icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

kostickabonnie
25. apr 2013

@vafinka ja som robila lososové slimáky - na cesto šli plátky lososa a syr.....akože fajnové boli, len aj tak skončili u susedových sliepok, lebo ich nemal kto jesť ☹

tinkatinulka
autor
25. apr 2013

@kostickabonnie no u nas na juhu ano 🙂 hihi u nas na severe este nieee 🙂 a vafinka je v studenej doline 😝 ale tie vertikalne sa aj nam osvedcili.A marhulky ta pockaju budeš presnidavky variť malému 🙂 v zime akoby si našla 😀 😀 😀 my mame na dvore a teraz krmim krsnatka BIOmarhulkami 😅

vafinka
25. apr 2013

@kostickabonnie ano to sa tak vravi, ze na marka uhorky do jarka, no my tiez tak, sadime a davame im oporu aby sa mali po com splhat, a su ozaj pekne a ked pohnojim slepacincami, tak potom nadavam, ze kto to bude zavarat, a aj jest 😀 , hej sme studena dolina ako pise tinka, a aj o to tu to mame tazsie s pestovanim, hmmm, tie slimaky musli byt dobre, ja mam lososa fakt rada 😀 , ej dala by som si 😀

kostickabonnie
25. apr 2013

@tinkatinulka ja som práve 6 pohárov výživ (+ nejaké kompóty) dala kamoške pre deti, lebo začínajú tak čudne vyzerať 😀 bože, čo som sa namixovala minulý rok. Mám veľa jabloní, takže kombinujem jablko+hruška, jablko+mrkva, jablko+broskyna a jablko+marhula. No nič, idem žehliť, lebo v obývačke niekde zmizol stôl aj gauč...

tinkatinulka
autor
25. apr 2013

@kostickabonnie ty si šikula kedy si to postihala..sak si stale pracovala

vafinka
25. apr 2013

@kostickabonnie no ty koky, to by som si dala, ale taku cisto marhulovu, ale to je jedno, hlavne ze by bolo 😀

kostickabonnie
25. apr 2013

@tinkatinulka no však toto nechápem, kde sa to teraz stratilo 😕 😕

olivia31
25. apr 2013

@vafinka
@tinkatinulka
@kostickabonnie Dievčatá zajtra idem k môj mu gynekológovi myslíte že ma bude chcieť kuknúť dúfam, že nie 😒 idem si pre prechodku na ďalší mesiac bo v stredu už je prvého musím to do práce odniesť .....bola som si kuknúť nejaké topánočky no nič nemali a čo by som aj tak moje číslo nič 38 iba samé 37 alebo 39 chcela som niečo pohodlné. 😒

vafinka
25. apr 2013

@olivia31 mozno ano, ale vlastne by si uz mala byt asi v 3tt, nie? asi by este mozno nic neviedel, tazko povedat, uvidis, co ti povie, prosim adoptuj si ma, aspon budes mat s kym chodit na boty, ja mam 37 labku 😀

olivia31
25. apr 2013

@vafinka No ja som už 4 týždeň aj 6 dní asi ak som to dobre rátala počítajú to od poslednej menštruacie ako začne rásť fol.

vafinka
25. apr 2013

@olivia31 aha, no ot som vobec nevedela, ja ze od ovu, hm, la ezas som mudrejsia, tak isto ano. ci sa uz robi to co tam ma, tes sa, budem mysliet na teba 😀

kostickabonnie
25. apr 2013

@olivia31 ja si musim prechodku nosit sama na socialku a vacsinou to robim prvy alebo druhy tyzden v novom mesiaci, lebo mne vychadzaju poradne prvy tyzden v mesiaci - zatial nikdy na socke nepapulovali, ze preco som prisla tak neskoro...opovazili by sa. Aj ja mam 37 pre spolocensku obuv, pre sportovu 38, ale teraz budem nosit len slapajdy asi...pozriem niekde Ridery, to su mnam mnam slapky ...tu po dome nosim polske z kravskej kože či z čoho sú a k veceru ma tak bolia päty že až 😠

vafinka
25. apr 2013

@kostickabonnie aj ja milujem ridery, juj, su bozske slapandy 😀

kostickabonnie
25. apr 2013

@olivia31 http://www.ivf.ca/duedate.php - otvor link a vlož dátum vkladu bublinky a zistis TP. Podľa tohto výpočtu stanovujú aj TP v Heliose 😉 môj doki to vôbec nebral do úvahy, hoci aj v tehu knižke je buď dátum PM alebo dátum IVF, on sa rozhodol ignorovat dátum vkladu a dal mi TP podľa MS, ale ja sa aj tak držím toho, čo mi dali v Heliku

olivia31
25. apr 2013

@vvafinkajej budem mať už dospelú dcéru. 😉

vafinka
25. apr 2013

@olivia31 no a bez roboty 😀

olivia31
25. apr 2013

@kostickabonnie nerozumiem to mu

mili78
25. apr 2013

caute babulky...dosla som vas kuknut....ako vidim, Tinke to nevyslo ☹ Tinus je mi to luto ☹ ale ako vidim, aspon Oli tu vylepsila priemer 😀 Oli tak tichucko blahozelam 🙂 Vafi a ty co? este nekope nic na pupek? 😀 baby, ale mne sa podarilo dostat muza k urologovi :D takze cakame na vysledky vysetrenia :( bojim bojim

kostickabonnie
25. apr 2013

@olivia31 kedy si presne mala vklad?

vafinka
25. apr 2013

@mili78 neviem ci cosi klope ci neklope, nechame sa prekvapit, a ty co??? dlho si tu nebola 😀

tinkatinulka
autor
25. apr 2013

@mili78 no nevyšlo..posuvam sa na cakacku na posledne miesto :'(

olivia31
26. apr 2013

@mili78 Ahoj ďakujem pekne ...tak to je super držím palce aby boli dobré výsledky 🙂

olivia31
26. apr 2013

@kostickabonnie No ja som to tam pozerala , ale to mi tam vyhodilo neskutočne veľa toho a nevedela som sa s toho vyznať ....vklad som mala.......9.4.2013 .....a poslednú menštruáciu som mala 21.3.2013

olivia31
26. apr 2013

@kostickabonnie teraz som to znova kukla ono to tam všetko vyráta aj kedy budem mať akú kontrolu aha jasne.🙂 🙂 🙂

olusam
26. apr 2013

Dobre ranko prajem zienky,od vcera som len polovicne mudra,prisla som o zub mudrosti.....uffff 😖

kostickabonnie
26. apr 2013

@olivia31 jej, tak ty budeš mať silvestrovské bábätko 🙂 teda, ak jeden deň dlhšie podržíš 😀 😀 😀

kostickabonnie
26. apr 2013

@olivia31 a 2.mája už bude srdiečko ♥♥ kedy ideš na ďalšie sono? 🙂

kostickabonnie
26. apr 2013

@olusam nič si z toho nerob, mnoho ľudí si tú múdrosť dá vytrhnúť dobrovoľne a mnohí k tomu nikdy nedospejú, aby im narástli 😀 😀 😀 (mne ešte tuším dva chýbajú 😀 )

olusam
26. apr 2013

@kostickabonnie ved ja dobrovolne nasilu...ta bolest stacila,ale uz je pokoj....hnusoba jedna mala 😠

tinkatinulka
autor
26. apr 2013

@kostickabonnie dostane darcek k narodeninam :🙂