icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

mili78
26. apr 2013

@vafinka ...no nebola, sak taka som rozlietana, stale nieco riesim, vecer musim puzzle skladat :D no Vafi ale to je nejake tajomne, ze nevies ci nieco klope alebo nie 😀

@tinkatinulka .... Tinus ale na poslednom mieste som predsa ja...ty sa musis zmierit s predposlednym :D

vafinka
26. apr 2013

@tinkatinulka
@mili78 ahojte kocky, no len sa nepobyte, este superite o posledne miesto so mnou, takze bacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inak ja ozaj neviem ci je tam cosi ci nie, ms ma prist buduci tyzden, 😒 , takze ozaj karle nevim 😒

vafinka
26. apr 2013

@olivia31 ahoj, tak ako si nam dnes dopadla?

mili78
26. apr 2013

@vafinka ....Vafi no len aby si nas neprekvapkala :D tak to posledne miesto je nejake vychytene ako vidim :D

lenocka004
26. apr 2013

@vafinka
@mili78
@tinkatinulka
Ja si teda rezervujem miesto az na jul dovtedy chcem mat od snazilkovania pokoj 😀 Tak ak chcete byt naozaj posledne tak az po juli 😀

vafinka
26. apr 2013

@mili78 len aby sa nestrhla hromadna bitka, 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
26. apr 2013

@lenocka004 no pockaj, pekne krasne do radu, 😀

tinkatinulka
autor
26. apr 2013

No ste zlaté kocky..vodcu uz mame tak nech určí poradie a ja budem strikovat podla poradila.

olivia31
26. apr 2013

@kostickabonnie No asi tak ako ja ja som narodená na silvestra 😀 😀 😀

olivia31
26. apr 2013

@kostickabonnie idem v utorok budúci týždeň a v piatok 3.5 idem k môjmu doktor.🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tinkatinulka
autor
26. apr 2013

@olivia31 ahoj mamina tak ako vikendusjes? pojdete na chalupu? ja u nasich, svadobna torta už upečena ešte idem umyt tatosa a vecer daco do prace, zajtra idem smer PL na obkuky. 🙂

olivia31
26. apr 2013

@tinkatinulka No bola som u lekára a dnes tam bola iba sestrička a tá sa tak tešila bože ako ja ona je strašne zlatá 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ....kúpila som si krásne topánky za 50,00€ ružové aj tričko kabelku podprsenku a minula si 120 ,00 € no čo zaslúžim si pošlem ti foto inak mne nejak vidno brucho a ja na páse nič nezapnem to som nečakala 😝 .poslem ti to foto idem sa nahodiť 🙂

tinkatinulka
autor
26. apr 2013

@olivia31 tesiim posielaj juj supis, inak ja som bola kuknut tie moje Riekerky a nesedeli mi taka som bola nahnevana..tlacil ma spoj juj

olivia31
26. apr 2013

@tinkatinulka
@vafinka
@lenocka004
@vafinka Dievčatá len sa nehašterte aby ste neboli všetky naraz pozor ja som vám poslala vírus tak keď to príde až k vám tak budete puchnúť naraz 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
26. apr 2013

@olivia31 hihi my ked budeme tehule tak nam ani zle nebude ani priberat nebudeme..lebo ty schytas na zaciatok aj za nás 😀

olivia31
26. apr 2013

@tinkatinulka no určite pekne krásne všetko čo mne aj vám 🙂 🙂 🙂 🙂

olivia31
26. apr 2013

@tinkatinulka poslala som ti foto 🙂

olivia31
26. apr 2013

@olusam Ahoj ako kočka už sa ti to kráti 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mili78
26. apr 2013

@lenocka004 ... no moja ja to u seba vidim na august, september, takze smola :D ja som posledná :D

@vafinka .... no veru, este sa tu pobijeme ked to takto pojde dalej :D

tinkatinulka
autor
26. apr 2013

@mili78 hej hej kocky krasne ste si to naplanovali 😝 budem vas kukat ako postupne pridáte pozitívne výsledky

olusam
26. apr 2013

@olivia31 krati krati,dufam ze budu mat pre mna pozitivne spravy....a ako to tu citam tak vklad by mohol byt aj na bud.tyz. 😉 ....ako ten cas letiiiiiii.Inak,dobry shopping si urobila,bola si v Bb??

olivia31
27. apr 2013

@olusam Ano no len tak opatrne som nakupovala ale potom som bola riadne unavená 😉 no neboj všetko bude dobré.🙂 🙂 🙂 🙂

olivia31
27. apr 2013

@tinkatinulka
@vafinka Kočky kde ste ja som dnes lenivá stále unavená a už aj mierne v strese čo bude v utorok ...dnes doobeda som musela chladničku poriadiť a všetko vyhodiť strašne mi všetko smrdí 😝 blllll .

tinkatinulka
autor
27. apr 2013

Ja som bola na vylete v pl.

olivia31
27. apr 2013

@tinkatinulka Jasné a čo si si doniesla?

tinkatinulka
autor
28. apr 2013

@olivia31 najhorsie ze nic..bola som iba na prieskum trhu.

vafinka
28. apr 2013

@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky moje, no uz som tu, vcerajsok bol pekne sialeny, teda mam dost, 😀 , no ako vidim ani som tu nikomu nejak nechybala. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,

olivia31
28. apr 2013

@tinkatinulka
@vafinka Dobré ránko dnešná noc des nemôžem spávať o 2.15 som sa zobudila a nemohla som spať a potom som sedela v obývačke až do 3.25 no hrôza a potom cez deň som unavená 😒 .....včera som nerobila nič len poriadila chladničku oprala a po žehlila čo to .Na chate som nebola necítila som sa dobre 😒

olivia31
28. apr 2013

@vafinka Ahoj a kde si bola ?

vafinka
28. apr 2013

@olivia31 ahoj, no doma cely den, ale makacka na dvore, pak grill party. dnes sme tiez neboli doma, boli sme na navsteve, no moja, uz ti to zacina, tie nevolnosti, 😒 😒 😒 😒