak chceš ten duphaston mam môžem ti poslať 😉

olusam
24. apr 2013

@olivia31 ok,dobre vediet...ked som zacala spinit,dali mi to na 3x za den.A ako tinka dopadla?

olusam
24. apr 2013

@olivia31 zatial len zistujem,lebo zenska mi povedala ze utros je viac na prirodnej baze ako duphaston a oba robia to iste 😀 tak asi staci len ten utros...co ja viem

kostickabonnie
24. apr 2013

@olivia31 kontrola na PN-ke? trocha stresu navyse, ale vychádzkové hodiny sa mi nepodarilo dodržať ani z polovice 😀 😀 😀 este mesiac strachu a bude MD 😉 kontrola zatial nebola, ale mozno aj preto, ze vzdy bolo počasie na figu, ale treba veriť, že neprídu 🙂

tinkatinulka
autor
24. apr 2013

Kočky volala mi moja dr., krvička negatívna..ale ani som nič iné nečakala.Asi stojim v zlom rade. 😖
O tyzden kontrola hormonov na emdokrylologii a potom poked s gyndou.Niekde bude pes zakopaný.

olivia31
24. apr 2013

@tinkatinulka ☹ ☹ ☹ ....mrzí ma to som ti to strašne priala ☹

olivia31
24. apr 2013

@kostickabonnie no ja sa snažím to dodržiavať ja sa opýtam či chodia aj takým to ženám s takouto diagnózou 😉 doktora a známeho na social. poisťovni

olivia31
24. apr 2013

@olusam Stačí ti utroš ja si myslím tiež 😉 budem ti držať palce 😉

olivia31
24. apr 2013

@tinkatinulka Tunuš v Ban Bystrici je jeden odborník volá sa Bielik už veľa ženám pomohol nechceš skúsiť zájsť k nemu na konzultáciu je to veľký odborník mne ho kamoška poradila on jej pomohol .

vafinka
24. apr 2013

@tinkatinulka tinus, hmmm, nevadi, hlavku hore, 😖 😖 😖 😖 , nabuduce to vyda ale isto iste 😀

olusam
24. apr 2013

@olivia31 aj ja si myslim....dakujem 🙂

olusam
24. apr 2013

@tinkatinulka neboj,raz slniecko zasvieti 🙂 drzim palce