icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
25. apr 2013

@tinkatinulka presne tak, a tie debilne reci, ze kedy pojdem na matersku a preco este deti nemame, ci mame v guloch sutre a podobne....... by som ti menovala, vies co a moja odpoved je, ze ja som sa nevydavala iba preto aby som rodila ako hruska. a hotovo. alebo poviem, ze cakam, kedy zdvihnu matersku, lebo sa mi to neoplati pri tejto sume. a vsetci len 😲 😲 😲 😲 a hotovo, neboj aj ja som popriberala z liekov a najviac asi z clostilu, este viac ako zo stimulky. a potom tie pohlady ze kolku mam rit, a brusisko a cecky naliate, ze ci som vtom, no zacarovany kolotoc

vafinka
25. apr 2013

@olivia31 vies co, on sam o sebe je tupec, a to by asi nepochopil, ale moj mu potom povedal viac ako strucne, ze este raz bude cosi take pocut, 😒 , a potom uz bol ticho. ver ze mojho to sralo asi viac ako mna, 😖 a bolelo moc oboch, a aj svagor furt ze co robime po nociach, ked sme sami, ci ozaj mame tie sutre vsade....... a ked sme vysli s pravdou von uz bol ticho az na tu hlasku prednedavnom co dal, ze sa mam viac modlit 😢 😢 😢 😢 😢 je to ko....t

tinkatinulka
autor
25. apr 2013

@vafinka no ja od buduceho tyzdna nasadim opat stroj a dam riadny zaberak a prisnim dietu a udivim, musim zhodit tieto kila com po stimulkách ostali..sak funim jak lokomotiva..fuj fuj.rozmýslala som aj nad osobným trenerom ale ked ja stale cestujem hore dole tazko by sa mi asi prisposobovalo a ked bude leto tak ja moc casu v zahradke hrabem.

olivia31
25. apr 2013

@tinkatinulka presne tak nech si každý pozerá do svojho hrnca aj u nás to bolo , jeden blbec v rodine , že on dokáže urobiť detí koľko chce ale postarať sa nevie bývajú v takej chajde že im to na hlavu ide spadnúť a pije ako dúha a žijú zo sociálnych dávok to je supermen .....

vafinka
25. apr 2013

@olivia31 to je pravy otec rodiny 😀

vafinka
25. apr 2013

@tinkatinulka vies co, ja som diety nikdy nejak nedrzala, iba som nejedla sladke, a vyprazane, a chipsy po veceroch a snazim sa pit cistu vodu, a to je vsetko. ja chudnem pri robote, a pri tomto systeme,ked som slameniacka zo mna bude asi za chvilku duch. mam toho vela na robotu, ale c o uz, 😢

tinkatinulka
autor
25. apr 2013

@vafinka u mna je to ale vajhou problem pretože mam v tele vela inzulínu a tuk ho viaže..ono u mna je to zacarovany kruh..ja som cipsy nemala ani nepamatam a zdravo sa stravujem a a j pravidelke a vidis nejde to tak lahko, doktorka mi povedal ze vzhladom na moje PCO to pojde len velmi tazko

olivia31
25. apr 2013

@tinkatinulka
@vafinka Dievčatá idem na nákup autom potom sa ozvem idem dne Vafi pizove rožteky z lístkového cesta mám strašnú chuť.🙂

tinkatinulka
autor
25. apr 2013

@olivia31 tak len opatrne..ja dneska makam ako fredka nakolko vecer presun na sever, svadobny torta juhuuu

kostickabonnie
25. apr 2013

@olivia31 ja som po IVF-ku mala tiež veľké brucho, aj mierny OHSS, takže som sa prvé mesiace cítila ako v 5.mesiaci....potom sa splaslo a až potom začalo rásť to tehotenské...v každom prípade nos niečo pohodlné ... ja som niektorým zvedavcom hovorila, že som mala vážny problém s tekutinou v bruchu a oni ma potom ľutovali, aj som im hovorila, že som kvôli tomu ležala v nemocke dlho 😉

kostickabonnie
25. apr 2013

@vafinka ale jasné, musela som si celé zariadenie naplánovať len na jednu stenu, oproti len úzky regál na zaváraniny a zostáva mi priechodna zona 90 cm 😉 to zvládnem nateraz, uvidíme o 30 rokov 😀

kostickabonnie
25. apr 2013

kočky, u mňa sa z pribratých kíl tešila jedine moja stará mama, ktorá nás vždy chválila, keď sme pribrali ...že konečne nevyzerám ako "smertka" (kostra) 😉

olivia31
25. apr 2013

@tinkatinulka Už som doma bola som aj v práci nahlásiť, že ešte neprídem, lebo kolegyňa ide na liečenie aby nečakali , že prídem ja už do prace , že ešte čakám na výsledky a ešte mám kontrolu 😉 blaaaaaaaa no ešte som aj obchod obehla pečivo šunku a tak a mi zle prišlo fuj som to len nahádzala do košíka a drela dom. 😝 Nejak od včera sa to zmenilo a čuch mám lepší ako stopovací pes.🙂

olivia31
25. apr 2013

@kostickabonnie No ďakujem za radu to je dobrá výhovorka .....ono nieje až tak extrémne veľké , ale trošku vypuklé no budem nosiť volne haleny .

tinkatinulka
autor
25. apr 2013

@olivia31 juj micka už ta čakaju len tie super prejavy drobčeka

vafinka
25. apr 2013

@tinkatinulka tinus, chces schudnut?? tak pridi a tu aj na tej nasej suchej zemi aj more kil vyplavis, 😀 😀 😀 😀

vafinka
25. apr 2013

@kostickabonnie no a v 50 budes riadne vrtka, to nemaj strachu, 😀 len aby si sa v 9 mesiaci nezavrzla v ulicke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
25. apr 2013

@vafinka aj u nas je riadne sucha a ja sa na to spolieham ze cez vik zaprsi a pondelok posadim vsetko..pokopkane, vyplenana a pohnoje uz je..a mame 99 korenov jahod..tak budeme mat sezonu :-ň

vafinka
25. apr 2013

@tinkatinulka boze, ja 1x1 kopem hodinu, to je katastrofa, nemam n to nervy, uz mi chyba iba 1/3 zahrady , ale osediviem do vtedy, dnes bysom to rada dorazila a zajtra posadim cibulu, mrkvu a petrzlem a uhorky. teda dufam, ak nepojdem do mesta na kvetinky, 😀

vafinka
25. apr 2013

@olivia31 inak, ja som robila tod take vyborne pizove slimaky, veru som sa zalizovala, uzasne, vyvalkas lc, urobis si plnku-kecup+2struciky cesnaku, trocha soli, +oregano, potries to na plat lc, a das na to sunku a nastruhany syr, zrolujes, nakrajas na 1,5 hrube koliecka, a potries vajcom, a mnaaaaam 😀

lenocka004
25. apr 2013

@vafinka Mnam si mi chute narobila. Hned by som si dala 🙂

tinkatinulka
autor
25. apr 2013

@vafinka na uhorky mas este cas..tie sa sadia z po zamrznutých 🙂

tinkatinulka
autor
25. apr 2013

@vafinka budeme mať BIO farmu poruke??? 😀 😀 😀

vafinka
25. apr 2013

@tinkatinulka jasne, ze budes, inak som to vzdala, zajtra poprosim suseda, aby mi to este raz presiel rotavatorom, to sa neda, dlane mam cervene a spuchnute, ako krava, take hrudy zosusene tam mam, az strach. ved viac ako hodinu ozaj kopem kusok, a dalsiu hodinu sa snazim tie hrudy rozmacknut, uz nemam na to nervy. je.......m na to, 😀

vafinka
25. apr 2013

@lenocka004 inak su ozaj dobre tie slimaky, nasla som kdesi na nete recept, a vravim si, ze skusim, a ozaj ze mnam 😀

kostickabonnie
25. apr 2013

@vafinka máš pocit, že budem ešte v júli pár dní pred pôrodom zavárať marhule???? 😀 😀 😀

vafinka
25. apr 2013

@kostickabonnie no neviem, ci sa do toho pustis, ale ak by nahodou, maj obuvak po ruke, aby si sa vylupla 😀 😀 😀 , prepac, ze si takto robim srandu z teba, ale tak ma to napadlo.
a uz mas riadne brusko?

kostickabonnie
25. apr 2013

@vafinka v pohode, mne takýto typ srandy nevadí 😉 práveže humor vás troch sa mi páči, preto tu občas medzi vás pribehnem 😉 Zavárať možno budem alebo radšej všetko hádzať do suda, keď sa mi nebude chcieť. Ale ešte v normálnej kuchyni, lebo nepredpokladám, že tú letnú kuchynku do leta spojazdním. Bruško je pomerne veľké, ale ide iba dopredu a teraz som už mesiac nepribrala...po prvé nechutí mi jesť, po druhé, neviem, čo by som od rozkoše jedla a po tretie nechce sa mi variť len pre mňa 😠 Stojím teda na 8,5 kg a čakám, či sa to rozbehne. Ale ten obuvak by som už mohla kupit, lebo maličkých mám doma kopec, ale ani jeden dlhý, potom behám s rozviazanými šnúrkami na botaskách 😉

vafinka
25. apr 2013

@kostickabonnie juj si dobraaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , no to mas dobre ze si na tom takto, by som povedala. ved ani ja si pre seba samu nevarim, uz druhy den o vifonke 😀 , lenivost moja neopustaj ma 😀

kostickabonnie
25. apr 2013

@tinkatinulka ne, ne...moja suseda hovorí, že na Marka ide do zeme uharka - a to je dnes 😉 inak @vafinka ja dám tento rok uhorky vertikalne, vraj to pekne rastie dohora a nie sú špinavé - stačí im len urobiť nejaký držiak alebo zasadiť k plotu 😉